Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İki öğün yaptım bugün

sabah
Kıymalı menemen
1 dilim kepek ekmeği
Zeytin- peynir

akşam
Fırında tavuk
Az pilav
Bol salata

su: 1lt

diyetin zortladığı yer ise akşam kızçe ile kurabiye yaptık. Birkaç tane yemiş bulunuyorum.
Spor: 7000adım (70puan)

Sağ ol canım

Ağrıdan bişey yiyecek takatim kalmadı ki. O ara biraz hafifledi eşimin ısrarıyla yedim. Gaviskon kullanıyorum zaten canım

Hayırlı bir şekilde kullanmak nasip olsun canım
Allah şifa versin canım, neden ağırlığı önemli, yaramı var, yediğin birşey mi dokunuyor yoksa üzüntü mideye mi vuruyor, sebep belli olsa tedavi ona göre olur

Teşekkür ederim

Misafirim vardi bugün ugrayamadim ,huzlica menümü yazip tüyüyorum

Sabah
1.5 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 ceviz 3 hurma
Maydonoz nane

Ara
1 incir 3 hurma

Aksam
Sebze kavurma
Yogurt
1 dilim ekmek

Su 2
Spor horon
Bak bak bak
Horon tepmiş bizim hatun.
Kız şikayet filan olur, horon tepecek zamanmı

Uyuyamıyorum

Yer döşemesini nasıl yaptıracağım
Eyvahh eyvah dolap bitti şimdi yer döşemesi kafaya takılıyor yer de cok önemli ben eski evinde laminat yeni cıkmıştı pek bilinmiyordu yaptırdım ne ler neler gördü taş gibi bir çizik yok şimdiki evimde mütahit öyle pis birşey yapmışki mutfakta bir çatal düşsün bir bıçak düşsün hemen atıyor ve hiç güzel silinmiyor dikkat et canım laminat düşünüyorsan
Allah saglık lı kullanmak nasip ersin canım

Allah razı olsun
Bana kalsa heryer ( mutfak ve banyo, wc hariç) hali yaparım da
Alt katta teras olacağı için yapamıyorum
Yerden kalorifer olacağı için taş türü düşünüyoruz, fayans mı deniyor, seramik mi, mozaikmi bilmem. Hem renginden gönlüm geçmesin hem kullanışlı olsun istiyorum.
Yukarı kat halı olacak ( mutfak ve banyo haric)

Hayırlı sabahlar kızlar
Bende yarım lt limonlu sıcak suyla başlayım bakalım ne zaman uykum gelecek.
Geçen gün eşimle dizi izliyoruz, oturduğum yerde kendi horultuma uyandım
Birde adamı tersliyom dizi başlamış bana niye söylemiyon diye
Vaktinde uyumamanın bu gibi yan tesiri oluyor

Son düzenleme:
hoşgeldin canım

Ay kargoda bozulmayacagını bilsem yollarım sana Ayşem. Sarayla gezonun dondurucuları kadar olmasada bizimde depomuz var
Ellerine sağlık muhteşem görünüyorannem öyle aşılamış ki bize o kabak erkenden kapanmadan toplanıp hemen doldurulucak diye, böyle dolaba falan atılabildiğini görünce de şok oldum resmenben hiç yapmadım, annem yapar yazın köye gittiğimizde, ben çok severimTeşekkür ederim bitanem yollamış kadar oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…