Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hemi de ne kırmızı alarm
Hanımlar ben kendi programından çok memnun kaldım. 2 hafta geçti 4kilo verdim hemde sağlıkla. Aklınızın Bi köşesinde olsun. İnste şehri_nan sayfası..
Benim geçmiş menülerimi de toparlayıp inceleyen bilirsiniz.
44 bedenden 42 ye indim 2 haftada.

Bugunki menüm
Sabah peynir zeytin
Sucuklu yumurta birkaç çatal
Öğlen bir simit ve birkaç kaşık menemen yedim
Ama öğlen 2 den sonra hiçbirşey yemedim sabaha kadar böyle
2.5 litre su

Bugunki menüm
Sabah 2 pankek (kucuk) bir-kac tane ceviz peynir
Oglen bir tabak kısır
Fırında sebze kebabı
16.30 bir elma
2 litre su

Bugunki menüm
Sabah çeyrek tost peynir zeytin
Öğlen 1.5 porsiyon bamya çorbası
Ara bir tuzlu kurabiye
Yatana kadar 2.5 litre su olacak.insalla
2 kupa yeşil cay
İkiz annem. Sadece if yapmak Bi süre sonra işe yaramayan bilir. Ayrıca bir igne vurunmuşsun bu hormonlarını etkilemiş ödeme yapmış olabilir.
Birde dikkatini çekmek isterim. Sadece if ve az yemek değil yediklerini gl endeksi de çok önemli.
Misal kurabiye, pankek, kısır, simit, patates helva VS. Az yada çok bunlar kanşekerini dalgalandırır ve kilo verimini engeller canım

Gün içinde alınan kalori ve yakılan kalori dengesi önemli diye biliyorum porsiyonlarım az ve şunu da belirteyim ki akşama kadar evin içinde hiç oturmuyorum iki çocuk evde hiç isim bitmez benim bir çay molasinda dinlenirim bu kadar aktif olup az kilo vermek birde ben geçen sene metobolizma hızıma baktirdim bayaa düşük çıktı ne yapabilirim artırmak için

Inst. Kullanmıyorum canim az çok burdan bahsetsen olurmu

Ayrıca halen kullandığım rahim kalinlastirici falan var acaba onlarda etkilermi
Yani hormonları etkileyen bir çok ilaç etkiliyor diye biliyorum.
Bildiğiniz gibi erkekler genelde yediklerinden kilo alır verir ama kadınlar öyle değil bir çok sebep vardır kilo muzu etkileyen.
Yani İkiz annem en azından artıda değilsin bu bile bir nimet durmak moral bozmak yok canım

Burda ne yaptığımı yazmıştım ama ana fikir kangrubu a göre beslenme (0) grubuyum.
İf diyeti.
Gl endekste dayalı beslenme.
Proteinleri asla karıştırmamak
Sade yemek
Suyu yemeklerle karıştırmamak.
Ana fikri bu benim beslenmemin

Ben kaloriye hiç takılmam gl endekste bakarım. Misal 1 simit mi 1 kase salatamı? Belki ikisinde aynı kalori. Ama benim için simit yenmez salata yenir
10 gündür ekmek türevi karbon hiç almıyorum. İlk 2 gün halsizlik oldu. Şimdi ise eskisinden daha dinçim hamdolsun.
İnan benim çay keyfi de yok

cumaya son 2
geçmiş olsun zehram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…