Teşekkür ederim sanada afiyet olsun canımOh afiyet olsun bende içtim şimdi güle güle kirletin
Senin menünde güzelmiş afiyet olsunBende de fırında balık buğulama mercimek çorbası salata var
Sağol canım sizede afiyet olsun ağız tadı ile yiyelim hepimizSenin menünde güzelmiş afiyet olsun
Hakketmişsin, oh afiyet olsun.Sabahtan beri evimi temizliyorum halıları serdim çok soğudu havalar şimdide yağmur yağıyor banyomuda temizlersem bir dibek kahvesi içecem bu kadar yorgunluğa hakettim dimi ama
Allah'ım nasıl yemeden duruyorsunBizim menüde
Mercimek çorbası
Fıstıklı pirinç pilavı
Tavukgöğsü ( döner gibi)
Pizza
Pankek
Soğan salatası
Var
Ben bugün yine suya devam
Yarın yiyeceğim inşallah
aa oldu mu şimdi ya??niye temizlik 0 puanMenümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak lahana sarması
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan dibek kahvesi
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Sarımsaklı yoğurtlu kereviz salatası
Pırasa kızartması
Su 2,5. Litre spor ev temizliği puan = 0
moni
İlk sayfada puan hesaplamada temizlik puanı yok diye öyle yazdım yoksa bugün halıları kaldır indir ser koltukları ittir altlarını dil yerlerine koy çamaşır yıka ser yemek yap en kallavi spordan daha fazla kalori yakmışımdır pilim bitmiş durumdayımaa oldu mu şimdi ya??niye temizlik 0 puan
eline sağlık kuzum, mutlu günlerde kirletinİlk sayfada puan hesaplamada temizlik puanı yok diye öyle yazdım yoksa bugün halıları kaldır indir ser koltukları ittir altlarını dil yerlerine koy çamaşır yıka ser yemek yap en kallavi spordan daha fazla kalori yakmışımdır pilim bitmiş durumdayım
Teşekkür ederim canım puan için ayrıca teşekkür ederimeline sağlık kuzum, mutlu günlerde kirletin
temzilik puanı ekledim listeye
Valla gayet iyi duruyorumAllah'ım nasıl yemeden duruyorsun
İlk sayfada puan hesaplamada temizlik puanı yok diye öyle yazdım yoksa bugün halıları kaldır indir ser koltukları ittir altlarını dil yerlerine koy çamaşır yıka ser yemek yap en kallavi spordan daha fazla kalori yakmışımdır pilim bitmiş durumdayım
direne direne kazanacağız!eline sağlık kuzum, mutlu günlerde kirletin
temzilik puanı ekledim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?