Kız ne bir saati sabahtan akşama kadar uğraştım bir günlük temizlik puanı 50bir saatlik temizliğe 50 puan mı verdin moni??e 5000 adım da 50 puan..bir saatlik temizlikte su gibi oluyorum ben ama 5000 adımda ancak ısınmış oluyorum. Bu hesapta bir tutarsızlık var gibi yani
Bende dayanamam biliyormusun gezegenim gözümün önünde olunca yiyorumValla gayet iyi duruyorum
Menü de birde kıymalı içli köfte vardı
3 tane arttı, yarın yerim
Ben açlığa dayaniyorumda, yarın yiyeceklerime dayanamam.Bende dayanamam biliyormusun gezegenim gözümün önünde olunca yiyorum
Birfe bugunkileri görsenoh maşallah, nasıl yedin kız o kadar şeyi
afiyet olsun canım ama bu kesinlikle diyet menüsü değil bu şekilde yemeye devam edersen kilo alman kaçınılmaz ve emeklerine yazık edeceksin kendine dur demelisinDünki menüm
Sabah
3 cay kaşığı bal
Sucuklu yumurta domates salatalik biber peynir zeytin 5-6 patates kızartması yarim krep ceyrek ekmek tereyağ bal 1 tatli kaşığı erik marmelatı
Öğle 12.50
1 fincan turk kahvesi
2 elma 1 parca armut
16.00
1.5 lahmacun 1.5 dilim pide
1 bardak ayran salata
17.00
1 dilim tatli + çay
20.00
6-7 kaju 4-5 antep fıstığı 1.5 avuç fındık 1 kuru incir 1 hurma 1 kuru kayısı
Çay
21.00 yarim mandalina
Yatmadan 1 tatli kaşığı bal
Su nekadar bilmiyorum ama az içtim
Tam saymadim ama yaklaşık 1.5-2 saat yuruduk
250 puan yaziyim düz hesap
Az sonra pazartesi kilomu da ekliycem bukadar yemenin bi sonucu da olacaktı tabii kii
günaydın canım olan olmuş bugün yeni bir gün ve diyet modundan çıkmadan bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam ediyoruzGünaydın bu arada
günaydın canım tebrik ederimGünaydın herkese kacamaksiz bir gün olsun
Cuma 92.2
Pazartesi 91.8
Canim ayrildinmi sen ešinden..benmi yanliş anladimKizlar fotograflari tekrar atmak istiyorum size
Doktoruma sordum dedim ki bu yaralar neden oldu o zaman peki dedim
- bagisiklik sistemi tamamen çökmüştü dedi..
Cok şükür hamd olsun tam zamaninda kurtardik
Eger ki antalyada olsaydik bu dr a gelemeyecektik hicbir teshis koyamayan sozde uzmanlarin yaninda mahvolacakti cocugum
Eger ki 1 yasinda gittigimiz ,simdiki doktorumuzun yan odasindaki profesore gitseydik belki o da care olamayacakti , Allah tan o izindeydi biz de simdiki canim canim doktorum profesore denk geldik
Allah bin kere razi olsun ondan
Ben bu cocugu birakmam iyilesene kadar dedi elemezsen mail at her sekilde goruselim dedi.
...
Ay neyse sut ve yumurta hassasiyeti hala ×100
Ama olsun insallah zamanla o da duzelir
Bagisikligi da toparlanmaya baslamis, cildi de duzeldi baya baya
Ay eski resimlere bakiyorum da insan dehset icinde kaliyor
Rabbim evlatlarimiza guzel saglikli omurler versin,iyi insanlarla karsilastirsin onlari
Amin
Mendabur babasindan da ayrilmam sanirsam her seyin en iyisi oldu. Hem oglumun keyfi mutlulugu morali cok daha iyi,hem de benim. Rabbim her seyin en iyisini bizim icin hazirladi hamd olsun
Sevdigi kuluymuşum
Beni her yerden engellemis annemi babami
Sanki biz sana bayiliyorduk mal ya bazi erkekler
Senin bir kez benim babamdan helallik alman lazim pandemide 5000 tl den fazla para yolladi
Oglunu kac kez doktorlara getirdi goturdu karadenziden akdenize tasidi arabasiyla
Hem bi tesekkur etme hem engelle
Allah im kurtardi tez elden beni ondan, milyonlarca kez sukurler olsun
Dün aklımdaydın perihanSelam kizlar..uzun zamandir uğrayamadim buraya..malesef banada virus bulaşti..neyseki hafif atlattim...sanirim çocuklardan gecti...onlarda hastaydi
Geçmiş olsun canım.Ben şu an istanbuldayim..burun ameliyati içi gelmiştim..cumartesi günü ameliat oldum..aslinda gecen cumartrsi ameliyat olacantim ama test positi cikinca iptal oldu..6 gün boyunca saglikli beslendim Aktardan bitkisel ürünler ve vitaminler aldim...6.ci günün sonunda tenrar test yaptirdim ve negatif cikti çok şükür..şu an yüzüm gözüm Şiş mosmor oldu gözlerim.. burnumdan nefes alamiyorum..inşallah perşembe günü alçi ve burun içindeki silikon tamponlar alininca rahatlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?