Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

e yemişsin işteben de diyorum böyle güzel bir lezzet nasıl yenmez
Merhaba obeztoo, geleceğim bir kaç güne buralar bi durulsun
tamam canım.iyi olmana sevindim
Bu hafta tartı paylaşımı yapamayağım tartım yanımda değil
olağanüstü bir durum olmuş tabii ki bir istisna yapılır.siz iyi olun yeter ki kimsenin tartı diye tutturacağını sanmıyorum

ortim halen cuma gördüğüm rakamı yakalayamadımhafta sonu beni mahvediyor.bundan sonra sadece cuma veya sadece cumartesi tek gün olarak cozutucam.yoksa bütğn hafta toparlanmaya çalışıyorum
Ben hala 64.1 çıkıyorum yani cumaya göre 900 gram fazlam var. Tamam yedim de bukadar da yemedim yahuu

Kızlar nasılsınız ayaklarımın dibiii ağrıyor resmen in çık yapmaktan iki gündür öldüm yaaa ama işte telefonu devamlı yanıma alamadığım için adımlarımın hepsini sayamıyor ve yine susuz bir gün

canım benim kolay gelsin, lütfen suyunu ihmal etme. hep yanında olsun bir su şişen

teşekkür ederim canım

senin tarifin nasıldı Ayşecim
150 gr bal kabağı
3 dal kereviz sapı
1 adet kereviz
3 diş sarımsak
2 adet soğan
1 yk zeytinyağı
kimyon,karabiber
2-3 bardak su ekleyip, blender.

ben zerdeçal de eklemiştim çok yakışıyor, bol limonla ve pul biberle tüketilebilir.

bu 2 porsiyon kadar çıkıyor.
aynı çorba normal kabak ile de yapılabiliyor.

Bunuda denerim

obezim tek gün değil,tek öğün

çalışıyorsun değil mi? Kolay gelsin. Ama su içmeyi ihmal etme sakın.ben de işe dalınca unutuyorum

sporumu yaptım. Vicdanım temiz

edit: bir de annem sen zayıfladın mı dedi? valla ne yalan söyleyeyim şu kelime kadar mutlu eden bir şey yok
Bana da dediler bugün. Kendim de rahat hissediyorum. Kiyafetlerim bol geliyor. Sütyenlerimin arkası sıkıyordu etler firtliyordu sırtımdan suan dümdüz o kısım. Insanın hoşuna gidiyor

menüm

09.00
1kupa nescafe

10.00
1 gun kurusu
Çay

Öğle 13.00
Yarım kase çorba
Salata
1 tabak patates oturtma

15.40
1 mandalina

18.30
2 yumurtadan omlet domates salatalık maydanoz dereotu beyaz peynir kaşar peyniri 5 zeytin 1 kuru kayısı 5 findik 2 ceviz

3 litre civari su
65 dk yürüyüş 195 puan
7000 civarı adim 70 puan
Toplam 265 puan

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var kızım 14aylık yürüdü suanda 16aylık ve sürekli düşüyo ama sürekli ayakta dururken bianda düşüyo yürürken sık sık düşüyo .ve hafif one egilerek yürüyo boyu 83cm .yasıtlarından uzun .bi sıkıntı oldugunu düşünüyorum bu kdar düsmesi garip.ablamın kızı 14aylık yeni yürüdü masallah hiç düşmüyo . Yarın doktora götürcem umarım sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…