- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Hemi de ne kırmızı alarmOy oy kırmızı alarm...
Obezim seni böyle görmeye alışkın değilim.günaydın.herkese mutlu sabahlar
Hanımlar ben kendi programından çok memnun kaldım. 2 hafta geçti 4kilo verdim hemde sağlıkla. Aklınızın Bi köşesinde olsun. İnste şehri_nan sayfası..Hemi de ne kırmızı alarm
Bugünün menüsü
Sabah patatesli omlet peynir
Öğlen 2 çekme helva
Akşam balık tava salata ve limonlu turp
16.30 gibi yeme işlemim bitti
Bugün biraz diyet gibi olmadi yarın ve tüm hafta telafi edeceğim ınsallah
Zaten yılsonu hedeftim 63 demisim ınsallah dedigimi yaparim
Gün boyu 2 litre su
2 yeşil cay
Bugünün menüsü
Sabah patatesli omlet peynir
Öğlen 2 çekme helva
Akşam balık tava salata ve limonlu turp
16.30 gibi yeme işlemim bitti
Bugün biraz diyet gibi olmadi yarın ve tüm hafta telafi edeceğim ınsallah
Zaten yılsonu hedeftim 63 demisim ınsallah dedigimi yaparim
Gün boyu 2 litre su
2 yeşil cay
Bugünün menüsü
Bir yumurta
Sabah 3 zeytin çok az peynir azcik ama gerçekten azcik(4 veya 5 ) patates kızartması
Öğlen bir kase şehriye çorbası
Bir-kac adet üzüm
5 kasık salata
Akşam bir adet elma
Bir kase pulbiberli yoğurt
2 litre su
2 kupa yeşil çay
Not:sütlaç dolapta dua ediyorum benden önce yesinler bana kalmasin diye
Bugunki menüm
Sabah peynir zeytin
Sucuklu yumurta birkaç çatal
Öğlen bir simit ve birkaç kaşık menemen yedim
Ama öğlen 2 den sonra hiçbirşey yemedim sabaha kadar böyle
2.5 litre su
Bugunki menüm
Sabah 2 pankek (kucuk) bir-kac tane ceviz peynir
Oglen bir tabak kısır
Fırında sebze kebabı
16.30 bir elma
2 litre su
İkiz annem. Sadece if yapmak Bi süre sonra işe yaramayan bilir. Ayrıca bir igne vurunmuşsun bu hormonlarını etkilemiş ödeme yapmış olabilir.Bugunki menüm
Sabah çeyrek tost peynir zeytin
Öğlen 1.5 porsiyon bamya çorbası
Ara bir tuzlu kurabiye
Yatana kadar 2.5 litre su olacak.insalla
2 kupa yeşil cay
Sen nerde yaşıyorsun???Hanımlar ben kendi programından çok memnun kaldım. 2 hafta geçti 4kilo verdim hemde sağlıkla. Aklınızın Bi köşesinde olsun. İnste şehri_nan sayfası..
Benim geçmiş menülerimi de toparlayıp inceleyen bilirsiniz.
44 bedenden 42 ye indim 2 haftada.
Ankara'dayım. NedenkiSen nerde yaşıyorsun???
Gün içinde alınan kalori ve yakılan kalori dengesi önemli diye biliyorum porsiyonlarım az ve şunu da belirteyim ki akşama kadar evin içinde hiç oturmuyorum iki çocuk evde hiç isim bitmez benim bir çay molasinda dinlenirim bu kadar aktif olup az kilo vermek birde ben geçen sene metobolizma hızıma baktirdim bayaa düşük çıktı ne yapabilirim artırmak içinİkiz annem. Sadece if yapmak Bi süre sonra işe yaramayan bilir. Ayrıca bir igne vurunmuşsun bu hormonlarını etkilemiş ödeme yapmış olabilir.
Birde dikkatini çekmek isterim. Sadece if ve az yemek değil yediklerini gl endeksi de çok önemli.
Misal kurabiye, pankek, kısır, simit, patates helva VS. Az yada çok bunlar kanşekerini dalgalandırır ve kilo verimini engeller canım
Kimmişki oKuzenim seni takip ediyor
Inst. Kullanmıyorum canim az çok burdan bahsetsen olurmuHanımlar ben kendi programından çok memnun kaldım. 2 hafta geçti 4kilo verdim hemde sağlıkla. Aklınızın Bi köşesinde olsun. İnste şehri_nan sayfası..
Benim geçmiş menülerimi de toparlayıp inceleyen bilirsiniz.
44 bedenden 42 ye indim 2 haftada.
Şimdi senin hesabıçözemedim bacım bi anlat heleKimmişki o
Yani hormonları etkileyen bir çok ilaç etkiliyor diye biliyorum.Ayrıca halen kullandığım rahim kalinlastirici falan var acaba onlarda etkilermi
Eski mesajlarda yazmıştım dur bulup getireyimInst. Kullanmıyorum canim az çok burdan bahsetsen olurmu
Burda ne yaptığımı yazmıştım ama ana fikir kangrubu a göre beslenme (0) grubuyum.Bir günde ne yapıyorsam yazayım ayrıntılı obezim.
Sabah kalktığımda kahvaltı yapmadan 20 dk öncesine kadar 1_2 Br su içiyorum.
10 da kahvaltım.
1 saat Sonrasında su içmeye başlıyorum. Günlük 1.5 lt canın istiyoesa daha fazla. İçinde 1 limon sıkıyorum bu suyun.
14 de ara oğun zamanı.
Akşam 18 de yiyorum.
Su kuralına yine uyuyorum. Yemekle birlikte su yok. Pişmiş aşa su katmıyoruz yane
Sonrasında yine suyuma devam.
Genel olarakta menülerimi belli. İlk hafta ekmegim vardı şimdi ekmeksiz im.
Sabah ya yumurtalı yada peynirli. Kahvaltım.
Arada belli zaten
Akşamda birgün et birgün sebze ve hergün Salata
Ben 0 kan grubuyum bu arada.
Son günlerde sabah kahvaltı öncesi 1 tatlıkaşıgı polen propolis bal karışımı var. Ondan alıyorum. Danışmanım alabilirsin dedi Bagısıklık kuvvetlendirmek için.
Onun Dışında C vitamini ve omega 3 kullanmaya çalışıyorum. Ama bu konuda istikrarsızım
Ben kaloriye hiç takılmam gl endekste bakarım. Misal 1 simit mi 1 kase salatamı? Belki ikisinde aynı kalori. Ama benim için simit yenmez salata yenirGün içinde alınan kalori ve yakılan kalori dengesi önemli diye biliyorum porsiyonlarım az ve şunu da belirteyim ki akşama kadar evin içinde hiç oturmuyorum iki çocuk evde hiç isim bitmez benim bir çay molasinda dinlenirim bu kadar aktif olup az kilo vermek birde ben geçen sene metobolizma hızıma baktirdim bayaa düşük çıktı ne yapabilirim artırmak için
geçmiş olsun zehramHasta gibiyim bogazimda yanma ve sirtimda ağrı var tırsıyorum
Menum
Sabah
3 cay kaşığı bal (boğazım yaniyor diye yedim)
Peynir 7 zeytin marul maydanoz dereotu 3 kuru kayısı 2 ceviz
Cay
Öğle
Yarim kase corba
1 tabak pırasa 1 tavuk sarma
Yoğurtlu havuç salatası
Eve gelince
2 mandalina
5-6 cay kaşığı keciboynuzu özü
1 kupa sütlü cozulebilir kahve
Akşam
1.5 tabak corba
Salata
Çay
2.5 litre civarı su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?