Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende lif örüyordum çok hoşuma gidiyor renkli renkli ipliklerle lif örmek sonra konu komşu eş dost dağıtıyorum hem bana terapi gibi oluyor hemde herkese güzel bir hediye oluyor

geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım, maalesef küçük çocuklarda bu çok sık görülüyor. Allah hastalıktan kazadan beladan korusun cümlemizi ve evlatlarımızı.

hem ör hem sporunu yap, ören bayan
örgü zihni dinlendirir, spor bedenini güzelleştirir

Boyun fıtığım çok kötü olmaya başladı eskiden bir saatte yaptığım işi şimdi iki saatte yapamıyorum elletim ve kollarım çok güçsüzleşmeye başladı
geçmiş olsun saram pandemi maalesef hayatımızı engelledi. sonrasında ihmal etme ama canım.
Temizliğe gitmiştim değil giriştim olacak şimdi okuyunca yanlış yazdığımı gördüm
ben onu giriştim okudum zaten

konusu açılmışken, temizliğe gitmek, birilerinin eli kolu olmak ta çok değerli. hakkı ödenemeyecek bir meslek. Tüm yardımcı hanımlara rabbimden kolaylıklar diliyorum. şu pandemi döneminde bunu çok daha iyi anladım.

dünkü (20 ekim) menüm:

uyanınca :

1 büyük bardak oda sıcaklığında limonlu su
D vit damla, 1 çk zeytinyağına 15 damla damlatıyorum

kahvaltı 9 da:
şekersiz türk kahvesi
protein bar

ara:
beyaz çay

öğle13 de:
200gr yoğurt içine 1 çay k. çörekotu yağı
1 ufak yeşil elma üstüne toz tarçın
3 ceviz

ara 15,30 da:

yeşil çay
5 çiğ kaju

akşam 18 de:

2 haşlanmış yumurta, pulbiber ve karabiber serptim
1 dilim ananas, tarçın serptim

su: 3 litre
spor: 70 dk yürüyüş (210p) + yürüyüş adımı hariç atılan adım: 4000(40p)= puan toplamı:250

müge anlı izledikçe stresden miden s.o.s verir artıkzaten boş garip

sporu çok seviyorum ama bu ara elim kolum kalkmıyor yahu.ama bi yerden de başlamak gerek. Neyse ki bu hafta 1.sınıfların ilk haftası gibi uyum sürecindeyim.menüleri iyice toparlayayım spor da gelir peşinden inşallah

moni detoks daha ne kadar sürecek canım?

işe gitmeden leslie mi?? Harikasınız yaa

böyle anlatın da bende kendimi biraz daha zorlayayım

bende lif örüyordum çok hoşuma gidiyor renkli renkli ipliklerle lif örmek sonra konu komşu eş dost dağıtıyorum hem bana terapi gibi oluyor hemde herkese güzel bir hediye oluyor
evet, aynen öyle. Yazın elime almam, elimi terletir ama havalar soğuyunca birşeyler yapmak hoşuma gidiyor

geçen sene ismek de örgü kursuna başlamıştım, çok güzel şeyler yapıyorduk ama mart ayında pandemiyle birlikte kapandı. Bu sene de ümidim yok

izlemeyin şu programları ayol, insanı ekrana kitleyip boşuna vaktini çalıyorlar. negatiflikleri de cabası

kızlar her ne kadar spor yapamasamda kilom bugün pazartesiye göre bayağı aşağı inmiş.çok mutlu oldum. Demek spor da yapsaydım cumaya harika bir sonuç çıkacaktı. Neyse, yavaş yavaş onu da hayatıma sokacağım

bu arada siz de emoji var mı? Ben de yok telin emojilerini kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…