Bol limonlu soganli salata yedim akşam. Mandalinalari falan da vitamin olsun diye yedim. Siyah turpun icine de kestane balı koydum sabah ta ondan yiycem ama tadi da çok kötüHasta olmazsın inşallah canım
Limon, zencefil, sarımsak, soğan, sirke
Bunları ihmal etme
İki yıl önce diyetisyene gittiğimde diyet için en uygun çorbanın mercimek olduğunu söylemişti o yüzden mercimek çorbasını sık yapıyorum yoksa inanki bende bıktım çok sevmiyorum aslındaAfiyet olsun saracım. BU haftaki kilo verimine bakalim. İyiyse böyle devam değilse baklagili biraz kısalim. Mercimeği çok tüketiyorsun çünki.
Geçmiş olsun canım sırt ağrısı bende had safhadaBol limonlu soganli salata yedim akşam. Mandalinalari falan da vitamin olsun diye yedim. Siyah turpun icine de kestane balı koydum sabah ta ondan yiycem ama tadi da çok kötü
Geçmiş olsun canım sırt ağrısı bende had safhada
evet ekmek makinası var canım. iyi oluyor ama şart değil. mayalayıp fırında da yapabilirsin. sabahki zeytinli çavdar makinada yapıldı. akşam yediğim zeytinli ekmek fırında yapıldı mesela.Afiyet olsun fulyacım .
Sizde ekmek yapma robotu var sanırım değilmi canım. İstediğin ekmegi yapabiliyorsun?,
yok canım öyle yedim. yanlış değilFulyacım sabah ve öğlen öğünlerinin yerleri değişmiş olabilirmi sabah makarna öğlen omlet yanlış yazdın sanırım
geçmiş olsun canım. aman dikkat et.Hasta gibiyim bogazimda yanma ve sirtimda ağrı var tırsıyorum
Menum
Sabah
3 cay kaşığı bal (boğazım yaniyor diye yedim)
Peynir 7 zeytin marul maydanoz dereotu 3 kuru kayısı 2 ceviz
Cay
Öğle
Yarim kase corba
1 tabak pırasa 1 tavuk sarma
Yoğurtlu havuç salatası
Eve gelince
2 mandalina
5-6 cay kaşığı keciboynuzu özü
1 kupa sütlü cozulebilir kahve
Akşam
1.5 tabak corba
Salata
Çay
2.5 litre civarı su
Çarşamba menüm
Sabah 11 geç uyandım.
1 hş yumurta ile yeşil salata
11 zeytin
Ara
10 fındık
1 ceviz
1 keçiboynuzu.
Akşam 19
Balık tava
Yeşil salata.
Su 1.5
Spor. 30 dk tempolu 30 dk normal yürüyüş toplam 90 +60 = 150 puan.
Mercimegi yiyebileceğin Bi diyette aslında tüm çorbalar olur sana. Ayran çorbası. Şeyriye çorbası. Ezogelin. Sebze çorbalar. Yeşil mercimek VS.İki yıl önce diyetisyene gittiğimde diyet için en uygun çorbanın mercimek olduğunu söylemişti o yüzden mercimek çorbasını sık yapıyorum yoksa inanki bende bıktım çok sevmiyorum aslında
Diyete uygun değişik çorba tarifleriniz varsa seve seve denerim
Kızıma gittim geldim Fatmacım. Masus arabayı götürmedim yürüyerek gittim . Giderken çok yokuş baya terletti gelirken yokuş aşagı çok zor olmadıAfiyet olsun canım
Nerde yürüdün bu kadar
Men evden çıkmaya tırsıyorum
Geçmiş olsun Zehracım. Balın çok acıdır demekki. Kestane balını bizde hersene getiriyoruz ama herseferinde avcılık oranı değişiyor. Şifa niyetine inşallah.Bol limonlu soganli salata yedim akşam. Mandalinalari falan da vitamin olsun diye yedim. Siyah turpun icine de kestane balı koydum sabah ta ondan yiycem ama tadi da çok kötü
9 aralık menüm
sabah: menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: iki ceviz, iki mandalina
akşam: fasulye dönderme, yoğurt
su:2 litre
spor: yürüyüş 124 puan
Kızıma gittim geldim Fatmacım. Masus arabayı götürmedim yürüyerek gittim . Giderken çok yokuş baya terletti gelirken yokuş aşagı çok zor olmadı
Nadir çıkıyorum ara sokaklardan gittim.
[/QUOT
İyi yapmışsın canım evde sürekli kalmakta yoruyor iyi gelmiştir sanada
fasulyeyi haşlayıp mısır ununa bulayıp tavada önce bir yüzünü sonra diğer yüzünü kızartıyorsunObezim fasulye döndürme ne canım
motivasyonum idare eder canım. 2 gündür wc ye çıkmıyordum nedense. o yüzden biraz beslenmem şaştı. dün akşam makarna yedim 1 tabak. bugün de dişe gittim. çikolata falan yedim. bugün olmadı yani. yarın güzel olur inşallah.
mısır unlu fasulye kızartma yani. denemek isterim valla. az yağla değil mi?fasulyeyi haşlayıp mısır ununa bılayıp tavada önce bir yüzünü sonra diğer yüzünü kızartıyorsun
Teşekkür ederim canım sırtım çok ağrıyor hâlâSaram aklimdaydin canım nasıl oldun
Geçmiş olsun kuzum
Essah mıevet ekmek makinası var canım. iyi oluyor ama şart değil. mayalayıp fırında da yapabilirsin. sabahki zeytinli çavdar makinada yapıldı. akşam yediğim zeytinli ekmek fırında yapıldı mesela.
yok canım öyle yedim. yanlış değil
geçmiş olsun canım. aman dikkat et.
Ben ikide yumurta kırıyorum obezim çok yakışıyorfasulyeyi haşlayıp mısır ununa bulayıp tavada önce bir yüzünü sonra diğer yüzünü kızartıyorsun
Aynen canım. Ben de eşim de çok dikkat ediyoruz. Hele sayı bu kadar artmışken kimse gidip gelmesin. Ben markete gitmeye çekiniyorumişte bak bu durum. baştan söylemiyor. babasına gitmiştir o de mi. içeri alsan bir de al sana temas durumu. alınan alınsın valla gelme gitme yok bizde mart ayından bu yana.
misafirperverliği boş verin arkadaşlar. herkesin ister istemez dışarıyla teması oluyor. her evde en azından çalışan, işyerine giden var. yeri geliyor toplu taşıma kullanılıyor. yoksa bile işyerinde birileriyle temas oluyor. sürekli olmasa da markete, manava gidiliyor. ne akraba, ne komşu, ne arkadaş.... herkes evinde otursun valla. pandemi bitene kadar misafir falan yok.
İsveçSen ne yapıyorsun prensesim?
Valla canım ben diyet yaparken pek çorba içmem. Hem beni ağırlaştırıyor. Kilo vermemi engelliyor. Çorba içeceğime yerine başka şey yerim.İki yıl önce diyetisyene gittiğimde diyet için en uygun çorbanın mercimek olduğunu söylemişti o yüzden mercimek çorbasını sık yapıyorum yoksa inanki bende bıktım çok sevmiyorum aslında
Diyete uygun değişik çorba tarifleriniz varsa seve seve denerim
canım sabah sabah makarna istedi. zaten çok azdı. önce onu yedimTeşekkür ederim canım sırtım çok ağrıyor hâlâ
Essah mıdiyete bakışına hayranım
Ben ikide yumurta kırıyorum obezim çok yakışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?