bence de soğuk olduğundandır. Ama bana göre değilBelki buralar soğuk olduğundandır
Ne pat pat edecem
Güçlü bir süpürge tamamdır
Ha belki senede bir makina kiralayıp yıkarız ( kendimiz)
Bu evimdekine 2 sene oldu
Leke olursa siliyorum hemen çıkıyor
Oysaki rengi açık nasıl kullanacam diyordum
Benim görümce birdaha asla hali yapmam dedi
Birinde 6 ay dayandı, laminat vardı
Birinde 2 sene dayandı, tekrar halıya döndü
Hali benim vazgeçilmezim
çok üzüldüm canımEltimdeydim. İyi yerde değilim malesefkaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.
olur arada üzülme.bizde de oluyorKuzum eksiye düşmüyorum. Niye böyle oldu anlamadım. Bu hafta hem kendimi şiş hissediyorum hem wc ye çıkamıyorum. Hergün artıma da artı ekleniyor ne hikmetse . İnanılmaz köyü hissediyorum
oy oy oyy kız n'aptın rakibesusabah mantarlı omlet, peynir, 2 zeytin, 3/4 simit, domates
öğlen burger king wopper menü (burger, patates, kola)
ara 1 fincan filtre kahve, 1 sade Türk kahvesi, 1 küçük parça fit kek
akşam etli mantarlı soğanlı spagetti, salata
yatana kadar 1 lt su
1 saate yakın yürüyüşmoni
Isveç diyeti yaptığın için oldu bence. Yorumları okumustum da verdiğimizi hemen geri aldık yazıyordu.Kuzum eksiye düşmüyorum. Niye böyle oldu anlamadım. Bu hafta hem kendimi şiş hissediyorum hem wc ye çıkamıyorum. Hergün artıma da artı ekleniyor ne hikmetse . İnanılmaz köyü hissediyorum
ay sorma yaa valla bu aralar battım iyiceoy oy oyy kız n'aptın rakibesufena vermişsin çoşkuyu
Hiç aklıma gelmemişti olabilir ya. Çünkü hep açım ve kilo alıyorum garip bir şekildeIsveç diyeti yaptığın için oldu bence. Yorumları okumustum da verdiğimizi hemen geri aldık yazıyordu.
Öyleyse sanada günaydınBu karantina süreci yüzünden sabahi akşami kariştirir olduk bende günaydin yazmişim .
Ben sabahın 4 ünde uyanınca sizin kalkma saati benim yatma saatine denk geldiHee baga günaydin ne du yani
Tez zamanda 7 leri görmek nasip olsun inşallahkeşke 79 olsam
burada da 21.00 den sabah 05.00 a kadar sokağa çıkma yasağı var. bir de cumartesi-pazar yasak. kafeler, lokantalar, restoranların oturma bölümleri kapalı. sadece al götür ve paket servis var.
Bugün nasılsınMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta karabiberli
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Üç tane zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak bol karabiberli maydanozlu limonlu tavuk çorbası
Akşam
Bir tabak tavuk çorbası (öğlenin aynısı)
Üç çatal fırında bol baharatlı patates
Su 2 litre spor 5000 adım : 50 puan
moni
Sanırım stres ülsere iyi gelmiyorGasteit-ülser var canım. Bu aralar migrenden dolayı çok ilaç aldım. Yeme düzenim de değişti ondan ağrıdı bu kadar belki de bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım
Sağ ol kaptanım şükür şimdi daha iyiyim
Sağ ol canım daha iyiyim
Ay ne komik yaason durakta uyanmışlar zaten.otobüs durunca
Rabbim şifa versin, çocuklarının yüzüne baksın inşallah iyi haberler verirsin bizlereEltimdeydim. İyi yerde değilim malesefkaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.
Tesekkur ederim gezegenimmmAllah zihin açıklığı versin canım
Evet canımSanırım stres ülsere iyi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?