Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
Hayırlı olsun hakkımıza canım önüne bakacak sın artık kendini üzme inşallah senin için en iyisi budur benim kızım da bu yılın ocak 29 u da boşandı 6 yıllık evlilik idi şimdi diyor neden cektim ilk başlarda bitirseydim diyor Allah yolunu açık etsin inşallah canım benim

canlarım, kilo verirken gram gram, alırken ise kilo kilo alınıyor maalesef.
en büyük hatamız; haftasonu kaçamakları haftaiçi de haftasonu artılarını temizlicez diye uğraşıyoruz.
bu döngü böyle gidiyor
istediğimiz kiloya ulaştığımızda bile serbest olamayız, sadece haftasonu bile dikkat etmesek kilo alırız. bu kilo işi böyle de nankör
o yüzden lütfen çok dikkat edelim

ben bekledikçe kilom iniyor

geçen cumaya son 300 gr

Gözüm hep seni arıyor, neredesin sen 60kiloyum
gelemedim rakibem işteydim. bildirim yapıp çıktım.
kalbim kırık şu an. Hanifeye gidiyorum
beni hanifeyle mi aldatıyon
moni izin kilomu inemedim malesef, hafta istedigim gibi gecmedi

Gecen hafta 76.3
Bu hafta 76
Fark -300

Izin kilom 75.3

Listeye giremiycem diye fotoda cekmedim
izin kilon kaçtı kuzum?
başkasını etiketlemişsin ama olsun aldım mesajı

çok iyi vermişsin rakibem.tebrik ederim
aslında doğru yazdım ama kesmiş ismi. ben de yeni gördüm. saol canım.
merhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
hakkınızda hayırlısı olsun busecim. iyi düşünün, doğru karar verdiğinizden emin olun.
Yarım kg artıdayım.Bu saatte tartılırsam öyle olur.Az önce de yemek yedik,bi de 2 dilim su böreği
sabah unuttun mu canım. su böreğine de bayılırım
Etin yanına yeşillik olupta de geseymişin 4 /4 menü. Süper saracım: böylede an edersen hafta yada derece yaparsın inşallah
evet eti illa salatayla yiyebiliyorum.
Çok üzüldüm % 4 lük bir açık aramız varken nasıl
Kendi adımda kusura bakmayın tüm takım arkadaşlarım. Elimden geleni yaptım inanın bu hafta regl den gitmedi fazla.
olsun canım. sen de güzel gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…