Ben bundan daha iyi sonuçla gitmiş insanımBasarisizlik hikayesi icin yarismanin en sonuncusu gidiyor galiba +300 le gitmezsin korkma
Akşama girmicem kk ya hatta 3 gün girmicemsenden daha çok kilo alan vardır mutlaka, hadi bakalım akşama belli olur
hem ne demişler uyulmayan diyetin cezası ' o' topiğe gitmekle çekilirmiş
Yupppiiiiii birinci olmuşuzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 697. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (10.TAKIM) ==>% 1,105
2. (9.TAKIM) ==> % 0.885
3. (5.TAKIM) ==>% 0.830
BİREYSEL DERECELER
1. @Restful ==> %4 ==> 13. TAKIM
2.moni ==> %2,98 ==> 10. TAKIM
3. @hadikonusalim ==> % 2,41 ==> 4.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
F Faunaaa ==> %-1,70 ==> 6.TAKIM
aylinim düzeltip tekrar çekme şansın var mı canım, belki kabul etmezler. gerçi ben kabul edileceğini düşünüyorum, sonuçta gelecekten gelme ihtimalin yok
kız yoksa gelecekten mi geldin
nasıl 2021 covid falan
İnan yeni gördüm tatlım yaa kusura bakma noluraylinim düzeltip tekrar çekme şansın var mı canım, belki kabul etmezler. gerçi ben kabul edileceğini düşünüyorum, sonuçta gelecekten gelme ihtimalin yok
nasıl 2021 covid falan
gözün aydın sonuncu değilsinBen bundan daha iyi sonuçla gitmiş insanım
İnan yeni gördüm tatlım yaa kusura bakma nolur
o fotoyu benden başka kimsenin çekme imkanı yok zaten monişim ya. Bence bu kuralı bir paylaşım alanına taşı. Yani nick olmasa da bu fotoğrafı başka kimse kullanamazki..obezzto obezimmmm kız kullanıcı adın yok tartı resminde nerdesinnnnn
aylinim düzeltip tekrar çekme şansın var mı canım, belki kabul etmezler. gerçi ben kabul edileceğini düşünüyorum, sonuçta gelecekten gelme ihtimalin yok
nasıl 2021 covid falan
Akşama girmicem kk ya hatta 3 gün girmicem
heyoooooYupppiiiiii birinci olmuşuzmoni cim de ikinci olmuş takım arkadaşlarımı ve kaptanımı tebrik ediyorum
en çok seni kutluyorum monişim1. yiz kızlar
tüm takımımı kutluyorum
olsaydı da bence sıkıntı yok. Dibe ayak vurmadan yukarı çıkamıyorsungözün aydın sonuncu değilsin
obezim yeni kurallar çok sıkı maalesef, son anda seni listeden çıkarmak durumunda kaldım canım. haftaya artık. ayliniminde bildirimini çıkarmak durumunda kaldım aynı sebeplerden.o fotoyu benden başka kimsenin çekme imkanı yok zaten monişim ya. Bence bu kuralı bir paylaşım alanına taşı. Yani nick olmasa da bu fotoğrafı başka kimse kullanamazki..
dur sorma! Covid bitmedi devam ediyor der diye korkuyorum
heyooooohepiniz harikasınız minnoşlarım
evet, kendi istemediolsaydı da bence sıkıntı yok. Dibe ayak vurmadan yukarı çıkamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?