Gazate sever iyi gelen bir karışım daha var.Ay çok iyi oldu öğrendiğim en kısa zamanda aktardan alayımteşekkür ederim canım
Bak işte böyle yapıp beni kamçılıyon haberin olsunAsla yarı yolda bırakmam zehracım
Şırrak şırrakkkBak işte böyle yapıp beni kamçılıyon haberin olsun
Ben de sonuçları görüp öyle düşünmüştüm canım. Artık sonraki haftaya daha dikkatli oluruz. Çünkü sonuç hem bizi hem takımımızı etkiliyorTeşekkür ederim prensesim.
Aylin in benim ve geneli kilo verimi ve yüzdeleri çok güzeldi. 1. Oluruz diye düşünmüştüm.
Sonucu görünce üzüldüm biraz. Sonuçta takım oyunu ve bir yarış var.
Neyse sağlık olsun haftaya inşallah hep birlikte güzel sonuçlara
Öyle işteO nasıl menü kız
Ay canım çok teşekkür ederim bu daha kolaymis malzemeleri var evde hemen kavanoza yapayımGazate sever iyi gelen bir karışım daha var.
Taze zencefil. Limon. Çubuk tarcın. Bi kavonoza küçük parça halinde koyuyorsun. Üstünede bal. Bu malzemeler bala suyunu bırakıyor. Son yaptığıma karamfilde eklemiştim. Kaynım korona ve çok öksürüyordu. İyi geldiğini söyledi.
Dolapta saklanabilir baya.
İnstegram yahut youtup var tarifi hayalimdekiyemekler sayfasında.
Bu arada hanımlar kk da sosyal medya adresi vermek yasak değilmiş.
Tabiki Zehracım sen istedikten sonra.aeben bana haftalik liste yapıver bari de uygulayabilirsem onu uygulayım gec kalmadan bitiriyim su işi surec daha fazla uzasın istemiyorum artık. Yada senin gecen haftaki menulerine bakiyim onu yapmaya çalışıyım ama isyerinde de duzgun olmuyor beslenme seklim ve saatlerim kafamda deli sorular..
Yine yine pazartesi tartıyı yüzüyün güldüğünü düşün prensesimDiyete başladığımdan beri ilk kez kaçamaksız bir Cuma geçiriyorum. Canım inanılmaz tatlı şeyler istiyor. 3 ü 1 aradaya bile razıyım o derece
Tesekkur ederim canım cay kahve serbest mi sabah kahvaltı oncesi sutle kahve içsem yada akşam sıkıntı olmaz heraldeTabiki Zehracım sen istedikten sonra.
Mutlaka Dikkat etmemiz gereken şeyler var.
1. Suyu yemekle karıştırmıyorsun
Öğünden yarım saat önce. Bir birbuçuk saat sonra sıvı alabiliyorsun.
2.asla proteinler karişmiyor. Yani etler. Süt ürünleri bir çeşit şeçiyorsun 1 öğünde.
3. Akşam kaçta yiyebilirsin? 16 saatlik açlık lazım. Kahvaltıyla arasında.
Ben sabah 10 akşam 18 de öğün saatlerim
Kahvaltın
Bir gün peynir 2 kk kadar yahut 1 yumurta. Ama Asla aynı günde yok.
Yanında yeşillik domates salatalık vS. Birde 7 zeytin.
AAra aynı. Kahvaltıdan 4 saat sonra
3 ceviz yahut benzeri çiğ kuruyemişler.
3 incir. Yada 3 hurma. Yada 4 kayısı gibi
AAkşamda
1 gün Sebze 6 kş kadar yanında Yogurt ( mantar ve ıspanak yogurtsuz) çünki bunlardada yorgun protein varmış ve yogurdun prosuyla karışmıyor.
Ve salata.
2. Gün et. Tavuk. Balık bunlardan birisi.
Yanına yine salata
(salataya z. Yağ nar ekşisi limon ekleyebilirsin.
2. Hafta diyetin budu benim.
İlk 1. Hafta ise sabah ve akşama ek 1 dl tb. Ekmegim vardı.
Ama sen çok yiyen biri değilsin ve sonuç istiyorsun ekmeksiz tavsiye ederim.
Başka soracagın bişi varsa seve seve cevaplarım.
Diğer arkadaşlarda deneye bilir. Be ce sıkın dişinizi birkaç hafta yapın derim ne kaybedersiniz kilodan başka.
Bana sabah 1 çay Br yeşil çay vermişti ama içmedim.Tesekkur ederim canım cay kahve serbest mi sabah kahvaltı oncesi sutle kahve içsem yada akşam sıkıntı olmaz heralde
Deme aynen her cm 1 kilo demek hanımlar. Şu anki boyumdan Bi 10 cm daha uzun olsaymışım şu an diyete gerek yoguduHaklı isyan
Bakalim yapabilirmiyim bi düşünüyüm duruma gore pazartesi başlarım. Teşekkür ederim bilgiler için.Bana sabah 1 çay Br yeşil çay vermişti ama içmedim.
Öğün dışında çay içilebilir.
Sut bir içecek değildir zeynebim, protein yogun karbon ve yag içerir hazmıda zordur
Abartmadan sade kahve yahut çay. Tabiki öğün dışında. Zor değil ben çok su içerdim yemekle hiçç aramadım sabah yeşil çayı bile içmedim. Domates yetti
Bi önemli notda bunlar dışında agzına hiç bişi atmıyorsun. Öğünde ağzının anahtarını açıp öğün bitince kilidi takıyorsun.Öyle Bi lokma aldım VS yok.
YaparsınBakalim yapabilirmiyim bi düşünüyüm duruma gore pazartesi başlarım. Teşekkür ederim bilgiler için.
Sadece pazartesiyi miYine yine pazartesi tartıyı yüzüyün güldüğünü düşün prensesim
Yazını okuyunca benim yemek tarzıma benziyor ama ben su ve protein ile bu bilgileri bilmiyorum artık o ada dikkat edeyim sabah en geç 10 akşam 6 bitmiş oluyor sadece son zaman öglen leri Yarım ayva müptelası oldum bu hafta daha da dikkat edeyim bari teşekkürler bilgilendirdigin için canımTabiki Zehracım sen istedikten sonra.
Mutlaka Dikkat etmemiz gereken şeyler var.
1. Suyu yemekle karıştırmıyorsun
Öğünden yarım saat önce. Bir birbuçuk saat sonra sıvı alabiliyorsun.
2.asla proteinler karişmiyor. Yani etler. Süt ürünleri bir çeşit şeçiyorsun 1 öğünde.
3. Akşam kaçta yiyebilirsin? 16 saatlik açlık lazım. Kahvaltıyla arasında.
Ben sabah 10 akşam 18 de öğün saatlerim
Kahvaltın
Bir gün peynir 2 kk kadar yahut 1 yumurta. Ama Asla aynı günde yok.
Yanında yeşillik domates salatalık vS. Birde 7 zeytin.
AAra aynı. Kahvaltıdan 4 saat sonra
3 ceviz yahut benzeri çiğ kuruyemişler.
3 incir. Yada 3 hurma. Yada 4 kayısı gibi
AAkşamda
1 gün Sebze 6 kş kadar yanında Yogurt ( mantar ve ıspanak yogurtsuz) çünki bunlardada yorgun protein varmış ve yogurdun prosuyla karışmıyor.
Ve salata.
2. Gün et. Tavuk. Balık bunlardan birisi.
Yanına yine salata
(salataya z. Yağ nar ekşisi limon ekleyebilirsin.
2. Hafta diyetim buydu benim.
İlk 1. Hafta ise sabah ve akşama ek 1 dl tb. Ekmegim vardı.
Ama sen çok yiyen biri değilsin ve sonuç istiyorsun ekmeksiz tavsiye ederim.
Başka soracagın bişi varsa seve seve cevaplarım.
Diğer arkadaşlarda deneye bilir. Be ce sıkın dişinizi birkaç hafta yapın derim ne kaybedersiniz kilodan başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?