kızlar size kardeş takımımız 5. takımdan 2 güzel mezuniyet başarı öyküsü, motivasyon olsun hepimize.
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Eveeeet eski ekürim @giustizia_ ayağını sürüdü Ve peşinden ben de mezun olduuum Öncelikle kilo alma hikayemle başlayım Üniversiteye başlarken 56-58 arası idim Sonra 2-2,5 saat gidiş aynı şekilde de geliş günde 5 saate yakın yol gidiyordum 2 saat yol gidince evde kahvaltı bile yapsam acıkıyor...www.kadinlarkulubu.com Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Eveeeet eski ekürim @giustizia_ ayağını sürüdü Ve peşinden ben de mezun olduuum Öncelikle kilo alma hikayemle başlayım Üniversiteye başlarken 56-58 arası idim Sonra 2-2,5 saat gidiş aynı şekilde de geliş günde 5 saate yakın yol gidiyordum 2 saat yol gidince evde kahvaltı bile yapsam acıkıyor...www.kadinlarkulubu.com
canımcım, sürekli bir şeyler atıştırdığın için kan şekerin oynuyor ve sana ye ye diye baskı yapıyor. hele ki kek çikolata türü şeyleri minik minik atıştırmak çok tehlikeli bu durumda.Gruptan ayrıldıgımda silkelenip aralıklı oruca basladım. Ve sukur ki karsılıgını aldım gram gramda olsa.ama ne yazıkkı 4gündür reglden kaynaklı sürekli yemek yemek istiyorum kek atıyorum agzıma çikolata atıyorum tamam az yıyorum ama sürekli yemek istiyorumregl zamanları sizlerde böylemisiniz.hayatımda ilkkez yememi kontrol ediyorumda .hiç bukadar kılo almamıstım acemiyim biraz diyet işlerinde
karbonhidratlı bir şeyler yediysen olur canımcım, su iç bol bol sende kahve yap falan geçiştir.Benim bugun canim biseyler istiyor sürekli kendimi ac hissediyorum
Evet aynen böyleyim. O şeker illa vücuduma giricek yoksa rahatlayamıyorum, uyuyamıyorum resmen. Dün tuttum kendimi ama bugün patladım ben. Cumaya nasıl yansır bilemiyorumGruptan ayrıldıgımda silkelenip aralıklı oruca basladım. Ve sukur ki karsılıgını aldım gram gramda olsa.ama ne yazıkkı 4gündür reglden kaynaklı sürekli yemek yemek istiyorum kek atıyorum agzıma çikolata atıyorum tamam az yıyorum ama sürekli yemek istiyorumregl zamanları sizlerde böylemisiniz.hayatımda ilkkez yememi kontrol ediyorumda .hiç bukadar kılo almamıstım acemiyim biraz diyet işlerinde
Bugun 10.günüm hiç atıstırmadım su yeşil cay içtim hep kahvaltı aksam yemegi yedim hiç atıstırmalıklarım yoktu ama sanırım reglinin verdiği bi istek bu.canımcım, sürekli bir şeyler atıştırdığın için kan şekerin oynuyor ve sana ye ye diye baskı yapıyor. hele ki kek çikolata türü şeyleri minik minik atıştırmak çok tehlikeli bu durumda.
atıştırma isteği geldiği zaman su içmeyi dene, bi kahve yap mesela..
Bugün tartıldım 56,4 çıktım +600 grkızlar cumaya bi eksi gelmeyin hele, yolarım hepinizi
ben napıyım ben, kaç gündür görüyorsunuz menülerimi menü bile değil detoks
sırf takım için hiç bozmadım, elimde su şişesi avare gibi dolanıyorum evin içinde
çok fena döverimm
Evet aynen böyleyim. O şeker illa vücuduma giricek yoksa rahatlayamıyorum, uyuyamıyorum resmen. Dün tuttum kendimi ama bugün patladım ben. Cumaya nasıl yansır bilemiyorum
İş dönüşü markete gideyim de 3-5 dal maydanoz alayım cumaya kadar sıkar suyunu içee, sapını mapını yersem anca eksiye düşerimah .ben dün atıstırdım ama bugun kendımı tutmaya calıstım .bi seferlıkten birşey olmaz insallah.sende bugun dısında yememeye calıs .insallah cumaya eksilerde olalım
Ah koca kişisi ile beraber yazıldık. Ödevini yapması için çocuğunun başında nöbet tutan ebeveyn gibi spor konusunda.geçmiş olsun canım.en iyisi fizik tedavi muhakkak git, ihmal etme
siz böyle onca işin arasında bir de spor yaparken ben halen neden spor yapabilmek için kendimde bir istek duymuyorum anlamıyorumtebrik ederim arkadaşım
geçmiş olsun canım
Biz de çok niyetlendik her defasında bi engel çıktı. Yüzmeye gidelim dedik havuzlar kapandı, squasha yazılalım dedik salonlar kapandı, paten alalım bari dışarda kayalım dedik koruyucu ekipmanı aldık paten alana kadar havalar bozulduAh koca kişisi ile beraber yazıldık. Ödevini yapması için çocuğunun başında nöbet tutan ebeveyn gibi spor konusunda.Hatta gündüz evde olduğu günlerde beraber gidiyoruz
çok güzel bir şey, bence eşinin kıymetini bil. Benim eşim değil spor yapmak evin içinde yürümeye üşenirAh koca kişisi ile beraber yazıldık. Ödevini yapması için çocuğunun başında nöbet tutan ebeveyn gibi spor konusunda.Hatta gündüz evde olduğu günlerde beraber gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?