Oda ödülün olsun üzülme saracım afiyet olsun.Menümü yazayım
Sabah
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
Dört beş dilim sucuk (tost makinesinde kızarttım yağsız olarak)
Domates
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu al dante pişirilmiş makarna
Akşam
Bol baharatlı hindi sote
Bir bardak kefir
Közlenmiş patlıcan salatası
Su 2 litre spor 30 dakika leslie
moni aeben
zorlar biziBu baya darvinin evrim teorisi gibi olmuş
kuzum o yapısal. bazısının yüzü ince oluyor hemen yüzden gidiyor. benim yüzüm geniş de değildir normaldir. zayıflayınca gıdıktan gider sonra da yanaktan. ama yüzüm çökmez bilakis güzelleşir.Diyet yaparken yüzümüzün çökmesine bir çare yok mu? Basen göbek değil yüz zayıflıyor.
Su içmeyi ihmal etmeAltı üstü 4 kg gitti ama göz altlarim çöktü berbat bir görüntü
Karnım tok olunca az kalıyor değmeye68 kg da göbek bacağa değmez
Kilon korksun sendenCumartesi menüm
Kilomda tık yok. Kim daha sabırlı bakalım benmi kilocukları mı
Sabah 11
Yogurt kürüm
1 keçi boynuzu
Ara
3 ceviz 2 incir
Akşam 17.:30
Et haşlama
Turp. Lahana turşusu az tuzlu ev yapımı.
1 kş yeşil fasulye
Su 1.5
Spor yok
Hemen kilo veriyorsun o zaman fulyacım mmzorlar bizi
kuzum o yapısal. bazısının yüzü ince oluyor hemen yüzden gidiyor. benim yüzüm geniş de değildir normaldir. zayıflayınca gıdıktan gider sonra da yanaktan. ama yüzüm çökmez bilakis güzelleşir.
Sağol canım benimOda ödülün olsun üzülme saracım afiyet olsun.
bence menün güzel. öğlen yediğin makarnaya takılma. 1 tabak demişsin ama herhalde çok tepeleme değildir. akşamın da sabahın da karbosuz. gayet güzel bence.Menümü yazayım
Sabah
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
Dört beş dilim sucuk (tost makinesinde kızarttım yağsız olarak)
Domates
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu al dante pişirilmiş makarna
Akşam
Bol baharatlı hindi sote
Bir bardak kefir
Közlenmiş patlıcan salatası
Su 2 litre spor 30 dakika leslie
moni aeben
doğru canım aileler yanlış anlayabilir. hadi üzülme takılma artık. bolca dua et bu süreci en huzurlu ve sakin şekilde atlatmak için. Allah büyük.sag olun kizlar 2 hafta once soyliycez mecbur. oteki turlu aileleri hice saydigimizi dusunebilir ailemiz. bunu istemiyoruz. insallah kimse bizi kirmadan bizde kimseyi kirmadan surec sonlanir
protein farketmiyor canım yüzde. yüz farklı bir bölge. ince yüzlülerin hemen yüzü çöküyor. onlar zaten kilo aldıklarında da yüzleri fazla almaz. yapısal o.Hemen kilo veriyorsun o zaman fulyacım mm
Benim yüzümde yuvarlak baya sondu ama normal çökme olmadı. Protein dikkat edin. O zaman çok çökme olmaz derler. Karstan kayıp az olur cünki
Keşke öyle olsa herkes moralimi bozuyor kötü göründüğünü söylüyorlarzorlar bizi
kuzum o yapısal. bazısının yüzü ince oluyor hemen yüzden gidiyor. benim yüzüm geniş de değildir normaldir. zayıflayınca gıdıktan gider sonra da yanaktan. ama yüzüm çökmez bilakis güzelleşir.
Insallah canim en az 2 lt iciyorum şükürSu içmeyi ihmal etme
Uykunu alıp gün içinde arada dinlenirsen daha iyi olur inşallah
LuppoGelelim bugunku aci bilancoya
Sabah 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 5 aiyah zeytin
Ara kahve 1
Aksam 5 kasik makarna bol salata ve 4 kucuk parca tavuk
Cay ve yaninda luppo 1 tane
Su 2.5 lt spor ev isi
bence menün güzel. öğlen yediğin makarnaya takılma. 1 tabak demişsin ama herhalde çok tepeleme değildir. akşamın da sabahın da karbosuz. gayet güzel bence.
bence çok sık olmamak kaydıyla hafta da iki kere birer öğle öğününde makarna yenebilir. seviyoruz çünkü. tatmin oluyoruz. seratonin hormonunu yükseltiyormuş makarna ve çikolatabenim dün yediğim çikolatalardan seratonin fışkırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?