Eşimde çıktı boyun fıtığıvar canım ya ameliyat ki bunu ben istemiyorum çünkü sonrasında yeniden nüksedebiliyor yada fizik tedavi onuda pandemiden dolayı hastanelere gitmek istemiyorum ama böyle giderse mecbur gidecem
AhahaBiz de çok niyetlendik her defasında bi engel çıktı. Yüzmeye gidelim dedik havuzlar kapandı, squasha yazılalım dedik salonlar kapandı, paten alalım bari dışarda kayalım dedik koruyucu ekipmanı aldık paten alana kadar havalar bozulduevde pilates aletleri, dambıllar, koşu bandı falan var yüzüne bakan yok ama
çok güzel bir şey, bence eşinin kıymetini bil. Benim eşim değil spor yapmak evin içinde yürümeye üşenireliptik aldık belki o da yapar dedim ama yüzüne bakmadı.bu konuda çok şanssızım
Spor yapmak zorunda biraz da benim eşim. Emniyette çalışıyor formdan düşerse işte sıkıntı yaşıyor. Vaktin olursa bugün başla az da olsa yap, erteleme diyecektim sen de öyle yapmışsın zaten. Bir süre kas ağrıları olabilir hamlıktan sonra geçiyor. Daha iyi hissedeceksün düzenli yaptıkça. Ne kdar süre olduğunun önemi yok gerçekten.kızlar bu arada bugün nihayet eliptik yapayım dedim 10 dk ancak yapabildimbiraz da yer hareketleri yaptım bayağı terledim.yarın vaktim olursa yürürüm inşallah
Geçmiş olsun.Kızlar bugün başım çok dönüyor neden bilmiyorum
Ben bekarken 6 ay gittim düzenli ama sonra bi daha yenilemedim kaydı benim rekorum budurAhahabu durumu ben çok iyi bilirim. Bekarken salona yazıldım sadece iki kere gittin. Bi de salondan çıkınca restorana gidip kebap yiyorduk, kilo aldım tabi eve pilates malzemeleri aldım bir kere bile kullanmadım evlendikten sonra iki kere daha spor salonu girişimim oldu ikisi de başarısız inşallah bu sefer biraz daha uzun sürer
Spor yapmak zorunda biraz da benim eşim. Emniyette çalışıyor formdan düşerse işte sıkıntı yaşıyor. Vaktin olursa bugün başla az da olsa yap, erteleme diyecektim sen de öyle yapmışsın zaten. Bir süre kas ağrıları olabilir hamlıktan sonra geçiyor. Daha iyi hissedeceksün düzenli yaptıkça. Ne kdar süre olduğunun önemi yok gerçekten.
1süt mısırCheddar peyniri2dilim
Salam 2dilim
Sandviç ekmegi
1fincan filtre kahve sekersiz
2günkurusu
1hurma
1küçük elma
Fırında 3 parca palamut
Salata
1dilim kavun
1bardak çay
2.5lt su
Spor yok
1050 adım:/
Tansiyon problemin varmıKızlar bugün başım çok dönüyor neden bilmiyorum
6 ay çok güzel bir süre benceBen bekarken 6 ay gittim düzenli ama sonra bi daha yenilemedim kaydı benim rekorum budur
Bi önceki bu gruba girişimde yine düzenli 6 ay evde leslie, günde en az 500 ip atlama falan yapmıştım. Benim sınırım 6 ay sanırım
kötü kaptan mı oldun sen söyle bakimmkızlar cumaya bi eksi gelmeyin hele, yolarım hepinizi
ben napıyım ben, kaç gündür görüyorsunuz menülerimi menü bile değil detoks
sırf takım için hiç bozmadım, elimde su şişesi avare gibi dolanıyorum evin içinde
çok fena döverimm
canım tansiyonun kaç? Yorgunluk falan da bende tansiyon yapıyor.aman dikkat etKızlar bugün başım çok dönüyor neden bilmiyorum
benimki de kamu çalışanı ama beden büyüdükçe kıyafetleri de büyütüyor devlet :) ah keşke bizde de şu kilodan yukarı olamazsınız olsaydı ne iyi olurduAhahabu durumu ben çok iyi bilirim. Bekarken salona yazıldım sadece iki kere gittin. Bi de salondan çıkınca restorana gidip kebap yiyorduk, kilo aldım tabi eve pilates malzemeleri aldım bir kere bile kullanmadım evlendikten sonra iki kere daha spor salonu girişimim oldu ikisi de başarısız inşallah bu sefer biraz daha uzun sürer
Spor yapmak zorunda biraz da benim eşim. Emniyette çalışıyor formdan düşerse işte sıkıntı yaşıyor. Vaktin olursa bugün başla az da olsa yap, erteleme diyecektim sen de öyle yapmışsın zaten. Bir süre kas ağrıları olabilir hamlıktan sonra geçiyor. Daha iyi hissedeceksün düzenli yaptıkça. Ne kdar süre olduğunun önemi yok gerçekten.
Sende yap prensesim çok lezzetli oluyor hemde tok tutuyor
Yap obezim ben çok seviyorum kahvaltıda böyle şeyleri hem lezzetli hem sağlıklı hem besleyici daha
Sağ ol canımGeçmiş olsun.
Tansiyonumu ölçemedim ama yorgunluk uykusuzluktan olabilircanım tansiyonun kaç? Yorgunluk falan da bende tansiyon yapıyor.aman dikkat et
evet, uykusuzluktan da olabilirSağ ol canım
Tansiyonumu ölçemedim ama yorgunluk uykusuzluktan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?