Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Balkabağı olmasına rağmen hiç tatlı bir çorba olmuyor özellikle karabiber çok yakışıyor ayrıca zerdeçalın karabiberle birlikte kullanımı zerdeçalın faydasını artırıyor
Benim kız şekerli çorbasını yapardı bekarken
Doğan koyuyor diye tadına bile bakmazdım
Koca tencereyi tek başına yerdi
Ama bunu deneyeceğim

kendimde şunu tespit ettim. kalorili şeyleri hiç almamam gerek. kafam iyi değilken o bitene kadar yiyorum. hep diyorum ya benimki psikolojik açlık. nedir şimdi bugün yediğim çikolata
ben de öyleyim o paket açıldıysa bitecek . Bilmiyorum nasıl düzelecek bu durum
balkabağının tadını nasıl bilmez bir insan ya?? Tatlısını da mı yemedin? Çok şaşırdım
Menüm
Iftar
Yarım troid ilacı
1 omega3
3 spirulina

1 kupa kahve
Yarım lt su

Spor
Yok
hani biz sana diyoruz ya bu menülerle nasıl aç kalıyorsun nasıl dayanıyorsun diye dün göçük altından çıkarılan yavrular üç gündür, dört gündür açlar. Açlıktan ölmediler yani ki bunlar çocuk.demek ki dayanılıyormuş açlığa .dayanılmasa bu çocuklar dayanamazdı
gece 2 de yapılacak en mantıklı iş uyumak bence

Evet doğru diyorsun ama bir türlü aklıma gelmiyor
Tıpkı senım gibiydim .hamılelıkte bebeğin suyu giderek azalıyordu ve ben o zamanlr 1lt zor içerdim sürekli saglıgımız için içtim yanı basımdaydı sürekli alıp içtim midem bulanırdı hatta ama zamanla artık alısıyorsun .saglıgın için devirdaim için içmen gerekiyo.daha hızlı sonuclar için :)

Aksine hamilelikte suyum çoktu

Balkabağı tatlısının tadına geçen sene baktım.
Boş yediğimi beğenmedim
Eşimin yeğeni üstüne tahin döküp ceviz serpmisti, onu beğendim.
Kızım kirecte tatlısını yapmıştı, onu beğendim, çok tatlı geldi reçel gibi, onuda eledim
Kaldı çorbası
Onu yapıp tadına bakarım.

Açlığa dayaniliyor obezim, yavrular suya dayanmış, korkuya dayanmış, bunları düşündükçe mahvoluyor insan

Evet o saatte yatınca bu saatte kalkılıyor

1 lt yine iyiymis, ben 1 bardak bile içmezdim. Hep asitli içecek yada çay.
Meğer su ne büyük nimetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…