Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar bugünkü menüm

Sabah
09.30 civari 1 kupa sütlü nescafe

Öğle 12.50
1 kase corba
1 tabak bezelye yemeği
1 dilim börek

Ara
Saat 14.00 civarı 1 kupa Yeşilçay
1 hurma 6 badem 3 kuru kayısı
3 kare bitter cikolata

Ara
17.00
5 kaşık yoğurt
1 mandalina

Akşam 18.30
1 kase sehriyeli tavuk corba
1 kase yumurtali taze fasulye kavurması
Yarım kase ıspanak
Yeşilçay

Çay

30 dk tempolu yuruyuş 120 puan
7000 civarı adım 70 puan
190 puan

50 tane de mekik çekerim yatmadan o kac puan eder bilmiyorum
Kilo verdim ama göbek kaldı. Bölgesel çalışma yapıyım diyorum ama yere yatar yatmaz oğlum üstüme çıkıp zıplıyor oyüzden yapamıyorum.

Su 2.5 litre civarı

var canım ya ameliyat ki bunu ben istemiyorum çünkü sonrasında yeniden nüksedebiliyor yada fizik tedavi onuda pandemiden dolayı hastanelere gitmek istemiyorum ama böyle giderse mecbur gidecem
Eşimde çıktı boyun fıtığı
6 seans masaja gitti
Şimdi 5 kilo üzeri ağır kaldırması yasak

Ahaha bu durumu ben çok iyi bilirim. Bekarken salona yazıldım sadece iki kere gittin. Bi de salondan çıkınca restorana gidip kebap yiyorduk, kilo aldım tabi eve pilates malzemeleri aldım bir kere bile kullanmadım evlendikten sonra iki kere daha spor salonu girişimim oldu ikisi de başarısız inşallah bu sefer biraz daha uzun sürer
çok güzel bir şey, bence eşinin kıymetini bil. Benim eşim değil spor yapmak evin içinde yürümeye üşenir eliptik aldık belki o da yapar dedim ama yüzüne bakmadı.bu konuda çok şanssızım

kızlar bu arada bugün nihayet eliptik yapayım dedim 10 dk ancak yapabildim biraz da yer hareketleri yaptım bayağı terledim.yarın vaktim olursa yürürüm inşallah
Spor yapmak zorunda biraz da benim eşim. Emniyette çalışıyor formdan düşerse işte sıkıntı yaşıyor. Vaktin olursa bugün başla az da olsa yap, erteleme diyecektim sen de öyle yapmışsın zaten. Bir süre kas ağrıları olabilir hamlıktan sonra geçiyor. Daha iyi hissedeceksün düzenli yaptıkça. Ne kdar süre olduğunun önemi yok gerçekten.

Ben bekarken 6 ay gittim düzenli ama sonra bi daha yenilemedim kaydı benim rekorum budur
Bi önceki bu gruba girişimde yine düzenli 6 ay evde leslie, günde en az 500 ip atlama falan yapmıştım. Benim sınırım 6 ay sanırım

(21 ekim) menüm:

uyanınca :

1 büyük bardak oda sıcaklığında limonlu su
D vit damla, 1 çk zeytinyağına 15 damla damlatıyorum

kahvaltı 9 da:
şekersiz türk kahvesi
protein bar

ara:
beyaz çay

öğle13 de:
200gr yoğurt içine 1 çay k. çörekotu yağı
1 ufak yeşil elma üstüne toz tarçın
3 ceviz

ara 15,30 da:

yeşil çay
5 çiğ kaju

akşam 18,30 de:

2 haşlanmış yumurta
yarım kase diyet çorba

su: 3 litre
spor: 70 dk yürüyüş (210p) + yürüyüş adımı hariç atılan adım: 3000(30p)= puan toplamı:240

6 ay çok güzel bir süre bence
Hadi yine yapalım?

kötü kaptan mı oldun sen söyle bakimm

istesen de olamazsın sen , kıyamazsın bu minnoşlara ( kıydı)

Kızlar bugün başım çok dönüyor neden bilmiyorum
canım tansiyonun kaç? Yorgunluk falan da bende tansiyon yapıyor.aman dikkat et
benimki de kamu çalışanı ama beden büyüdükçe kıyafetleri de büyütüyor devlet :) ah keşke bizde de şu kilodan yukarı olamazsınız olsaydı ne iyi olurdu

21 ekim menüm

sabah: omlet, peynir, zeytin, domates, yeşillik, bir trabzon hurması ( ağaç bitene kadar devam :))

öğle: karalahana yemeği, bir parça mısır ekmeği

akşam: altınbaşak, peynir

su:2 litre
spor: 10 dk eliptik+ biraz yer hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…