Allah kolaylık versin canımMerhabalar, iyiyim ama yogun sayılır. Evde kalmıyorum bi ara gittim geldim esya hazırla yıka falan. Suan kaldıgım yerde de kalabalıgız ister istemez vakit bulupta giremiyorum yemek yap yesinler topla et
tamam canım sorun yokBu hafta tartı paylaşımı yapamayağım tartım yanımda değil
e yemişsin işteBalkabağı tatlısının tadına geçen sene baktım.
Boş yediğimi beğenmedim
Eşimin yeğeni üstüne tahin döküp ceviz serpmisti, onu beğendim.
Kızım kirecte tatlısını yapmıştı, onu beğendim, çok tatlı geldi reçel gibi, onuda eledim
Kaldı çorbası
Onu yapıp tadına bakarım.
Açlığa dayaniliyor obezim, yavrular suya dayanmış, korkuya dayanmış, bunları düşündükçe mahvoluyor insan
Evet o saatte yatınca bu saatte kalkılıyor
tamam canım.iyi olmana sevindimMerhaba obeztoo, geleceğim bir kaç güne buralar bi durulsun
olağanüstü bir durum olmuş tabii ki bir istisna yapılır.siz iyi olun yeter ki kimsenin tartı diye tutturacağını sanmıyorumBu hafta tartı paylaşımı yapamayağım tartım yanımda değil
ortim halen cuma gördüğüm rakamı yakalayamadımBneim de düşmüyor
Aynen öyle valla ne yapcaz bilmem bu hafta sporda yapamıca.ortim halen cuma gördüğüm rakamı yakalayamadımhafta sonu beni mahvediyor.bundan sonra sadece cuma veya sadece cumartesi tek gün olarak cozutucam.yoksa bütğn hafta toparlanmaya çalışıyorum
Allah yardımcınız olsun canım.Merhabalar, iyiyim ama yogun sayılır. Evde kalmıyorum bi ara gittim geldim esya hazırla yıka falan. Suan kaldıgım yerde de kalabalıgız ister istemez vakit bulupta giremiyorum yemek yap yesinler topla et
Ben hala 64.1 çıkıyorum yani cumaya göre 900 gram fazlam var. Tamam yedim de bukadar da yemedim yahuuortim halen cuma gördüğüm rakamı yakalayamadımhafta sonu beni mahvediyor.bundan sonra sadece cuma veya sadece cumartesi tek gün olarak cozutucam.yoksa bütğn hafta toparlanmaya çalışıyorum
obezim tek gün değil,tek öğünortim halen cuma gördüğüm rakamı yakalayamadımhafta sonu beni mahvediyor.bundan sonra sadece cuma veya sadece cumartesi tek gün olarak cozutucam.yoksa bütğn hafta toparlanmaya çalışıyorum
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun saracım eşine
senin tarifin nasıldı Ayşecimgeçen haftalarda bana da diyetisyenim vermişti kabak çorbası. ilk defa yapmıştım ve çok beğenmiştim. ama benim ki diyet tarif ti
canım benim kolay gelsin, lütfen suyunu ihmal etme. hep yanında olsun bir su şişenKızlar nasılsınız ayaklarımın dibiii ağrıyor resmen in çık yapmaktan iki gündür öldüm yaaa ama işte telefonu devamlı yanıma alamadığım için adımlarımın hepsini sayamıyor ve yine susuz bir gün
150 gr bal kabağıteşekkür ederim canım
senin tarifin nasıldı Ayşecim
Evet yaa, birde güzel olan az, gerisi güzellik uğruna çok çirkin oluyor haberleri yokay tanıyamadım kadını, hepsi birbirine benzedi bunların da. oysa zaten güzel kadındı.
E 44 sene yememişime yemişsin işteben de diyorum böyle güzel bir lezzet nasıl yenmez
tamam canım.iyi olmana sevindim
olağanüstü bir durum olmuş tabii ki bir istisna yapılır.siz iyi olun yeter ki kimsenin tartı diye tutturacağını sanmıyorum
Bunuda denerim150 gr bal kabağı
3 dal kereviz sapı
1 adet kereviz
3 diş sarımsak
2 adet soğan
1 yk zeytinyağı
kimyon,karabiber
2-3 bardak su ekleyip, blender.
ben zerdeçal de eklemiştim çok yakışıyor, bol limonla ve pul biberle tüketilebilir.
bu 2 porsiyon kadar çıkıyor.
aynı çorba normal kabak ile de yapılabiliyor.
obezim tek gün değil,tek öğün
çalışıyorsun değil mi? Kolay gelsin. Ama su içmeyi ihmal etme sakın.ben de işe dalınca unutuyorumKızlar nasılsınız ayaklarımın dibiii ağrıyor resmen in çık yapmaktan iki gündür öldüm yaaa ama işte telefonu devamlı yanıma alamadığım için adımlarımın hepsini sayamıyor ve yine susuz bir gün
Bana da dediler bugün. Kendim de rahat hissediyorum. Kiyafetlerim bol geliyor. Sütyenlerimin arkası sıkıyordu etler firtliyordu sırtımdan suan dümdüz o kısım. Insanın hoşuna gidiyorsporumu yaptım. Vicdanım temiz
edit: bir de annem sen zayıfladın mı dedi?valla ne yalan söyleyeyim şu kelime kadar mutlu eden bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?