Kim sen mi 70 görücen kim inanır bunaIkizannem tebrik ederim canım
Ben malesef fazla artıdayım
Yıl sonuna kadar 70 görmeyimde
1 ocakta tekrar start vereceğim
Sagol canım benim teşekkür ederimanneciğine geçmiş olsun canım
Kuzum Kıbrıs köfte nasıl oluyorşimdi gelelim itiraflar.com a
sabah 10.30
yufka ekmek arası 4 kıbrıs köfte ve biber
2 çeri domates
aralarda
1,5 hindistancevizi kurabiye (malzemeler yarı yarıya fit)
1 bardak kefir
bir de çok pis çikolata yedim. miktarı hiç yazmayayımmoni saçımı başımı yolar
akşam 18.40
2 kepçe hamurlu mercimekli yoğurtlu çorba
1 servis kaşığı karalahana yemeği
az domates salatalık
1 parça yufka ekmeği
çekirdek
yatana kadar 1,5 lt su
gün içinde roibos çayı, kahve, akşam fermente siyah çay
30 dk yürüyüşmoni
Allah yar ve yardımcınız olsunSagol canım benim teşekkür ederim annemin Bi omurilik rahatsızlığı var yarı felç gibi Bi durumda kullandığı agır Bi ilaç var 3 aylık veriyorlar her 3 ayda bir rapor için gidiyoruz işte
Valla çok az kaldıKim sen mi 70 görücen kim inanır buna
içinde biraz rendelenmiş patates ve kuru nane var.Kuzum Kıbrıs köfte nasıl oluyor
ben de bilinçsizce karbon yüklüyorum bu aralar vücuda. bu eksi de nasıl geldi bilmiyomValla çok az kaldı
Istah açık
Vücut şiş
Ne halt edecem bilmiyom
Allah razı olsun sagolasınAllah yar ve yardımcınız olsun
Allah korusun amanValla çok az kaldı
Istah açık
Vücut şiş
Ne halt edecem bilmiyom
Hımm degişik bir şey deneyeceğimiçinde biraz rendelenmiş patates ve kuru nane var.
kuzum bakıyorum hemen
hakkınızda hayırlısı olsun busem. ev senin üzerine olsa bile, varlıklar eşler arasında bölünüyor. bu konuda bir kağıt falan imzalandı mı? prosedürü bilmiyorum hiç, yani öyle bıraktım verdim demekle olmuyor. çok dikkat et bu konuya
bısecim kararlıysan sakın arkana bakma.hayırlısı olsun inşallah
sara_28 tebrik ederim canım
bende oyle diycem oyle umuyorum rahatliycam Allah yardim edecek yanimda bi melekle yola devam edicem her sey o mutlu bi anneye sahip olsun ve psikolojisi iyi olsun diye. kendimi hic dusunmuyorum desem yalan değilHayırlı olsun hakkımıza canım önüne bakacak sın artık kendini üzme inşallah senin için en iyisi budur benim kızım da bu yılın ocak 29 u da boşandı 6 yıllık evlilik idi şimdi diyor neden cektim ilk başlarda bitirseydim diyor Allah yolunu açık etsin inşallah canım benim
sag ol canim gec kalinmis dogru bi karargelemedim rakibem işteydim. bildirim yapıp çıktım.
beni hanifeyle mi aldatıyon
izin kilon kaçtı kuzum?
aslında doğru yazdım ama kesmiş ismi. ben de yeni gördüm. saol canım.
hakkınızda hayırlısı olsun busecim. iyi düşünün, doğru karar verdiğinizden emin olun.
sabah unuttun mu canım. su böreğine de bayılırım
evet eti illa salatayla yiyebiliyorum.
olsun canım. sen de güzel gidiyorsun.
sag ol gezomHayırlısı olsun canım
nette tarifi var. biz etini daha fazla koyduk. patatesi az kaldı yani.Allah razı olsun sagolasın
Allah korusun aman
Hımm degişik bir şey deneyeceğim
kuzum ben yine bir şeyler demek istiyorum müsadenle; ''mal paylasiminin yapildigina esyalarin ve evin benim olduguna dair madde var.'' cümlenden aklıma geldi, şöyle ki; bu ev olayında acaba, şu anda beraber kirada olduğunuz ev ve eşyalardan bahsetmiyor değil mi? yani ''ben ceketimi alır çıkarım, eşim ve çocuğumun düzeni bozulmasın otursunlar evde...'' değil di mi?monim anlasmali bosanma protokolunde mal paylasiminin yapildigina esyalarin ve evin benim olduguna dair madde var. skinti yok. bi de zaten iyi bi insan gozu yok evde falan iyi olmasa zaten bunca zaman katlanmazdim da. eksik olma monim
Bu hafta bende sınıfta kaldım biraz gaza basmak gerekiyorIkizannem tebrik ederim canım
Ben malesef fazla artıdayım
Yıl sonuna kadar 70 görmeyimde
1 ocakta tekrar start vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?