- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Apanin tarifiylemikemik suyu yaptık bugün. mis gibi oldu
yok kendi tarifimiz. arada yapıp derin dondurucuya atıyoruz. çok iyi oluyor.Apanin tarifiylemi
Evet, yoğun talep üzerine işi büyütüyoryok kendi tarifimiz. arada yapıp derin dondurucuya atıyoruz. çok iyi oluyor.
bu arada apa napmış öyle. istifa falan etmiş. hadi tamam da iksir miksir birşeyler çıkarmış. aldı başını gidiyor
cok sag olun kizlar Allah razı olsun
bugun daha iyiymis iyiye gidiyor cok sukur
@babycat canim sen niye banlanmistin ben yokken noldu kiz
ve nasilsin yeni hayatin nasil oglusun nasil canim
çok kalp monişim❤❤❤kız dün yorgunluk ve uykusuzluktan kendi adımı bile bilmiyodum
yoksa seni seni obezimi unutur muyum
Kabak çorbası
Malzemeler
Üç dört dilim kış kabağı yada balkabağı
Bir tane patates
Havuç
Kuru soğan
Sarımsak
İki yemek kaşığı zeytinyağı
Bir su bardağı süt
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Maydanoz
İki yemek kaşığı un
Bir çay kaşığı zerdeçal
Yapılışı
Kabakların kabuğunu soyup dilimliyoruz soğanları patatesi havucu irice doğruyoruz sarımsağı rendeliyoruz tencereye alıp üzerini geçecek kadar su koyup kaynatıyoruz sebzeler yumuşayana kadar pişirip blenderden geçiriyoruz sonra bir su bardağı süte iki yemek kaşığı unu ekleyip karıştırıyoruz sıcak çorbadan iki kaşık katıp ılıştırıyoruz bu karışımı çorbaya ekliyoruz yağını tuzunu baharatlarını ve küçük küçük doğradığımız maydanozuda ekleyip iki taşım daha kaynatıp ocağı kapatıyoruz sıcak sıcak servis ediyoruz bol vitaminli şifa gibi bir çorba ohhhh mis
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canımBen bende değilim:
kahvaltım
Krep hemi de 3 tane
İiçine peynir domates salatalık
ara
2 kare bitter çikolata
akşam
Tvauk köftesi
Pilav
su: neredeyse hiçbiraz içmeye zorlayacağım kendimi
Spor: yok. Bileğimi incittim galiba tabak kaldırırken bile canım acıyor
Hayrolsun inşallahbugün içim daraldı durdu. çok bunaldım. üstüne regl de gelmedi. bakalım
Offf yarim saat yaptigimda bile kendimden geçiyorum 1.5 saati hiç düşünemiyorumKendime gaz verdim vee 15 dk leslie yaptim geri geldimbirde eğer ütü yapmak puan kazandirirsa 1.5 saat ütü de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?