Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah sanada şifa versin canım

davranislarla da bitmedi aslinda bence adam sevmeyi bilmiyormus. ev de ayıramazdik oyle. kolay degilki herkes ogrenirdi bi de miletle ugras ailelere anlat cirkinlesilebilirdi bile. boylesi hayırlisiymis. insallah tek celsede kurtulcam
inşallah canım. öyleyse herkes yoluna baksın bir an önce. yapacak en doğru şey bu o zaman. dediğin gibi bir de elalem var tabi. onlara dert anlat.

davranislarla da bitmedi aslinda bence adam sevmeyi bilmiyormus. ev de ayıramazdik oyle. kolay degilki herkes ogrenirdi bi de miletle ugras ailelere anlat cirkinlesilebilirdi bile. boylesi hayırlisiymis. insallah tek celsede kurtulcam
Çok haklısın
Dışardan müdahele çoğu zaman işleridaha çıkmaza sokuyor

kizlar bosanma durumunu bnm annem disinda henuz kimse bilmiyor davaya 2 hafta kala soyliycez nsoyledigimizde de esim esyalarini alip gidicek evden. bu surec nasil yonetilir ne zaman soylenmeli acaba ikimizde bocaliyoruz
ailelerle ilk konuşma zor tabi. bence 1 hafta falan önce söyleyin. yaklaşık 3,5 yıldır sorun vardı ilşkimizde, denedik olmadı, aşk da bitti falan diye. çok soru soranlara dur deyin kibarca. aklı başında insanlarız çok konuştuk ve çocuğu da düşünerek artık kesin karar aldık deyin. bu konu üzerinde detaylı konuşulmasına müsaade etmeyin bence. ikiniz de. sonuçta sizin özeliniz. olmadı bu kadar deyin. çok uzun konuşmak istemiyoruz sadece bilin diye söylüyoruz, bize yeni hayatlarımızda iyi dileklerde bulunun bunu bekliyoruz deyin bence canım.

kizlar bosanma durumunu bnm annem disinda henuz kimse bilmiyor davaya 2 hafta kala soyliycez nsoyledigimizde de esim esyalarini alip gidicek evden. bu surec nasil yonetilir ne zaman soylenmeli acaba ikimizde bocaliyoruz
Birde o kısmı var demi bir iki hafta kala söylemek makulu cok dil dökenler olacaktır mutlaka ama arkadaşın dwdigi gibi bu bizim özelimiz herkez kendi yaşadığını biliyor derseniz Allah yardımcınız olsun zor bir süreç

Zor süreçler busecim. Rabbım kolaylıkla atlatırsın inşallah.

Geçmiş olsun sana da haklısın bu ara hastanelerde çok tehlikeli inşallah bir an önce biter bu hastalık...
Bende sabah o niyetle güne başladım ama eş kişisiyle tartışınca moral bozukluğundan diyet bugünlük yalan oldu canım çok sıkkın
Ah ahhh o eşler yok mu
Bugun sanki bende öyleyim can sıkıntısından aklım fikrim mutfakta eş de gidip gidip yiyor birşeyler suya abandım ama inşallah aşırısı mı yemem
Dikkatli ol boşver o yesin şişsin
Ya bu eşler yok mu adami dellendiriyorlar. Benim gecen haftam da sırf buyuzden mahvoldu.
Atalım hepsini çöpe
ben 4 tane var boyunda gecmis olsun

cnm sevgi bitince ayri yasamanin faydasi yokki bu toparlanacak bi sey degil cunku bi davranis degil bu bi duygu
Sana da geçmiş olsun sağol
Eee tebrikler o zaman alkış sanaaaa
vayy kaçak gelmiş hoşgelmiş
bak fena döverim o kilolar verilmeden hiçbir yere gitmek yok
Aaa ben miyim oooooo....
kızlar lütfen azami dikkat edelim ve hafta sonunun cızlarını tüm hafta temizlemeye çalışmayalım, bu bize mutsuzluktan başka bir şey vermiyor
Çok mutsuzummmmmmm kilolu olmaktan haklısın

hoşgeldin canım.
Hosbuldummmm...
hadi bakalım size bol motivasyon bıraktım
cumaya güzel sonuçlar görücez ben bize inanıyorum
İnşallah
Allah şifa versin canım
Sağol canım senin uykusuzluk devam mı
Sen yine iyisin kuzum ben 68 küsür
Ben 68 olmak için ayyyy ne güzel moralini düşürme devam bak ben durumum daha kötü

Annen biliyorsa çok karışan olacağını düşünüyorsanız boşandıktan sonra söyleyin o günün akşamında mesela bu da bı fikir çünkü gerçekten karsidan konuşmalarla uğraşmakta çok yorucu oluyor yeni hayatında çok mutlu olursun inşallah

Evet gelelim menüme
moni lydznp

Sabah
2 yumurta bol yeşillik 3 zeytin 2 dilim köy ekmeği kızarmış
(Soba üzerinde)

Bütün gün bahcedeydim çok acıktım eve gelince

Akşam
Bol kıvırcık salata fırında tavuk patates tavuğun göğüs yerinden derisiz 2_3 parmak kadar patates 3 kaşık pilav ayran

Su 1.5 lt
Spor birazdan Leslie yapicam 30 dk yada eliptik bisiklet haber veririm monim
Yeşil çay bir kupa

Hosbuldummmm...

İnşallah

Sağol canım senin uykusuzluk devam mı

Ben 68 olmak için ayyyy ne güzel moralini düşürme devam bak ben durumum daha kötü
Uykusuzluk devam ediyor
Ya geç yatıyorum yada gece çok uyanıyorum

Toplamda 26 kilo verip 57 yi görünce 68 çok geliyor gözüme
Sadece rakam olarak da deyil
Kendimi bildiğin şişman hissediyorum
Aynadaki görüntüden memnun deyilim
Otururken sanki göbeğim bacağıma değiyor gibi hissediyorum ( az kaldı değecek)

Çok haklısın
Dışardan müdahele çoğu zaman işleridaha çıkmaza sokuyor

Zor süreçler busecim. Rabbım kolaylıkla atlatırsın inşallah.

sag olun kizlar 2 hafta once soyliycez mecbur. oteki turlu aileleri hice saydigimizi dusunebilir ailemiz. bunu istemiyoruz. insallah kimse bizi kirmadan bizde kimseyi kirmadan surec sonlanir

68 kg da göbek bacağa değmez

kızlar lütfen azami dikkat edelim ve hafta sonunun cızlarını tüm hafta temizlemeye çalışmayalım, bu bize mutsuzluktan başka bir şey vermiyor
Haklısın canım beni bugünlük affet
Sağol canım ağrı kesici ve kas gevşetici ile idare etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…