- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah sanada şifa versin canımHoşgeldin canım geçmiş olsun noyun fıtığının ne kadar zor olduğunu ben iyi bilirim son bir iki aydır hiç bir sabah ağrısız uyanmadım desem inanırmısın omuzum sırtım kollarım çok ağrıdığı gibi ellerimde güçsüzlük başladı corona virüs nedeniyle korkudan doktorada gitmiyorum
inşallah canım. öyleyse herkes yoluna baksın bir an önce. yapacak en doğru şey bu o zaman. dediğin gibi bir de elalem var tabi. onlara dert anlat.davranislarla da bitmedi aslinda bence adam sevmeyi bilmiyormus. ev de ayıramazdik oyle. kolay degilki herkes ogrenirdi bi de miletle ugras ailelere anlat cirkinlesilebilirdi bile. boylesi hayırlisiymis. insallah tek celsede kurtulcam
Çok haklısındavranislarla da bitmedi aslinda bence adam sevmeyi bilmiyormus. ev de ayıramazdik oyle. kolay degilki herkes ogrenirdi bi de miletle ugras ailelere anlat cirkinlesilebilirdi bile. boylesi hayırlisiymis. insallah tek celsede kurtulcam
ailelerle ilk konuşma zor tabi. bence 1 hafta falan önce söyleyin. yaklaşık 3,5 yıldır sorun vardı ilşkimizde, denedik olmadı, aşk da bitti falan diye. çok soru soranlara dur deyin kibarca. aklı başında insanlarız çok konuştuk ve çocuğu da düşünerek artık kesin karar aldık deyin. bu konu üzerinde detaylı konuşulmasına müsaade etmeyin bence. ikiniz de. sonuçta sizin özeliniz. olmadı bu kadar deyin. çok uzun konuşmak istemiyoruz sadece bilin diye söylüyoruz, bize yeni hayatlarımızda iyi dileklerde bulunun bunu bekliyoruz deyin bence canım.kizlar bosanma durumunu bnm annem disinda henuz kimse bilmiyor davaya 2 hafta kala soyliycez nsoyledigimizde de esim esyalarini alip gidicek evden. bu surec nasil yonetilir ne zaman soylenmeli acabaikimizde bocaliyoruz
Birde o kısmı var demi bir iki hafta kala söylemek makulu cok dil dökenler olacaktır mutlaka ama arkadaşın dwdigi gibi bu bizim özelimiz herkez kendi yaşadığını biliyor derseniz Allah yardımcınız olsun zor bir süreçkizlar bosanma durumunu bnm annem disinda henuz kimse bilmiyor davaya 2 hafta kala soyliycez nsoyledigimizde de esim esyalarini alip gidicek evden. bu surec nasil yonetilir ne zaman soylenmeli acabaikimizde bocaliyoruz
Bu baya darvinin evrim teorisi gibi olmuş
Zor süreçler busecim. Rabbım kolaylıkla atlatırsın inşallah.kizlar bosanma durumunu bnm annem disinda henuz kimse bilmiyor davaya 2 hafta kala soyliycez nsoyledigimizde de esim esyalarini alip gidicek evden. bu surec nasil yonetilir ne zaman soylenmeli acabaikimizde bocaliyoruz
Geçmiş olsun sana da haklısın bu ara hastanelerde çok tehlikeli inşallah bir an önce biter bu hastalık...Hoşgeldin canım geçmiş olsun noyun fıtığının ne kadar zor olduğunu ben iyi bilirim son bir iki aydır hiç bir sabah ağrısız uyanmadım desem inanırmısın omuzum sırtım kollarım çok ağrıdığı gibi ellerimde güçsüzlük başladı corona virüs nedeniyle korkudan doktorada gitmiyorum
Ah ahhh o eşler yok muBende sabah o niyetle güne başladım ama eş kişisiyle tartışınca moral bozukluğundan diyet bugünlük yalan oldu canım çok sıkkın
Dikkatli ol boşver o yesin şişsinBugun sanki bende öyleyim can sıkıntısından aklım fikrim mutfakta eş de gidip gidip yiyor birşeyler suya abandım ama inşallah aşırısı mı yemem
Atalım hepsini çöpeYa bu eşler yok mu adami dellendiriyorlar. Benim gecen haftam da sırf buyuzden mahvoldu.
Sana da geçmiş olsun sağolben 4 tane var boyundagecmis olsun
cnm sevgi bitince ayri yasamanin faydasi yokki bu toparlanacak bi sey degil cunku bi davranis degil bu bi duygu
Eee tebrikler o zaman alkış sanaaaaBugunki kısmen basarili olduğunu düşündüğüm menüm
Sabah 1 dilim peynir 5 zeytin
Bir-kac dilimsuçun
Yeşillik
Öğlen 2 kepçe mercimek çorbası
Ara kestane
17 00 gibi 3 yk yoğurt bol pulbiberli
2 litre su
20 dk bölgesel 40 puan
Bir koca tepsi malaga pasta yaptim ve bir dilim bile yemedim
Aaa ben miyim oooooo....vayy kaçak gelmiş hoşgelmiş
bak fena döverim o kilolar verilmeden hiçbir yere gitmek yok
Çok mutsuzummmmmmm kilolu olmaktan haklısınkızlar lütfen azami dikkat edelim ve hafta sonunun cızlarını tüm hafta temizlemeye çalışmayalım, bu bize mutsuzluktan başka bir şey vermiyor
Hosbuldummmm...hoşgeldin canım.
İnşallahhadi bakalım size bol motivasyon bıraktım
cumaya güzel sonuçlar görücez ben bize inanıyorum
Sağol canım senin uykusuzluk devam mıAllah şifa versin canım
Ben 68 olmak için ayyyy ne güzel moralini düşürme devam bak ben durumum daha kötüSen yine iyisin kuzum ben 68 küsür
Annen biliyorsa çok karışan olacağını düşünüyorsanız boşandıktan sonra söyleyin o günün akşamında mesela bu da bı fikir çünkü gerçekten karsidan konuşmalarla uğraşmakta çok yorucu oluyor yeni hayatında çok mutlu olursun inşallahkizlar bosanma durumunu bnm annem disinda henuz kimse bilmiyor davaya 2 hafta kala soyliycez nsoyledigimizde de esim esyalarini alip gidicek evden. bu surec nasil yonetilir ne zaman soylenmeli acabaikimizde bocaliyoruz
Yüzün ince uzunsa yapacak bisey yokDiyet yaparken yüzümüzün çökmesine bir çare yok mu? Basen göbek değil yüz zayıflıyor.
Uykusuzluk devam ediyorHosbuldummmm...
İnşallah
Sağol canım senin uykusuzluk devam mı
Ben 68 olmak için ayyyy ne güzel moralini düşürme devam bak ben durumum daha kötü
Çok haklısın
Dışardan müdahele çoğu zaman işleridaha çıkmaza sokuyor
ailelerle ilk konuşma zor tabi. bence 1 hafta falan önce söyleyin. yaklaşık 3,5 yıldır sorun vardı ilşkimizde, denedik olmadı, aşk da bitti falan diye. çok soru soranlara dur deyin kibarca. aklı başında insanlarız çok konuştuk ve çocuğu da düşünerek artık kesin karar aldık deyin. bu konu üzerinde detaylı konuşulmasına müsaade etmeyin bence. ikiniz de. sonuçta sizin özeliniz. olmadı bu kadar deyin. çok uzun konuşmak istemiyoruz sadece bilin diye söylüyoruz, bize yeni hayatlarımızda iyi dileklerde bulunun bunu bekliyoruz deyin bence canım.
Birde o kısmı var demi bir iki hafta kala söylemek makulu cok dil dökenler olacaktır mutlaka ama arkadaşın dwdigi gibi bu bizim özelimiz herkez kendi yaşadığını biliyor derseniz Allah yardımcınız olsun zor bir süreç
Zor süreçler busecim. Rabbım kolaylıkla atlatırsın inşallah.
Annen biliyorsa çok karışan olacağını düşünüyorsanız boşandıktan sonra söyleyin o günün akşamında mesela bu da bı fikir çünkü gerçekten karsidan konuşmalarla uğraşmakta çok yorucu oluyor yeni hayatında çok mutlu olursun inşallah
Altı üstü 4 kg gitti ama göz altlarim çöktü berbat bir görüntüYüzün ince uzunsa yapacak bisey yok
Benimde öyle malesef
68 kg da göbek bacağa değmezUykusuzluk devam ediyor
Ya geç yatıyorum yada gece çok uyanıyorum
Toplamda 26 kilo verip 57 yi görünce 68 çok geliyor gözüme
Sadece rakam olarak da deyil
Kendimi bildiğin şişman hissediyorum
Aynadaki görüntüden memnun deyilim
Otururken sanki göbeğim bacağıma değiyor gibi hissediyorum ( az kaldı değecek)
Haklısın canım beni bugünlük affetkızlar lütfen azami dikkat edelim ve hafta sonunun cızlarını tüm hafta temizlemeye çalışmayalım, bu bize mutsuzluktan başka bir şey vermiyor
Sağol canım ağrı kesici ve kas gevşetici ile idare etmeye çalışıyorumGeçmiş olsun sana da haklısın bu ara hastanelerde çok tehlikeli inşallah bir an önce biter bu hastalık...
Ah ahhh o eşler yok mu
Dikkatli ol boşver o yesin şişsin
Atalım hepsini çöpe
Sana da geçmiş olsun sağol
Eee tebrikler o zaman alkış sanaaaa
Aaa ben miyim oooooo....
Çok mutsuzummmmmmm kilolu olmaktan haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?