son durakta uyanmışlar zaten.otobüs duruncaAbooo
Iyiki uyanmış
uyanmayıp son durağa kadar gitse nolurdu
prenses hani yemek??Menüm
13.00
1 tabak tavuk fajita
1 bardak ayran
Ara
1 ceviz
19.00
1 kase yoğurt
Su:2 lt
neredesin ayben??İyi akşamlar
Çarşamba menüm
Sabah
1 yumurta
Domates
Salatalık
7 zeytin
Ara
3 incir 3 ceviz
Akşam
Peynirli domates salatası
Az kabak çekirdeği ve çamfıstıgı
Sy az oldu bugun dışarda içemedi
Eltimdeydim. İyi yerde değilim malesefneredesin ayben??
Allah sifa versin canım Allahtan umut kesilmez. Rabbim evlatlarına bağışlasın inşallah..Eltimdeydim. İyi yerde değilim malesefkaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.
Kuzum eksiye düşmüyorum. Niye böyle oldu anlamadım. Bu hafta hem kendimi şiş hissediyorum hem wc ye çıkamıyorum. Hergün artıma da artı ekleniyor ne hikmetse . İnanılmaz köyü hissediyorumprenses hani yemek??
Rabbimden ümit kesilmez. İnşallah sağlığına kavuşur canım yaEltimdeydim. İyi yerde değilim malesefkaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.
Allahım şifa versin inşallah evlatlarına bagışlasınEltimdeydim. İyi yerde değilim malesefkaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.
Allahtan umit kesilmez. Allah ailesine esine cocuklarina bagislasin insallahEltimdeydim. İyi yerde değilim malesefkaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.
Rabbim şifa versin.Eltimdeydim. İyi yerde değilim malesefkaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.
Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah çok geçmiş olsunEltimdeydim. İyi yerde değilim malesefkaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?