- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sinameki otu alıp yemeklerine katKızlar kac gündür tuvalet problemim var 4 gune yaklasti artık tık yok. Kilom da dusmuyor tabi oyle olunca. Sinirim bozuldu yaaa.
Menüm
Dun gece
01.00
1 elma 1 bardak kefir
Iftar
2.5 Yumurtadan omlet peynir zeytin kasar peyniri marul salatalik aci sos 1 dilim cavdarli ekmek
5 cay kaşığı keciboynuzu özü
1 kupa yeşilçay
Yaklasik 2 avuç leblebi badem ceviz karışımı 3 kuru kayısı
Çay
2 kare bitter cikolata ve sütlü cozulebilir kahve (daha icmedim ama icecem)
Suyu 2 litreye tamamlarim
Spor 25 dk tempolu yürüyüş 100 puan
3000 adım 30 puan
Toplam 130 puan
moni
Bu gece nöbetim var, şansıma torun 3 gecedir uyumuyormuş, bu gece de bende kalacak. Uyumazsa girerimuykusuz gecelerimde bekliyorum mutlaka. Genelde gece 3ten sonra uyanik oluyorum alarmi kuralim
Yok canım yaa okulla alakası yok. Benim eşimde öğretmen 9.10 da başlatıyor öğle arasını yemek saatine denk getiriyor güzel bi sistem kurdu. Ama bizimki sabah erkenden bitsin bir an önce kafasında. Bakanlık belli saatler veriyor ona gore öğretmenler istediği saate ayarlıyor ama bizimki nuh diyor peygamber demiyor
Çok çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklarına kavuşsunlar inşallah
Ah keşke uyuyaydim sabaha kadar ağladı
Benimki çok ağlamadı ama sabaha kadar döndü durdu.Ah keşke uyuyaydim sabaha kadar ağladı
Amin canım inşallahUykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınlar diyorum bi sonraki gece deliksiz uyku diliyorum
Aynen canımGünler öyle kısaldı ki hiç bereketi yok
Teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun saracım
Yok canım hiç gelmediği gibi lezzet katıyor ben soğansız yemek düşünemiyorum gezegenim yaSoğan tadı geliyormu
Oyyyyy ne tatlıdır o benim yerimede öp kuzunuBenimki çok ağlamadı ama sabaha kadar döndü durdu.
Kâh kafamda yattı, kah sırtımda
Şimdi kalktık oturuyoruz
Ben görünmeyecek olursa koyuyorum yoksa eşim yemiyor, hoş pismisini bende sevmiyorumAynen canım
Teşekkür ederim canım benim
Yok canım hiç gelmediği gibi lezzet katıyor ben soğansız yemek düşünemiyorum gezegenim ya
Öperim kuzumOyyyyy ne tatlıdır o benim yerimede öp kuzunu
Bizde emziği bırakıyoruz gece cok zordu .bugun 2.gün uykusuzum senin gibiUykusuz bir gecenin ardından herkese günaydınlar diyorum bi sonraki gece deliksiz uyku diliyorum
Amin canım inşallahÖperim kuzum
Rabbim sanada nasip etsin, hep dualarımdasın
Ben soslarda rendeleyip suyunu sıkıyorum öyle kullanıyorum canım hiç belli olmuyor içindeBen görünmeyecek olursa koyuyorum yoksa eşim yemiyor, hoş pismisini bende sevmiyorum
Ağlamasa otursa oyun oynasak sabaha kadar raziyim. Ama ağlayınca uyku sersemi olunca bide çileden çıkıyorum bazenBenimki çok ağlamadı ama sabaha kadar döndü durdu.
Kâh kafamda yattı, kah sırtımda
Şimdi kalktık oturuyoruz
Kizimda biberon bırakırken tam 2 hafta gece gündüz ağlamıştı onun üstesinden geldiysem bunuda aşarım elbet deyip telkin ediyorum kendimi. Bizimde diş geliyor sanırım. Görünürde bisey yok ama sürekli ısırma çabasında onun huysuzluğu heraldeBizde emziği bırakıyoruz gece cok zordu .bugun 2.gün uykusuzum senin gibi
Hersey geciyo aslında sabredebılsek .Ağlamasa otursa oyun oynasak sabaha kadar raziyim. Ama ağlayınca uyku sersemi olunca bide çileden çıkıyorum bazen
Kizimda biberon bırakırken tam 2 hafta gece gündüz ağlamıştı onun üstesinden geldiysem bunuda aşarım elbet deyip telkin ediyorum kendimi. Bizimde diş geliyor sanırım. Görünürde bisey yok ama sürekli ısırma çabasında onun huysuzluğu heralde
kız dün yorgunluk ve uykusuzluktan kendi adımı bile bilmiyodumaklın fikrin gezodaobezim ben obezz
sorma canım ya bi ara safiye gibi hissettim bitik durumdaydımEvde iş hiç bitmiyor Ayşecim çamaşırdı bulaşıktı ütüydü yemekti derken zaman nasıl geçiyor ben hiç anlamıyorum hafta içi işten eve gelince akşam yemek yap mutfağı topla derken kahvemi yapıp tam oturuyorum bi bakıyorum uyuma vakti gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?