kesinlikle katılıyorumizlemeyin şu programları ayol, insanı ekrana kitleyip boşuna vaktini çalıyorlar. negatiflikleri de cabası
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| muaf | m | m | m | m | ||
O optumkibbye | muaf | m | m | m | +100 | ||
| + | +70 | + | +60 | +60 | ||
F Fitimfitsinfit | - | + | + | + | + | ||
| +210 | + | + | +320 | +300 | ||
| muaf | m | + | +200 | +320 | ||
| +60 | +60 | +210 | +240 | +250 | ||
| +90 | +270 | + | + | + | ||
| - | -120 | + | + | + | ||
| muaf | + | + | + | + | ||
B busefit | - | - | + | + | - | ||
| + | m | m | m | m | ||
@olvidos | - | + | +180 | - | - | ||
| muaf | m | m | + | + | ||
| muaf | m | m | + | - | ||
emojiler var , 2 . 3 lü noktaya çıkınca açılıyor.kızlar her ne kadar spor yapamasamda kilom bugün pazartesiye göre bayağı aşağı inmiş.çok mutlu oldum. Demek spor da yapsaydım cumaya harika bir sonuç çıkacaktı. Neyse, yavaş yavaş onu da hayatıma sokacağım
bu arada siz de emoji var mı? Ben de yoktelin emojilerini kullanıyorum
amaçları da o, bir tür hipnoz gibi bir şey sanırımkesinlikle katılıyorum
yalnız bir kere izleyince de bırakamıyosun, değişik bir etkisi var
evett muhteşemsinnnGunaydiiiiiiiinnn
Evet bugun de -500gr gitti hamd olsun :)
75.9 ciktim
Ay her sabah eksi gormek ne guzel.bir duygu
Ben de tartiyi sucluyordum balkondan firlaticam diyordum megerse sorun bendeymiş
dönüş şartlarına uyuyorsun, listede olacaksın canımmoni Ben ben bu hafta asil.lnistede miyim degilim dimi
Superrr derecem.bosa gitmesin bu haftadönüş şartlarına uyuyorsun, listede olacaksın canım
hayırlısıyla test sonucu al canımMesajlarınızı okudum çok iyisiniz çok teşekkür ederimdün test yaptırdım sonuç çıkmadı büyük ihtimal bugün çıkacak
Çok pimpirikliyim çünkü evde anneannem var sırayla bakıyoruz bu ay sıra bizde
Tek korkum ona bir şey olması
Kaç gündür hep paketli gıda yedim midem taş gibi.
geçmiş olsun sarampandemi maalesef hayatımızı engelledi. sonrasında ihmal etme ama canım.
ben onu giriştim okudum zaten
konusu açılmışken, temizliğe gitmek, birilerinin eli kolu olmak ta çok değerli. hakkı ödenemeyecek bir meslek. Tüm yardımcı hanımlara rabbimden kolaylıklar diliyorum. şu pandemi döneminde bunu çok daha iyi anladım.
aynen canım insanın psikolojisini bozuyolarlar malesef hiç izlemem öyle proğramlarıizlemeyin şu programları ayol, insanı ekrana kitleyip boşuna vaktini çalıyorlar. negatiflikleri de cabası
şu ana kadar 5 bardak su içtim sabah leslimi yaptım 1000 den fazla adım attım akşama bakalım ne olacakbi yeşil çay yapıyım kendime
bol suyumuzu içmeyi unutmuyoruz.
işe gitmeden leslie mi?? Harikasınız yaa
böyle anlatın da bende kendimi biraz daha zorlayayım
evet, aynen öyle. Yazın elime almam, elimi terletir ama havalar soğuyunca birşeyler yapmak hoşuma gidiyor
geçen sene ismek de örgü kursuna başlamıştım, çok güzel şeyler yapıyorduk ama mart ayında pandemiyle birlikte kapandı. Bu sene de ümidim yok
bana da hatırlatmış oldun saracım, vakit bulursam bende yapmaya çalışıcambugün başladım canım çok zevkli oluyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?