bısecim kararlıysan sakın arkana bakma.hayırlısı olsun inşallah
sara_28 tebrik ederim canım
Teşekkür ederim kızlar
Hayırlı olsun hakkımıza canım önüne bakacak sın artık kendini üzme inşallah senin için en iyisi budur benim kızım da bu yılın ocak 29 u da boşandı 6 yıllık evlilik idi şimdi diyor neden cektim ilk başlarda bitirseydim diyor Allah yolunu açık etsin inşallah canım benimmerhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
gelemedim rakibem işteydim. bildirim yapıp çıktım.
beni hanifeyle mi aldatıyonkalbim kırık şu an. Hanifeye gidiyorum
izin kilon kaçtı kuzum?moni izin kilomu inemedim malesef, hafta istedigim gibi gecmedi
Gecen hafta 76.3
Bu hafta 76
Fark -300
Izin kilom 75.3
Listeye giremiycem diye fotoda cekmedim
aslında doğru yazdım ama kesmiş ismi. ben de yeni gördüm. saol canım.başkasını etiketlemişsin ama olsun aldım mesajı
çok iyi vermişsin rakibem.tebrik ederim
hakkınızda hayırlısı olsun busecim. iyi düşünün, doğru karar verdiğinizden emin olun.merhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
sabah unuttun mu canım. su böreğine de bayılırımYarım kg artıdayım.Bu saatte tartılırsam öyle olur.Az önce de yemek yedik,bi de 2 dilim su böreği
evet eti illa salatayla yiyebiliyorum.Etin yanına yeşillik olupta de geseymişin 4 /4 menü. Süper saracım:böylede an edersen hafta yada derece yaparsın inşallah
olsun canım. sen de güzel gidiyorsun.Çok üzüldüm % 4 lük bir açık aramız varken nasıl
Kendi adımda kusura bakmayın tüm takım arkadaşlarım. Elimden geleni yaptım inanın bu hafta regl den gitmedi fazla.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | + | + | + | + | + |
| - | - | - | + | + | + | + |
| + | - | + | + | + | + | + |
| - | + | + | + | - | - | - |
F
Fatimatuz_Zehra
B
busefit
| - | - | + | - | - | - | - |
G
Gazetekolik
| + | + | + | + | - | + | + |
| m | m | + | + | + | + | - |
| m | m | + | + | + | - | - |
| m | m | + | + | - | - | - |
R
reklam
| m | m | m | + | + | + | + |
Teşekkür ederim canımsara_28 Antepia27 88prenses22 ve kilo veren arkadaşlar hepinizi çok tebrik ederim. çok güzel rakamlar gördüm. tek tek etiketleyemedim.
Tamam o vakitBen mezun olayım yine kolkola girer halay çekeriz canımın içi
Mezun ıldamda hefefim 50 li kilolara inmek o yüzden burdan kopmam
Geçmiş olsunMenüm
Sabah
Annemi hastaneye götürdüğüm için 1 simit
Ögle
Haşlama tavuk but
1 dilim cavdar ekmegi
Akşam
1 tabak pırasa yemegi
Su 1 litre bugun az oldu
Spor 9 bin adım
Hayırlısı olsun canımmerhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
Ikizannem tebrik ederim canım
EŞLEŞME SONUÇLARI
sara_28 (72,4) & aeben (72,5)
Zehra_mda ( 60,1) & Ozgurkus (69,7 )
88prenses22 (90,9 ) & Mydestinyy (99,2)
@Baby Cat (73,1)& B busefit (77,6 )
obezzto ( 82,4) & 60kiloyum (88,2)
F Fatimatuz_Zehra (65,8)& gezegenfeza (65,4)
KAZANAN % YE GÖRE BELİRLENDİ
anneciğine geçmiş olsun canımSagol canım benim teşekkür ederim annemin Bi omurilik rahatsızlığı var yarı felç gibi Bi durumda kullandığı agır Bi ilaç var 3 aylık veriyorlar her 3 ayda bir rapor için gidiyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?