Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bence de soğuk olduğundandır. Ama bana göre değil imkanım olsa evdekileri de kaldırırım ki hepsi küçük küçük zaten
çok üzüldüm canım Allah yardımcısı olsun. Hüküm verici ne dediyse o. Ne bir dakika ileri ne bir dakika geri..
Kuzum eksiye düşmüyorum. Niye böyle oldu anlamadım. Bu hafta hem kendimi şiş hissediyorum hem wc ye çıkamıyorum. Hergün artıma da artı ekleniyor ne hikmetse . İnanılmaz köyü hissediyorum
olur arada üzülme.bizde de oluyor
oy oy oyy kız n'aptın rakibesu fena vermişsin çoşkuyu

Kuzum eksiye düşmüyorum. Niye böyle oldu anlamadım. Bu hafta hem kendimi şiş hissediyorum hem wc ye çıkamıyorum. Hergün artıma da artı ekleniyor ne hikmetse . İnanılmaz köyü hissediyorum
Isveç diyeti yaptığın için oldu bence. Yorumları okumustum da verdiğimizi hemen geri aldık yazıyordu.

oy oy oyy kız n'aptın rakibesu fena vermişsin çoşkuyu
ay sorma yaa valla bu aralar battım iyice sabah erkenden kuaförde randevum vardı. o da uzakta. hızlı hızlı onları yedim. arkadaşla dışarıda buluştuk. burger king ten paket yaptırdık parkta yedik pratik birşeyler olması gerekiyordu. akşama da mantar yapacaktık günü yaklaşmış. klasik mantar sote istemedi canım. hadi dedik mantarlı etli spagetti yapalım. velhasıl menü üüüüüüüüü

keşke 79 olsam

burada da 21.00 den sabah 05.00 a kadar sokağa çıkma yasağı var. bir de cumartesi-pazar yasak. kafeler, lokantalar, restoranların oturma bölümleri kapalı. sadece al götür ve paket servis var.
Tez zamanda 7 leri görmek nasip olsun inşallah

Bugün nasılsın

Sanırım stres ülsere iyi gelmiyor

Rabbim şifa versin, çocuklarının yüzüne baksın inşallah iyi haberler verirsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…