Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

haftalık liste mi bu moni? kuzum sen bu diyetisyeni değiştir bence. hiç böyle menüler veren diyetisyen görmedim ben.
evet haftalık, ama ben kendime uyduruyorum zaten birebir uygulasam zaten 60 olmuştumyerlerde aradınız beni monii monii nerdesin göremiyoruzz diye
kendime bi düzen oturttum öyle devam ediyorum, zaten pandemi döneminde sağlığımı bozamam. her şeyden yiyorum sağlıklı olan

öğlen 13.00
mantarlı soğanlı isotlu omlet
biber
1 yk pilav
1 incecik dilim saf çavdar ekmeği

ara
2 brezilya cevizi
3 minik hurma

akşam 19.00
75 gr çikolata (fındıklı/bademli)
etli bezelye
4-5 yk pilav
cacık

yatana kadar 1 lt den fazla su

30 dk yürüyüş 60 puan

moni

Canımmm sen su cikolata isini fazla abartıyorsun hergun cikolata var menünde onun onune gecsen bile baya bisey farkeder bence

Ay çok iyi oldu öğrendiğim en kısa zamanda aktardan alayım teşekkür ederim canım

aeben bana haftalik liste yapıver bari de uygulayabilirsem onu uygulayım gec kalmadan bitiriyim su işi surec daha fazla uzasın istemiyorum artık. Yada senin gecen haftaki menulerine bakiyim onu yapmaya çalışıyım ama isyerinde de duzgun olmuyor beslenme seklim ve saatlerim kafamda deli sorular..

haftaya telafi edersin moralini bozma
Ah ah bu hafta eksi çıkardım aslında dün akşam eşim pizza yapmış onu yemeseydim (Yazmaya yüzüm bile yoktu menümü o yüzden)
Akşam öğünlerini düzene sokamadım bir türlü.
Gecen hafta 60.7
Bu hafta 60.1
Fark 600 gram
Yüzde 0.988
moni

MEZUN OLMAK ISTIYORUMMMMM
Tebrikler eski rakibem harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…