Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hasta olmazsın inşallah canım
Limon, zencefil, sarımsak, soğan, sirke
Bunları ihmal etme
Bol limonlu soganli salata yedim akşam. Mandalinalari falan da vitamin olsun diye yedim. Siyah turpun icine de kestane balı koydum sabah ta ondan yiycem ama tadi da çok kötü

Afiyet olsun saracım. BU haftaki kilo verimine bakalim. İyiyse böyle devam değilse baklagili biraz kısalim. Mercimeği çok tüketiyorsun çünki.
İki yıl önce diyetisyene gittiğimde diyet için en uygun çorbanın mercimek olduğunu söylemişti o yüzden mercimek çorbasını sık yapıyorum yoksa inanki bende bıktım çok sevmiyorum aslında

Diyete uygun değişik çorba tarifleriniz varsa seve seve denerim

Afiyet olsun fulyacım .
Sizde ekmek yapma robotu var sanırım değilmi canım. İstediğin ekmegi yapabiliyorsun?,
evet ekmek makinası var canım. iyi oluyor ama şart değil. mayalayıp fırında da yapabilirsin. sabahki zeytinli çavdar makinada yapıldı. akşam yediğim zeytinli ekmek fırında yapıldı mesela.
Fulyacım sabah ve öğlen öğünlerinin yerleri değişmiş olabilirmi sabah makarna öğlen omlet yanlış yazdın sanırım
yok canım öyle yedim. yanlış değil
geçmiş olsun canım. aman dikkat et.

Afiyet olsun canım
Nerde yürüdün bu kadar
Men evden çıkmaya tırsıyorum

Mercimegi yiyebileceğin Bi diyette aslında tüm çorbalar olur sana. Ayran çorbası. Şeyriye çorbası. Ezogelin. Sebze çorbalar. Yeşil mercimek VS.

Afiyet olsun canım
Nerde yürüdün bu kadar
Men evden çıkmaya tırsıyorum
Kızıma gittim geldim Fatmacım. Masus arabayı götürmedim yürüyerek gittim . Giderken çok yokuş baya terletti gelirken yokuş aşagı çok zor olmadı
Nadir çıkıyorum ara sokaklardan gittim.

Bol limonlu soganli salata yedim akşam. Mandalinalari falan da vitamin olsun diye yedim. Siyah turpun icine de kestane balı koydum sabah ta ondan yiycem ama tadi da çok kötü
Geçmiş olsun Zehracım. Balın çok acıdır demekki. Kestane balını bizde hersene getiriyoruz ama herseferinde avcılık oranı değişiyor. Şifa niyetine inşallah.

9 aralık menüm

sabah: menemen, peynir, zeytin, domates, salatalık

ara: iki ceviz, iki mandalina

akşam: fasulye dönderme, yoğurt

su:2 litre
spor: yürüyüş 124 puan

Obezim fasulye döndürme ne canım

60kiloyum nasılsın canım diyete beraber başladık
Motivasyon un nasıl canim
motivasyonum idare eder canım. 2 gündür wc ye çıkmıyordum nedense. o yüzden biraz beslenmem şaştı. dün akşam makarna yedim 1 tabak. bugün de dişe gittim. çikolata falan yedim. bugün olmadı yani. yarın güzel olur inşallah.

Saram aklimdaydin canım nasıl oldun
Geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim canım sırtım çok ağrıyor hâlâ
Essah mı diyete bakışına hayranım
fasulyeyi haşlayıp mısır ununa bulayıp tavada önce bir yüzünü sonra diğer yüzünü kızartıyorsun
Ben ikide yumurta kırıyorum obezim çok yakışıyor

Aynen canım. Ben de eşim de çok dikkat ediyoruz. Hele sayı bu kadar artmışken kimse gidip gelmesin. Ben markete gitmeye çekiniyorum
Sen ne yapıyorsun prensesim?
İsveç
Valla canım ben diyet yaparken pek çorba içmem. Hem beni ağırlaştırıyor. Kilo vermemi engelliyor. Çorba içeceğime yerine başka şey yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…