kız bu pandemi döneminde misafirliğe mi gidiyorsun hala sen. bide ilk tanışma falanGünün menüsü gelsin bendende
Kahvaltı 1 yumurta 5 zeytin 2 çay kaşığı tahin pekmez iki lokmacik ekmek
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 kase salata
Akşam valla bende tam bilmiyorum ne yemek yediğimimisafircilik oynamaya gittikte ilk tanışma olunca soramadım bu yemek ne falan diye
Aldığım lezzete göre tahminlerimi yazayım ama yinede
1 kase mercimek çorbası 2 minik parca dana bonfile 2 çatal yoğurtlu köz patlıcan salatası 2 çatal karışık salata bir minik dilim garniturlu rulo köfte 2 çatal pirinç pilavı 2 dilimde tatlı yedim hep ikiden gittim niyeyse
aman hep iyi ol kuzumBen turp gibiyim kaptanım
Çürük olan obezto
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | +100 | + | +120 | + | |
| +310 | + | - | - | +250 | +250 | |
| +250 | +235 | +50 | +220 | +60 | +130 | |
| + | +150 | + | +120 | +90 | - | |
@Baby Cat | + | + | - | m | m | - | |
| + | +250 | - | + | +65 | +20 | |
| + | + | - | +220 | - | +120 | |
| - | - | - | - | - | - | |
| - | - | - | - | - | - | |
| - | +120 | + | +360 | + | +80 | |
| - | - | + | - | - | - | |
S Star4734 | m | +150 | +150 | - | +150 | - | |
@Ikizannesi | m | m | m | m | + | +200 | |
E EDMLM | m | m | m | + | +240 | + | |
Onlar bana gelmişlerdi pandemiden önce de ben gidememiştim kaynaşamamıştık haliyle.marttan beri kendimi tam kapatmıştım. Market pazara bile gitmiyodum hep sipariş veriyodum. normalleşme sürecinde azıcık bende normalleseyim dedim vaka sayısı patlak verdi yinekız bu pandemi döneminde misafirliğe mi gidiyorsun hala sen. bide ilk tanışma falan
o kadar dikkat etmene rağmen, tam da resmen tsunami yaşadığımız dönemde gitmiş olman da çok ironik.Onlar bana gelmişlerdi pandemiden önce de ben gidememiştim kaynaşamamıştık haliyle.marttan beri kendimi tam kapatmıştım. Market pazara bile gitmiyodum hep sipariş veriyodum. normalleşme sürecinde azıcık bende normalleseyim dedim vaka sayısı patlak verdi yine
Inanır misin geçen haftasonu çarşıya çıktım 1 saat içinde koştur koştur işlerimi hallettim resmen sokakta yürümeyi unutmuşum.karşıdan karşıya geçerken falan bir panik yaptım bir afalladım komedi gibiydi
Gece iyi idare ettimde sabah uyanıp kendi kendine konuşmaya başlayınca alıp odadan çıkardım, eşim gece çalışıp sabah yatınca.Ağlamasa otursa oyun oynasak sabaha kadar raziyim. Ama ağlayınca uyku sersemi olunca bide çileden çıkıyorum bazen
Kizimda biberon bırakırken tam 2 hafta gece gündüz ağlamıştı onun üstesinden geldiysem bunuda aşarım elbet deyip telkin ediyorum kendimi. Bizimde diş geliyor sanırım. Görünürde bisey yok ama sürekli ısırma çabasında onun huysuzluğu heralde
Kıskanç işte napacankız dün yorgunluk ve uykusuzluktan kendi adımı bile bilmiyodum
yoksa seni seni obezimi unutur muyum
Allah babana şifa versin canım sizide tez vakitte huzura erdirsin sağlıkla sınanmak zor çok zor Allah yar ve yardımcınız olsun
sen nasıl oldun negatife döndünmü bağışıklığını güçlendiren şeylerden ye bol su iç
hoşgeldin kız banlamışlar seni o gereksiz yüzünden
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ailene busem
moralini yüksek tut stres yapma kuzum, her şey yoluna girer Allah'ın izniyle
Canımmmm cok cok gecmis olsun⚘
Rabbim acil şifa versin tez zamanda çıkarlar insallah
çok üzüldüm busecim. Allah şifa versin hem anneciğine hem babacığına❤
Canım Allah acil şifa versin ailene
Geçmiş olsun canım tez zamanda sağlıcakla kavusursunuz inşallah.
uykusuz gecelerimde bekliyorum mutlaka. Genelde gece 3ten sonra uyanik oluyorum alarmi kuralim
Yok canım yaa okulla alakası yok. Benim eşimde öğretmen 9.10 da başlatıyor öğle arasını yemek saatine denk getiriyor güzel bi sistem kurdu. Ama bizimki sabah erkenden bitsin bir an önce kafasında. Bakanlık belli saatler veriyor ona gore öğretmenler istediği saate ayarlıyor ama bizimki nuh diyor peygamber demiyor
Çok çok geçmiş olsun tez vakitte sağlıklarına kavuşsunlar inşallah
Allah acil şifalar versin inşallah canım
hımmm afiyet olsun. eline sağlık canım. ben bu tarifi biliyorum. bir ara çok yapıyorduk. tavada az yağla kızartıyorduk.Teşekkür ederim canım tavuk kalamar tarifi şöyle
Tavuk göğüs etlerini şeritler halinde dilimliyosun sonra bir kabın içine bir baş kuru soğanı rendeleyip suyunu sıkıyorsun iki üç diş sarımsakları rendeliyosun bir çay kaşığı köri çok az karabiber pulbiber kekik ve tuz ekleyip üç yemek kaşığı kadar yoğurt ve iki üç damla limonuda ekleyip tavukları bu sosa ekleyip karıştırıyoruz en az üç dört saat buzdolabında dinlendiriyoruz mümkünse bir gece beklese daha güzel olur sonra kızgın yağda kızartıyoruz enfes bir lezzet oluyor ama ben yağda kızartmadım daha hafif olsun diye fırında pişirdim yinede çok lezzetli oldu
Ben geriden geliyorum birazo kadar dikkat etmene rağmen, tam da resmen tsunami yaşadığımız dönemde gitmiş olman da çok ironik.
normalleşme hazirandaydı kız
Kaptanım ben dün spor yapmadımMENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş sara_28 + + +100 + +120 + Natsume +310 + - - +250 +250 Zehra_mda +250 +235 +50 +220 +60 +130 88prenses22 + +150 + +120 +90 - @Baby Cat + + - m m - Ozgurkus + +250 - + +65 +20 obezzto + + - +220 - +120 nilsub - - - - - - gezegenfeza - - - - - - 60kiloyum - +120 + +360 + +80 Mydestinyy - - + - - - S Star4734 m +150 +150 - +150 - @Ikizannesi m m m m + +200 E EDMLM m m m + +240 +
hiç sorma ben de bu ara öyleyim. ayağa kalkacak dermanım yok. gün boyu yatsam yatıcam. kendime ağır geliyorum. öyle yani.sorma canım ya bi ara safiye gibi hissettim bitik durumdaydım
Hoşgeldin canımmoni ve arkadaşlar , ben bı ara görünüp kaybolmuştum tekrar başlamak istiyorum
Birlikte daha kolayinanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?