Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kız bu pandemi döneminde misafirliğe mi gidiyorsun hala sen. bide ilk tanışma falan

kız bu pandemi döneminde misafirliğe mi gidiyorsun hala sen. bide ilk tanışma falan
Onlar bana gelmişlerdi pandemiden önce de ben gidememiştim kaynaşamamıştık haliyle.marttan beri kendimi tam kapatmıştım. Market pazara bile gitmiyodum hep sipariş veriyodum. normalleşme sürecinde azıcık bende normalleseyim dedim vaka sayısı patlak verdi yine
Inanır misin geçen haftasonu çarşıya çıktım 1 saat içinde koştur koştur işlerimi hallettim resmen sokakta yürümeyi unutmuşum. karşıdan karşıya geçerken falan bir panik yaptım bir afalladım komedi gibiydi

o kadar dikkat etmene rağmen, tam da resmen tsunami yaşadığımız dönemde gitmiş olman da çok ironik.
normalleşme hazirandaydı kız

Gece iyi idare ettimde sabah uyanıp kendi kendine konuşmaya başlayınca alıp odadan çıkardım, eşim gece çalışıp sabah yatınca.
Oynadı, karnını doyurduk, yattı uyuyor, beni dikti ayağa.
Bizimki 1 yaşında henüz hiç dişi yok

ben de çok merak ediyorum B busefit geldiysen tıklaa

hoşgeldin kız banlamışlar seni o gereksiz yüzünden

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ailene busem
moralini yüksek tut stres yapma kuzum, her şey yoluna girer Allah'ın izniyle

Canımmmm cok cok gecmis olsun⚘

Rabbim acil şifa versin tez zamanda çıkarlar insallah

çok üzüldüm busecim. Allah şifa versin hem anneciğine hem babacığına❤

Canım Allah acil şifa versin ailene

B busefit canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.

Geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıcakla kavusursunuz inşallah.

Allah acil şifalar versin inşallah canım

cok sag olun kizlar Allah razı olsun

bugun daha iyiymis iyiye gidiyor cok sukur

babycat canim sen niye banlanmistin ben yokken noldu kiz

ve nasilsin yeni hayatin nasil oglusun nasil canim

hımmm afiyet olsun. eline sağlık canım. ben bu tarifi biliyorum. bir ara çok yapıyorduk. tavada az yağla kızartıyorduk.

o kadar dikkat etmene rağmen, tam da resmen tsunami yaşadığımız dönemde gitmiş olman da çok ironik.
normalleşme hazirandaydı kız
Ben geriden geliyorum biraz
Şöyle ki görümcem yeni sözlendi dünürlerle ikinci tanışma faslıydı. Bir defa çağırmışlardi gitmemistik biz kovid var ne olur ne olmaz diye. Şimdi yine çağırdılar. Gitmesen büyük ayıp olcak. Onlarda dikkatli bizde ya Allah bismillah dedik düştük yollara. Allah ım pişman etmesin ilk ve sondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…