Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünki menüm

Sabah
3 cay kaşığı bal

Sucuklu yumurta domates salatalik biber peynir zeytin 5-6 patates kızartması yarim krep ceyrek ekmek tereyağ bal 1 tatli kaşığı erik marmelatı

Öğle 12.50
1 fincan turk kahvesi
2 elma 1 parca armut

16.00
1.5 lahmacun 1.5 dilim pide
1 bardak ayran salata

17.00
1 dilim tatli + çay

20.00
6-7 kaju 4-5 antep fıstığı 1.5 avuç fındık 1 kuru incir 1 hurma 1 kuru kayısı
Çay

21.00 yarim mandalina
Yatmadan 1 tatli kaşığı bal

Su nekadar bilmiyorum ama az içtim
Tam saymadim ama yaklaşık 1.5-2 saat yuruduk
250 puan yaziyim düz hesap
Az sonra pazartesi kilomu da ekliycem bukadar yemenin bi sonucu da olacaktı tabii kii

afiyet olsun canım ama bu kesinlikle diyet menüsü değil bu şekilde yemeye devam edersen kilo alman kaçınılmaz ve emeklerine yazık edeceksin kendine dur demelisin

Canim ayrildinmi sen ešinden..benmi yanliş anladim

Ben şu an istanbuldayim..burun ameliyati içi gelmiştim..cumartesi günü ameliat oldum..aslinda gecen cumartrsi ameliyat olacantim ama test positi cikinca iptal oldu..6 gün boyunca saglikli beslendim Aktardan bitkisel ürünler ve vitaminler aldim...6.ci günün sonunda tenrar test yaptirdim ve negatif cikti çok şükür..şu an yüzüm gözüm Şiş mosmor oldu gözlerim.. burnumdan nefes alamiyorum..inşallah perşembe günü alçi ve burun içindeki silikon tamponlar alininca rahatlarim

Selam kizlar..uzun zamandir uğrayamadim buraya..malesef banada virus bulaşti..neyseki hafif atlattim...sanirim çocuklardan gecti...onlarda hastaydi
Dün aklımdaydın perihan
Napıyon canım, Allah şifa versin.
Hastalığı atlatmışsın çok şükür.
Moralin nasil

Geçmiş olsun canım.
Estetik mi, başka sorun mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…