- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Eğlen canımAnam evimizdede mi eglenmeyek
Abooobenim uyuyamayan bir arkadaşım otobüste uyumuş da uyandığında yanındaki adamla kafa kafaya bulmuş kendini. İkisi birlikte bayağı uyumuşlar
aman dikkat et, yabancı yerlerde sızma
Belki buralar soğuk olduğundandırya gezom tlc de evleri seyrediyorum yer döşemeleri hep halı. Niye yurt dışında halı bu kadar popi?? Yani şimdi efendime söyliimm o halıyı ben bir balkonda pat patlamazsam ayda veya iki ayda yıkamaya yollamazsam üstüne basamam ayol
Bu karantina süreci yüzünden sabahi akşami kariştirir olduk bende günaydin yazmişim .Sana günaydın
Saatten haberin varmı
Estağfurullah yok canım biraz çarşıda işlerim vardı çarşı da yoruyor 8 bin adım yürüdüm yinedeNazar mi ettim
Maşallah ben yürüyüşe ciktim 7000 zor attım bugün dışarı çok soğuk yüzüm donduEstağfurullah yok canım biraz çarşıda işlerim vardı çarşı da yoruyor 8 bin adım yürüdüm yinede
Hee baga günaydin ne du yaniSana günaydın
Saatten haberin varmı
İyi güzel süper hiç yürümemekten iyidirMaşallah ben yürüyüşe ciktim 7000 zor attım bugün dışarı çok soğuk yüzüm dondu
keşke 79 olsamKendimi öyle avutuyorum da cidden kilo hiç iyi bisey deyil yav
Sanki hiç 70 leri görmemiş gibi panik oldum
burada da 21.00 den sabah 05.00 a kadar sokağa çıkma yasağı var. bir de cumartesi-pazar yasak. kafeler, lokantalar, restoranların oturma bölümleri kapalı. sadece al götür ve paket servis var.Türkiyeyi bilmiyorum ama burda iyice abarttilar ..birçok işyerleri kapand mağza lokantakar kapatildi...sadece insanin ihtiyaci olan mecburi yerlerin açik kalmasina izin verildu (gida-hijneyik)onuda belirli saatlere kadar .sokağa çikmakta kisitlandi
Yürüdükçe aciliriz insallahİyi güzel süper hiç yürümemekten iyidir
Gasteit-ülser var canım. Bu aralar migrenden dolayı çok ilaç aldım. Yeme düzenim de değişti ondan ağrıdı bu kadar belki de bilmiyorumAllah şifa versin canım, neden ağırlığı önemli, yaramı var, yediğin birşey mi dokunuyor yoksa üzüntü mideye mi vuruyor, sebep belli olsa tedavi ona göre olur
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canımhayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsunönceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedim
Sağ ol kaptanım şükür şimdi daha iyiyimdaha iyisindir inşa, geçmiş olsun
Sağ ol canım daha iyiyim88prenses22 canım nasıl oldu miden daha iyisin inşallah
Fajitaya bayılırımMenüm
13.00
1 tabak tavuk fajita
1 bardak ayran
Ara
1 ceviz
19.00
1 kase yoğurt
Su:2 lt
Ben de severimFajitaya bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?