Buda değişik bir bakış açısı prensesimAynen canım. Ben de eşim de çok dikkat ediyoruz. Hele sayı bu kadar artmışken kimse gidip gelmesin. Ben markete gitmeye çekiniyorum
İsveç
Valla canım ben diyet yaparken pek çorba içmem. Hem beni ağırlaştırıyor. Kilo vermemi engelliyor. Çorba içeceğime yerine başka şey yerim.
Katılıyorum fulyam benim diyet dede çorba yok.aslında ben çorbayı çok severim. ama tabi diyet yaparken çorbanın içindeki karbonhidratı da hesaplamak lazım. ayrıca ekmek ya da başka karbonhidrat yenirse karbo miktarı farketmeden artıyor. ya da çorba salatayla tek olarak tüketilecek gibi. neyse diyete tam adapte olduğumda düşünürüm
Sana da gecmis olsun canımGeçmiş olsun canım sırt ağrısı bende had safhada
Bali kayinpederim yapıyor rizeden geldi. Esimin bütün ailesi bayila bayila yiyor oglum da seviyor. Ama ben alışmamışım damak tadima uygun değil. Bizde hep çiçek balı olur bal dediğin tatlı olur yaaGeçmiş olsun Zehracım. Balın çok acıdır demekki. Kestane balını bizde hersene getiriyoruz ama herseferinde avcılık oranı değişiyor. Şifa niyetine inşallah.
Anlaşılan tartı gülücükler saçıyorHayırlı sabahlar.
Doğan güneşe, Aldıgımız her nefese, Bizi yeni güne uyandıran Rabbıma bin şükür...
Gününüz aydın, mutlu, umut dolu olsun. Hep gülsün yüzünüz.
Balın çok tatlısı da yenmiyorBali kayinpederim yapıyor rizeden geldi. Esimin bütün ailesi bayila bayila yiyor oglum da seviyor. Ama ben alışmamışım damak tadima uygun değil. Bizde hep çiçek balı olur bal dediğin tatlı olur yaa
Çoğu ödemdir canımGünaydın kızlaaaarrr sabah sabah bi moralim bozuldu anlatamam size tartı beni 100.2 gösterdi
Aynen toparlanmam lazım hele şu cumartesi bi gelsin Dr gideyim silbaştan başlıcamÇoğu ödemdir canım
Hadi artık sende toparlan
İnan mesajı yazarken baskül hiç aklıma gelmediydiAnlaşılan tartı gülücükler saçıyor
Bende atılamayan ödem var ne yapacaksam
Oy oy kırmızı alarm...Günaydın kızlaaaarrr sabah sabah bi moralim bozuldu anlatamam size tartı beni 100.2 gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?