Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Buda değişik bir bakış açısı prensesim

aslında ben çorbayı çok severim. ama tabi diyet yaparken çorbanın içindeki karbonhidratı da hesaplamak lazım. ayrıca ekmek ya da başka karbonhidrat yenirse karbo miktarı farketmeden artıyor. ya da çorba salatayla tek olarak tüketilecek gibi. neyse diyete tam adapte olduğumda düşünürüm

Katılıyorum fulyam benim diyet dede çorba yok.
Ama çorbası yapamayan çok sevende var.
Onuda dediğin gibi dengelemek lazım.

Not: sen ne zaman adepte olacaksın?,

Geçmiş olsun Zehracım. Balın çok acıdır demekki. Kestane balını bizde hersene getiriyoruz ama herseferinde avcılık oranı değişiyor. Şifa niyetine inşallah.
Bali kayinpederim yapıyor rizeden geldi. Esimin bütün ailesi bayila bayila yiyor oglum da seviyor. Ama ben alışmamışım damak tadima uygun değil. Bizde hep çiçek balı olur bal dediğin tatlı olur yaa

Hayırlı sabahlar.

Doğan güneşe, Aldıgımız her nefese, Bizi yeni güne uyandıran Rabbıma bin şükür...
Gününüz aydın, mutlu, umut dolu olsun. Hep gülsün yüzünüz.
Anlaşılan tartı gülücükler saçıyor
Bende atılamayan ödem var ne yapacaksam

Bali kayinpederim yapıyor rizeden geldi. Esimin bütün ailesi bayila bayila yiyor oglum da seviyor. Ama ben alışmamışım damak tadima uygun değil. Bizde hep çiçek balı olur bal dediğin tatlı olur yaa
Balın çok tatlısı da yenmiyor
Hoş bizim yediklerimiz hep tatlandırıcılı
Şöyle güzel habibi bir bal bulamadık gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…