Patates ve havuç yerine kereviz koymuşsun bencede güzel olabilir ni dahakine öyle deneyeyim zerdeçal bebde kattım çok faydalı bir baharat150 gr bal kabağı
3 dal kereviz sapı
1 adet kereviz
3 diş sarımsak
2 adet soğan
1 yk zeytinyağı
kimyon,karabiber
2-3 bardak su ekleyip, blender.
ben zerdeçal de eklemiştim çok yakışıyor, bol limonla ve pul biberle tüketilebilir.
bu 2 porsiyon kadar çıkıyor.
aynı çorba normal kabak ile de yapılabiliyor.
Daha çok küçük kuzum ya düşmesi normal bence hiç sıkıntı yapma canımKızlar dualarınıza ihtiyacım var kızım 14aylık yürüdü suanda 16aylık ve sürekli düşüyo ama sürekli ayakta dururken bianda düşüyo yürürken sık sık düşüyo .ve hafif one egilerek yürüyo boyu 83cm .yasıtlarından uzun .bi sıkıntı oldugunu düşünüyorum bu kdar düsmesi garip.ablamın kızı 14aylık yeni yürüdü masallah hiç düşmüyo .Yarın doktora götürcem umarım sıkıntı yoktur
Allah kolaylık versin canım ama suyu ihmal etme gözünün önünde olursa içmen kolaylaşırKızlar nasılsınız ayaklarımın dibiii ağrıyor resmen in çık yapmaktan iki gündür öldüm yaaa ama işte telefonu devamlı yanıma alamadığım için adımlarımın hepsini sayamıyor ve yine susuz bir gün
Inşallah bisey yokturdur canım, içini ferah tutKızlar dualarınıza ihtiyacım var kızım 14aylık yürüdü suanda 16aylık ve sürekli düşüyo ama sürekli ayakta dururken bianda düşüyo yürürken sık sık düşüyo .ve hafif one egilerek yürüyo boyu 83cm .yasıtlarından uzun .bi sıkıntı oldugunu düşünüyorum bu kdar düsmesi garip.ablamın kızı 14aylık yeni yürüdü masallah hiç düşmüyo .Yarın doktora götürcem umarım sıkıntı yoktur
Bende öyle düşündüm ama dermansız gibi ayakta dururkenbile düşünce bılmıyorum umarım yokturDaha çok küçük kuzum ya düşmesi normal bence hiç sıkıntı yapma canım
İnsallahInşallah bisey yokturdur canım, içini ferah tut
ben de aylardır öyleyim. vazgeçme sakın canım. başaracağızMerhabalar,diyete başlamamla bitmesi bir oldu.Bu yüzden menü yazmadım.Bugün başladım ama umarım devamı gelir,iradem zayıf.
Her akşam menümü yazacağım inşallah.
Cumaya kadar diyet yapıp ilk kilomu belirleyeceğim.(En son tartıldığımda, 10 gün önce sanırım 95.7 idim ama şu an ne oldu bilmiyorum)
altta psikolojik açlık yatıyor. başka açıklaması yok obezimben de öyleyimo paket açıldıysa bitecek . Bilmiyorum nasıl düzelecek bu durum
aynen ben de baştan tanıyamadım. bu hangi zara demiştim. meğer estetik olmuş. zaten güzel bir kadındı. yüz hatları çok hoş ve zarifti. ne gerek vardı anlamadımay tanıyamadım kadını, hepsi birbirine benzedi bunların da. oysa zaten güzel kadındı.
evet haklısın canım. sürekli olmaması önemli. bu aralar fazlaca gerginim. üstüne deprem iyice gerdi. böyle çıkışlarım oluyor arada.fulyam bazen dönem dönem duygu durumumuza göre oluyor, uzun vadeye yaymamak önemli olan. toptan yedim bitti diye düşün pes etmek yok canımcım
Ilk zamanlar oluyor oyle dusmeler canım dengesini sağlamayı ogrenir yavas yavaş bi sikinti yoktur buyuk ihtimalle. Ama sen yine de bi doktora gotur tabii ki icin ferahlamış olurKızlar dualarınıza ihtiyacım var kızım 14aylık yürüdü suanda 16aylık ve sürekli düşüyo ama sürekli ayakta dururken bianda düşüyo yürürken sık sık düşüyo .ve hafif one egilerek yürüyo boyu 83cm .yasıtlarından uzun .bi sıkıntı oldugunu düşünüyorum bu kdar düsmesi garip.ablamın kızı 14aylık yeni yürüdü masallah hiç düşmüyo .Yarın doktora götürcem umarım sıkıntı yoktur
Evet sonrasında gec kalmıs olmak istemiyorum canım .insallah senın dediğin gibidirIlk zamanlar oluyor oyle dusmeler canım dengesini sağlamayı ogrenir yavas yavaş bi sikinti yoktur buyuk ihtimalle. Ama sen yine de bi doktora gotur tabii ki icin ferahlamış olur
canım hiçbir çocuğu kendininkiyle kıyaslama. 10 aylık yürüyende var 15 aylık yürüyende. Kalbinin mutmain olması için dr götür , dediğin gibi boyu uzunsa olabilirKızlar dualarınıza ihtiyacım var kızım 14aylık yürüdü suanda 16aylık ve sürekli düşüyo ama sürekli ayakta dururken bianda düşüyo yürürken sık sık düşüyo .ve hafif one egilerek yürüyo boyu 83cm .yasıtlarından uzun .bi sıkıntı oldugunu düşünüyorum bu kdar düsmesi garip.ablamın kızı 14aylık yeni yürüdü masallah hiç düşmüyo .Yarın doktora götürcem umarım sıkıntı yoktur
fevlaladenin fevkiBana da dediler bugün. Kendim de rahat hissediyorum. Kiyafetlerim bol geliyor. Sütyenlerimin arkası sıkıyordu etler firtliyordu sırtımdan suan dümdüz o kısım. Insanın hoşuna gidiyor
fulyam senin menünde çekirdek gördükçe canım nasıl istiyor bir bilsen ama başlayınca paketi bitirmem gerek. Çünkü başladığım işi yarım bırakmak benim kitabımda yazmazsabah
1 yumurta
1 dilim peynir, 1 yeşil zeytin
1/4 avakado
2 çeri domates, salatalık, köz kapya biber
1 brezilya cevizi
1/2 dilim ev yapımı sütlü çekirdekli siyez ekmeği
7 adet doğalsan siyez gevreği (minik minik)
ara
sade Türk kahvesi
öğlen
7-8 yk mercimek çorbası
1 servis kaşığı etsiz bamya yemeği
5 yk pilav
2-3 çatal salata
ara
sade Türk kahvesi
1 mandalina
akşam
1 servis kaşığı soğanlı biberli et sote
7 adet karakabak köfte
1 kase cacık
1 avuç çekirdek
yatana kadar 1,5 lt su
6000 adımmoni
Yarın doktordan hayırlı haberlerle gel canım göreceksin hiç bişeyi yok kuzununBende öyle düşündüm ama dermansız gibi ayakta dururkenbile düşünce bılmıyorum umarım yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?