Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şapka çıkarırım ben bu yoruma

onun için ne yapılmalı biliyor musun fulyam??bütün kadınların bir mesleği bir diploması olmalı.hepsi ayakları üzerinde durmalı. Kızım şükür ünide 4.sınıfta , güzel bir mesleği var.şimdiden çalışıyor, yeni doğan taylar gibi ayağı üzerine kalkmaya çalışıyor.o kadar mutluyum ki anlatamam. Gözüm arkada kalmayacak. sırf bu evlendikten sonraki mal paylaşımı eşit olacağı için baba hakkını da evlenmeden önce ona vereceğim ki yarın öbür gün Allah muhafaza boşanırsa falan bir evi , bir malvarlığı olsun. Ben görevimi yaptım ya içim öyle de huzurlu. Allah hiç kimsenin evladını kötülerle sınamasın

Son düzenleme:
Amin

Kahvaltıda çorba içenlere hayranım bi türlü beceremiyorum ben. Eşimde çok sever ara ara yaparım ona. ama ben içemiyorum midem kabul etmiyor sabah sabah çorbayı

Hoşgeldin iz inşallah ideal. Kilonuzla inersiniz
Kız onca şeyi nasıl yedin abooo

Bugün çok güzel. Birsey yaşadım ve mutluluktan akşam yemeğini unuttum akşam 9 da hatırladım ama genede yemedim çünkü asla 8den sonra birsey yemiyorum. Meyve bile. Şuan karnım gır gııır durmuyor sabah Bi kaç patates kızartması az domates peynir yedim 1 dilimde ekmek. Onla duruyorum. Bide arkadaşım. Kahve ve lokum yedim. Ayyy 72 yi görürüm inşallah yarın

Inşallah canım
Seni mutlu eden olayı paylaşacakmısın bizimle

Kahvaltıda çorba içenlere hayranım bi türlü beceremiyorum ben. Eşimde çok sever ara ara yaparım ona. ama ben içemiyorum midem kabul etmiyor sabah sabah çorbayı
Paça çorbası hem doğal kolajen hemde bağışıklığı güçlendirmek adına çok faydalı bir çorba e bide bol sarımsaklı limonlu pulbiberli olunca kahvaltım şenleniyor ben çok seviyorum paça çorbasını

Aksam yatarken yazdim menüyü de eksiklikler var onları düzeltiyim.

dun gece
3 avuç nar 1 bardak kefir
Aksam iftar saati
1 kase corba
Çeyrek nar
20.30 civarı
Yogurtlu havuçlu kabak salatası
1 tane fırında sebzeli kasarli köfte güveç
1 parça haşlanmış tavuk
1.5 elma
1 avuç fındık ceviz kuru üzüm karışımı
Çay

Su 2-2.5 litre arası
Spor 40 dk yürüyüş 120 puan
15 dk tempolu yürüyüş 60 puan
4000 adım 40 puan
Toplam 220 puan

moni

Oglum gece yine düzgün uyumadı 4.30 a kadar kucağımda yattı uyudu uyandı çok huzursuzlandı. Ben artik bitik durumdayım gözlerim kapaniyor resmen

Canım agrı kesici versen. Ben hiç ilac kullanma taraftarı degilimdir ama bazen biz anlayamıyoruz mızıldıyo sanırıyoruz ama agrısından yapabılıyorlar.belki iyi gelir. Umarım biran evvel normale döner

Günaydınlaar.
Dün menüme ek olarak mısır patlatıp yedim ve sandviç ve çikolata
Ama ne vicdan azabıyla anlatamam .ama sabah tartıldım birde tartıda ne göreyim .70.1 bu zamana kadarki en düşük kılom .indim tekrar cıktım indim tekrar cıktım evet aynı.acaba vücudumu sasırttımmı anlamadım saskınım

Canım agrı kesici versen. Ben hiç ilac kullanma taraftarı degilimdir ama bazen biz anlayamıyoruz mızıldıyo sanırıyoruz ama agrısından yapabılıyorlar.belki iyi gelir. Umarım biran evvel normale döner
Bende vermiyorum yaa. 2 yasini gecti toplamda 4-5 sefer vermişimdir agri kesici. En arka dişleri çıkıyor diye düşünüyorum. Gündüz okadar değil mızırdanması gece daha çok oluyor. Bazen dönem dönem bu şekilde oluyor 1-2 haftaya normale dönüyor. Insallah düzelir bakalım düzelmezse ozaman bi çare ararım.

Allah ım
Eski günlerimi özledim, yiyip yiyip kilo almadığım günlerimi .
Sakin buna aldanıp tekrarlama olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…