Sağol canımGüle güle kullanırsın inşallah canım
Allah şifa versin canım, neden ağırlığı önemli, yaramı var, yediğin birşey mi dokunuyor yoksa üzüntü mideye mi vuruyor, sebep belli olsa tedavi ona göre olurSağ ol canım
Ağrıdan bişey yiyecek takatim kalmadı ki. O ara biraz hafifledi eşimin ısrarıyla yedim. Gaviskon kullanıyorum zaten canım
Hayırlı bir şekilde kullanmak nasip olsun canım
Allah zihin açıklığı versin canımIyi geceler guzel arkadaslarimmmm
Acayip yagmur var Karadeniz'de
Minnos da uyudu
Ben simdi bir nescafe yapip sicak sicak,ders basina
HHerkeseiyi gecelrrrrr
Bak bak bakMisafirim vardi bugün ugrayamadim ,huzlica menümü yazip tüyüyorum
Sabah
1.5 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 ceviz 3 hurma
Maydonoz nane
Ara
1 incir 3 hurma
Aksam
Sebze kavurma
Yogurt
1 dilim ekmek
Su 2
Spor horon
allah seni var yaUyuyamıyorum
Yer döşemesini nasıl yaptıracağım
Eyvahh eyvah dolap bitti şimdi yer döşemesi kafaya takılıyorUyuyamıyorum
Yer döşemesini nasıl yaptıracağım
Allah razı olsunEyvahh eyvah dolap bitti şimdi yer döşemesi kafaya takılıyoryer de cok önemli ben eski evinde laminat yeni cıkmıştı pek bilinmiyordu yaptırdım ne ler neler gördü taş gibi bir çizik yok şimdiki evimde mütahit öyle pis birşey yapmışki mutfakta bir çatal düşsün bir bıçak düşsün hemen atıyor ve hiç güzel silinmiyor dikkat et canım laminat düşünüyorsan
Allah saglık lı kullanmak nasip ersin canım
hoşgeldin canımMerhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Gizem
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 20 aylık
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Doğumdan sonra kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: 2. gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesinde sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Aslında daha önce kendimi kilolu olarak görmez, zayıflamaya ihtiyaç duymazdım. Hamilelik ve emzirme dönemleriyle birlikte aldığım 8-9 kilo kalıcı hale gelince korkmaya başladım. Azimliyimdir tek başıma da süreci götürebileceğimi biliyorum. Ama bu covidli günlerde hem kendime arkadaş hem de eğlenerek kilo vermek istedim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 63.1 (21.12.2020)
Hedef kilonuz: 50.0
Ellerine sağlık muhteşem görünüyorAy kargoda bozulmayacagını bilsem yollarım sana Ayşem. Sarayla gezonun dondurucuları kadar olmasada bizimde depomuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?