Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şimdi gelelim itiraflar.com a

sabah 10.30
yufka ekmek arası 4 kıbrıs köfte ve biber
2 çeri domates

aralarda
1,5 hindistancevizi kurabiye (malzemeler yarı yarıya fit)
1 bardak kefir
bir de çok pis çikolata yedim. miktarı hiç yazmayayım moni saçımı başımı yolar

akşam 18.40
2 kepçe hamurlu mercimekli yoğurtlu çorba
1 servis kaşığı karalahana yemeği
az domates salatalık
1 parça yufka ekmeği
çekirdek

yatana kadar 1,5 lt su
gün içinde roibos çayı, kahve, akşam fermente siyah çay

30 dk yürüyüş
moni

Kuzum Kıbrıs köfte nasıl oluyor

kızçeler, mezun olabilmeniz için gereken genel kurallar aşağıda yazıyor.
sizde bilin ki benim artık beynim sulanıyor hesap yaparken, eskisi gibi değil pat diye yapamıyorum. bir şeyler ekleniyor bir şeyler değişiyor vb. böyle olunca da bildiğimden de emin olamıyorum

HEDEF KİLO BELİRLENMESİ ve MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA

Yeni üyenin hedef kilosu yarışmaya giriş yaptığı etap listesinde belirtilir.

Hedef kilo ve buna bağlı olarak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulları aşağıda belirtilmiştir:
1) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo üstünde ise; hedefi, giriş kilosunun minimum %15 i olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %80 ine ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=80
Minimum hedef=80x0.15= 12 kilo (Yani hedefi minimum 68 olabilecek)
Mezun olma koşulu=12x0.80= 9,6 kilo vermek (Yani 70,4 kiloya inince mezun olabilecek)
2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)

Önemli Notlar:

- Kayıt kilosu: Yarışmacının, Cuma Zayıflama Yarışması'na İLK giriş tarihindeki kilosu.
- Kuralımız 634. itibari ile güncellenmiştir. Bu tarihten önce yarışmaya katılmış üyelerimiz için doğal olarak hedef kilo alt limiti geriye dönük uygulanamayacaktır. Ancak sözkonusu üyelerimiz mezuniyet talep ettiklerinde, kayıt kilolarına göre hedefe ulaşma oranı kuralına tabi olacaklardır. Yani üyemizin kayıt kilosu 80'in altında ise hedef kilosunun %90 ını, kayıt kilosu 80'in üstünde ise hedef kilosunun %80 ini yakalamış olmalıdır.

monim anlasmali bosanma protokolunde mal paylasiminin yapildigina esyalarin ve evin benim olduguna dair madde var. skinti yok. bi de zaten iyi bi insan gozu yok evde falan iyi olmasa zaten bunca zaman katlanmazdim da. eksik olma monim
bısecim kararlıysan sakın arkana bakma.hayırlısı olsun inşallah

sara_28 tebrik ederim canım

sag ol obezim donus yok artik
bende oyle diycem oyle umuyorum rahatliycam Allah yardim edecek yanimda bi melekle yola devam edicem her sey o mutlu bi anneye sahip olsun ve psikolojisi iyi olsun diye. kendimi hic dusunmuyorum desem yalan değil
sag ol canim gec kalinmis dogru bi karar
Hayırlısı olsun canım
sag ol gezom

YARIŞMA GENEL KURALLARI, LÜTFEN HERKES OKUSUN, ÖĞRENSİN

monim anlasmali bosanma protokolunde mal paylasiminin yapildigina esyalarin ve evin benim olduguna dair madde var. skinti yok. bi de zaten iyi bi insan gozu yok evde falan iyi olmasa zaten bunca zaman katlanmazdim da. eksik olma monim
kuzum ben yine bir şeyler demek istiyorum müsadenle; ''mal paylasiminin yapildigina esyalarin ve evin benim olduguna dair madde var.'' cümlenden aklıma geldi, şöyle ki; bu ev olayında acaba, şu anda beraber kirada olduğunuz ev ve eşyalardan bahsetmiyor değil mi? yani ''ben ceketimi alır çıkarım, eşim ve çocuğumun düzeni bozulmasın otursunlar evde...'' değil di mi?
2. diyeceğim de; maalesef babymden tecrübe ettiğimiz üzre; ''iyi bi insan gozu yok evde falan.'' kuzum lütfen çok sağlam at adımlarını olur mu.
haddim olmayarak da bunları yazmış isem kusura bakma, bir abla hatta anne tavsiyesi olarak al.
yavrunla musmutlu bir hayatınız olsun inşallah

sara_28 saram kayıt giriş bilgilerin bu şekilde, sonradan hedef güncellemesi de yapmışsın.

mezuniyet kilon:

106,5-65=41,5
41,5x0,80=33,2 en az verilmesi gereken kilo
106,5-33,2=73,3 mezun olabilme kilosu

bu durumda mezuniyet şartlarını karşılıyorsun, istediğin an mezun olabilirsin. ama tavsiyem 65 olunca mezun olman

sende hesapla lütfen

kayıt giriş kilon: 106, 5

hedef kilon: 65

Sara_28(104,7/102,4/2,3/%2,20)Yeni üye, Baş. Tar: 11 Temmuz 2018 Baş. Kil:106,5 h:70
Sara_28(80,0/79,0/1/% 1,25)21 Aralık 2018 Hedef güncelleme:65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…