geçti canım hamdolsun, iyiyim. teşekkür ederim
geçmiş olsun saracım eşineBende bugün hastanedeydim eşimde şeker hastalığı çıktı onun testleriyle falan ilgilenince düzenli beslenemedim ama akşama ilk kez sütlü kabak çorbası yaptım nefis oldu tarifini isterseniz yazarım
obezim öyle zamandayız ki , alttan mesaj değil direk söyleyeceksiniz, misafir kabul etmiyoruz diye. adam kalp ameliyatı olmuş yahu, Allah korusun bide millet hastalık getirmesin. düşüncesiz densizler ya.selam canlar. Bugün kp nin kontrolu vardı, hastanedeydim .oradan eve geldik baktık bizden önce misafir gelmişya insanlar bu adam kalp ameliyatı oldu , şu vakit gitmeyelim yanına demiyorlar. Alttan alttan mesaj veriyoruz yok anlamıyorlar Delirmemek elde değil
neyse, bugünkü menüm
sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık
öğle: taze fasulye, karnabahar kızartması, bir dilim ekmek
akşam: iki çipura, üç çatal turşu
su:1.5 litre
spor: 10500 adım
ay tanıyamadım kadını, hepsi birbirine benzedi bunların da. oysa zaten güzel kadındı.
fulyam bazen dönem dönem duygu durumumuza göre oluyor, uzun vadeye yaymamak önemli olan. toptan yedim bitti diye düşün pes etmek yok canımcımkendimde şunu tespit ettim. kalorili şeyleri hiç almamam gerek. kafam iyi değilken o bitene kadar yiyorum. hep diyorum ya benimki psikolojik açlık. nedir şimdi bugün yediğim çikolata
geçen haftalarda bana da diyetisyenim vermişti kabak çorbası. ilk defa yapmıştım ve çok beğenmiştim. ama benim ki diyet tarif tiBalkabağı olmasına rağmen hiç tatlı bir çorba olmuyor özellikle karabiber çok yakışıyor ayrıca zerdeçalın karabiberle birlikte kullanımı zerdeçalın faydasını artırıyor
azami dikkat et canımcım, bol su içmeyi ihmal etme. bakliyat türü yeme, şişirir. yemek saatini de akşam 17 de bitirirsen faydası olur. 9 gibi de bi ara öğün yaparsın yeşilçay ve 3 tane çiğ kuruyemişle.Günaydın kızlar. Kilom düşmüyor yaa sinir oldum bu cuma fena patlayacak gibiyim.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| - | + | +150 | +40 | +70 | ||
F Fitimfitsinfit | + | - | - | - | - | ||
| - | - | - | - | - | ||
| +90 | +225 | +250 | +180 | +120 | ||
| -50 | +50 | - | +50 | +50 | ||
| m | m | m | m | m | ||
@Baby Cat | - | + | - | - | + | ||
| +35 | + | +150 | +25 | + | ||
| + | + | +200 | +60 | +105 | ||
| m | m | m | m | m | ||
| +340 | +200 | +110 | +25 | +25 | ||
B bilinmeyenkullanici | +120 | - | - | - | - | ||
| m | +60 | +90 | +90 | +60 | ||
| + | + | + | +80 | + | ||
| m | m | m | +95 | +120 | ||
canım merak ettim seni, cumartesiden beri yoksun.Dün menüyü yazmayı unutmuşum, günaydın herkese.
sabah kahve içtim sadece
Öğlen 2şer kaşık makarna tarhana çorbası ve ıspanak yedim yanında ayran
Akşam da döner yedim yanında ayran ile
Gece de kahve içtim yanında üzülerek söylüyorum dondurma ile
Su 2 lt
Spor olarak 12 bin adım
canım sende iyisindir inş, merak ettim cumadan beri uğramıyorsunTeşekkürler insallahh
kız sen nerdesin menü de paylaşmıyorsunİyi aksamlar kizlar haftasonu bende dağıttım malesef
Cuma 75.6
Pazartesi 76.5
+900
Cumaya temizlemeye gayret göstereceğim ins.
ya bu misafirler niye geliyor şu dönemde ben anlamıyorum. motivasyonun için takıma uğramalısın canım, menü yazmak ta frenler.Merhabalar
Motivasyonum iyice düştü benim diyetten koptum şu birkaç günde.
Bir süredir diyetisyenimin listesini uygulamakta zorlanıyordum zaten haftasonu memleketten misafir de olunca hepten kaçtı ipin ucu.
canım nasılsınız, hastalar nasıl. bilgilendirmedin bizi.Ben negatifim ama nişanlımın annesi, babası, kardeşi hepsi pozitif. Babasının durumu ağırişin garibi nişanlım da negatif
Nasıl oldu anlamadık ben yine evdeyim acaba test mi yanlış diye bekliyorum ama semptom yok bende
Evde asıl çalışan nişanlımken o hariç diğerleri pozitif çıktı gerçekten anlayamadık
Merhabalar, iyiyim ama yogun sayılır. Evde kalmıyorum bi ara gittim geldim esya hazırla yıka falan. Suan kaldıgım yerde de kalabalıgız ister istemez vakit bulupta giremiyorum yemek yap yesinler topla etcanım sende iyisindir inş, merak ettim cumadan beri uğramıyorsun
Merhaba obeztoo, geleceğim bir kaç güne buralar bi durulsunseninle gelen bir arkadaş daha vardı . İnşallah nicki doğru yazıyorumdurColorayzn değil mi nicki? Birkaç günden beri uğramıyor merak ettim
Yarin sabah bidaha tartilicam eger dusmezse deniycemKabak detoksundan bence
Aslında her perşembe yapabilirsin
Eve zaten anca o saatte gidiyorum oyuzden yetişmiyor. Oglumu bakicidan aliyorum emziriyorum derken 18-19 oluyor saat.azami dikkat et canımcım, bol su içmeyi ihmal etme. bakliyat türü yeme, şişirir. yemek saatini de akşam 17 de bitirirsen faydası olur. 9 gibi de bi ara öğün yaparsın yeşilçay ve 3 tane çiğ kuruyemişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?