- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Napacan, ver birine gitsinYa o el halılarından bendede var hemide çeğizimden. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor.
Askolsun ben oyle bi insanmiyimZehra, sakın dokunma kaptanıma
Bilmiyom artıkAskolsun ben oyle bi insanmiyim
evet haftalık, ama ben kendime uyduruyorum zatenhaftalık liste mi bu moni? kuzum sen bu diyetisyeni değiştir bence. hiç böyle menüler veren diyetisyen görmedim ben.
Dogru secim yapmışım tuttuğum kazandıBilmiyom artık
Beni tutmadıydın unuttum sanma
Canımmm sen su cikolata isini fazla abartıyorsun hergun cikolata var menünde onun onune gecsen bile baya bisey farkeder benceöğlen 13.00
mantarlı soğanlı isotlu omlet
biber
1 yk pilav
1 incecik dilim saf çavdar ekmeği
ara
2 brezilya cevizi
3 minik hurma
akşam 19.00
75 gr çikolata (fındıklı/bademli)
etli bezelye
4-5 yk pilav
cacık
yatana kadar 1 lt den fazla su
30 dk yürüyüş 60 puan
moni
evet zehracım bu aralar çikolatayla problemim varCanımmm sen su cikolata isini fazla abartıyorsun hergun cikolata var menünde onun onune gecsen bile baya bisey farkeder bence
Ay çok iyi oldu öğrendiğim en kısa zamanda aktardan alayımG Gazetekolik
Udi hindi yağı korona çok çok iyi geliyormuş.Konyanın 1 numaralı isimlerinden biri olan nöroloji uzmanı söyledi.Kendi de korona oldu ve kullandı.Şimdi de prof arkadaşı oldu,ona da tavsiye etti,mutlaka iç diye.Bi araştırın isterseniz yine de.Ha bi de C ve D vitaminiyle vücut direncini artırmak gerekiyormuş
Amin canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun,Rabbim babana ve herkese şifa versin inşallah
Teşekkürler canımSağ ol canım
Tebrikler canım çok çok güzel
Tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar versin
Tebrikler kaptanım biliyordumdarısı 70’lere
Ah ah bu hafta eksi çıkardım aslında dün akşam eşim pizza yapmış onu yemeseydimhaftaya telafi edersin moralini bozma
Tebrikler eski rakibem harikasın
Asla yarı yolda bırakmam zehracımDogru secim yapmışım tuttuğum kazandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?