Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yolları açık olsun

Gruptan ayrıldıgımda silkelenip aralıklı oruca basladım. Ve sukur ki karsılıgını aldım gram gramda olsa.ama ne yazıkkı 4gündür reglden kaynaklı sürekli yemek yemek istiyorum kek atıyorum agzıma çikolata atıyorum tamam az yıyorum ama sürekli yemek istiyorum regl zamanları sizlerde böylemisiniz.hayatımda ilkkez yememi kontrol ediyorumda .hiç bukadar kılo almamıstım acemiyim biraz diyet işlerinde

canımcım, sürekli bir şeyler atıştırdığın için kan şekerin oynuyor ve sana ye ye diye baskı yapıyor. hele ki kek çikolata türü şeyleri minik minik atıştırmak çok tehlikeli bu durumda.
atıştırma isteği geldiği zaman su içmeyi dene, bi kahve yap mesela..

canlarım, kızlara da dediğim gibi minik diye düşünüp ağzımıza attığımız her şey bize dünyaları yedirir. aman dikkat, bu durumlarda kahve, ayran , yoğurt kurtarıcıdır ve tabii ki bol su. 1 hurma, 3 kuru kayısı,5 er çiğ kuruyemiş kurtarıcıdır. lütfen elinizin altında çiğ kuruyemiş olsun. çiğ badem, çiğ kaju, çiğ fındık ve ceviz.
tarçın da kurtarıcıdır

Evet aynen böyleyim. O şeker illa vücuduma giricek yoksa rahatlayamıyorum, uyuyamıyorum resmen. Dün tuttum kendimi ama bugün patladım ben. Cumaya nasıl yansır bilemiyorum

Sabah
1 kupa kahve

1 saat sonra
1 haşlanmış yumurta, lor peyniri, 3 çeri domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim ekmek, 1 fincan nane çayı.

Öğlen
1 dilim kek
1 tane hazır lavaş arası peynir, domates.

Akşam
Tavuk sote, salata, ayran. (henüz yemedim)

Su bugün çok az oldu 1 lt ancadır ama yatana kadar 3 olur.
Spor yok adım şimdilik 5 bin.
Daha sonra vaktim olursa editlerim.

moni

Bugun 10.günüm hiç atıstırmadım su yeşil cay içtim hep kahvaltı aksam yemegi yedim hiç atıstırmalıklarım yoktu ama sanırım reglinin verdiği bi istek bu.

Bugün tartıldım 56,4 çıktım +600 gr perşembe günü hiçbişey yemezsem ve malum gün biterse bi ihtimal

Evet aynen böyleyim. O şeker illa vücuduma giricek yoksa rahatlayamıyorum, uyuyamıyorum resmen. Dün tuttum kendimi ama bugün patladım ben. Cumaya nasıl yansır bilemiyorum
ah .ben dün atıstırdım ama bugun kendımı tutmaya calıstım .bi seferlıkten birşey olmaz insallah.sende bugun dısında yememeye calıs .insallah cumaya eksilerde olalım

ah .ben dün atıstırdım ama bugun kendımı tutmaya calıstım .bi seferlıkten birşey olmaz insallah.sende bugun dısında yememeye calıs .insallah cumaya eksilerde olalım
İş dönüşü markete gideyim de 3-5 dal maydanoz alayım cumaya kadar sıkar suyunu içee, sapını mapını yersem anca eksiye düşerim

Şaka bi yana önümüzdeki 2 gün dikkat ederim akşam da bebemi alıp yürüyüşe çıkarım. Hallederim bi şekilde heralde.

Ah koca kişisi ile beraber yazıldık. Ödevini yapması için çocuğunun başında nöbet tutan ebeveyn gibi spor konusunda. Hatta gündüz evde olduğu günlerde beraber gidiyoruz

Merhabalar

bugün öğle öğünüm akşama sarktı, iki öğün yapmış olacağım bu yüzden.
Öğlen kurs başlıyordu, kurs çıkışı da kahve içmeye davet ettiler eve gidip yemek yemek yerine kafeye kahve içmeye gittim. Eve gidip de yemek yapana kadar akşam oldu.

kahvaltı
Yulaf lapası

akşam
8 kaşık tavuk sote
Bol salata

ara öğün (henüz yapmadım ama akiam yemeğini erken yediğim için öğleden sonra yemem gereken ara öğünümü ilerleyen saatlere koymayı düşünüyorum)
15 çiğ badem/fındık

su:2lt
Spor: 10 dk kürek(ısınma ve kardiyo için kullandıkları bi alet)
80dk bölgesel/ağırlık, 6000adım yürüyüş

Yarın diyetisyen kontrolüm var ak koyun kara koyun ortaya çıkacak.

Ah koca kişisi ile beraber yazıldık. Ödevini yapması için çocuğunun başında nöbet tutan ebeveyn gibi spor konusunda. Hatta gündüz evde olduğu günlerde beraber gidiyoruz
Biz de çok niyetlendik her defasında bi engel çıktı. Yüzmeye gidelim dedik havuzlar kapandı, squasha yazılalım dedik salonlar kapandı, paten alalım bari dışarda kayalım dedik koruyucu ekipmanı aldık paten alana kadar havalar bozuldu evde pilates aletleri, dambıllar, koşu bandı falan var yüzüne bakan yok ama

çok güzel bir şey, bence eşinin kıymetini bil. Benim eşim değil spor yapmak evin içinde yürümeye üşenir eliptik aldık belki o da yapar dedim ama yüzüne bakmadı.bu konuda çok şanssızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…