hoşgeldin canım
ben de bu aralar örgü videoları izleyip duruyorum, ip depoluyorum. Örgü örmek müthiş kafa boşaltıyor fakat ona da başlayınca spor yapmak içimden gelmiyor ( sanki çok yapıyormuşum gibi)
Slm kizlar akşam benim en küçük oğlan düştü çenesi açıldı dikiş attılar çok stresli bir akşam geçirdim. Menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
2 dilim TB ekmeği
Akşam
1 tabak tavuklu sebze yemegi
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
Yarım muz
Yarım elma
Rezene cayi
Geçmiş olsun canım
Tedavisi yokmu
niye kız, iki satır yaz mademBen ara ara okuyup okuyup kaçıyorum
çok geçmiş olsun canım, maalesef küçük çocuklarda bu çok sık görülüyor. Allah hastalıktan kazadan beladan korusun cümlemizi ve evlatlarımızı.Slm kizlar akşam benim en küçük oğlan düştü çenesi açıldı dikiş attılar çok stresli bir akşam geçirdim. Menüm şöyle
Sahur
1 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
2 dilim TB ekmeği
Akşam
1 tabak tavuklu sebze yemegi
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
Yarım muz
Yarım elma
Rezene cayi
canım ya merak ettik seni, bizi niye boşladınBurdayim kaptanim 3 gundurde if yapiorum bugunde motive izlicimmmm.
Guzel giderse yola devam. Verdigim kiloyu almaktan cok korkuyorum. Suan 75.5 um.
hem ör hem sporunu yap, ören bayanhoşgeldin canım
ben de bu aralar örgü videoları izleyip duruyorum, ip depoluyorum. Örgü örmek müthiş kafa boşaltıyor fakat ona da başlayınca spor yapmak içimden gelmiyor ( sanki çok yapıyormuşum gibi)
geçmiş olsun saramBoyun fıtığım çok kötü olmaya başladı eskiden bir saatte yaptığım işi şimdi iki saatte yapamıyorum elletim ve kollarım çok güçsüzleşmeye başladı
ben onu giriştim okudum zatenTemizliğe gitmiştim değil giriştim olacak şimdi okuyunca yanlış yazdığımı gördüm
müge anlı izledikçe stresden miden s.o.s verir artıkTerapinin dibi ya. Cok rahatliyosun gercekten. Ben kumandalik yapiyorum hani su ikeada satilan. Hep kayboluyo kumanda
Sporsevemedim. Simdi kis geldi benim. Icin daha kolay olcak yurumek.
En kotu yuruyus sart ya. Yoksa zor yol alioruz.
Midem batiyor resmen suan12 ye az kaldi az da muge anli izlerim
moni detoks daha ne kadar sürecek canım?dünkü (20 ekim) menüm:
uyanınca :
1 büyük bardak oda sıcaklığında limonlu su
D vit damla, 1 çk zeytinyağına 15 damla damlatıyorum
kahvaltı 9 da:
şekersiz türk kahvesi
protein bar
ara:
beyaz çay
öğle13 de:
200gr yoğurt içine 1 çay k. çörekotu yağı
1 ufak yeşil elma üstüne toz tarçın
3 ceviz
ara 15,30 da:
yeşil çay
5 çiğ kaju
akşam 18 de:
2 haşlanmış yumurta, pulbiber ve karabiber serptim
1 dilim ananas, tarçın serptim
su: 3 litre
spor: 70 dk yürüyüş (210p) + yürüyüş adımı hariç atılan adım: 4000(40p)= puan toplamı:250
cuma günü diyetisyen günüm obezim, 1 haftalık liste veriyor. bu cuma değişecekmoni detoks daha ne kadar sürecek canım?
işe gitmeden leslie mi?? Harikasınız yaaçok haklısında canım pandemiden dolayı fizik tedaviye gitmek istemiyorum ama daha ne kadar dayanırım onuda bilmiyorum
spor demişken ben artık sabahlar uyanınca 15 dakika leslie yapmaya karar verdim biraz erken kalkıyorum işe gitmeden 15 dakika leslie yapıyorum inan bana çok dinç ve enerjik hissediyorsun
evet, aynen öyle. Yazın elime almam, elimi terletir ama havalar soğuyunca birşeyler yapmak hoşuma gidiyorbende lif örüyordum çok hoşuma gidiyor renkli renkli ipliklerle lif örmek sonra konu komşu eş dost dağıtıyorum hem bana terapi gibi oluyor hemde herkese güzel bir hediye oluyor
tartı gününde cuma yani..güzel motivasyon yaparcuma günü diyetisyen günüm obezim, 1 haftalık liste veriyor. bu cuma değişecek
izlemeyin şu programları ayol, insanı ekrana kitleyip boşuna vaktini çalıyorlar. negatiflikleri de cabasımüge anlı izledikçe stresden miden s.o.s verir artıkzaten boş garip
sporu çok seviyorum ama bu ara elim kolum kalkmıyor yahu.ama bi yerden de başlamak gerek. Neyse ki bu hafta 1.sınıfların ilk haftası gibi uyum sürecindeyim.menüleri iyice toparlayayım spor da gelir peşinden inşallah
evet özellikle cuma olsun istedimtartı gününde cuma yani..güzel motivasyon yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?