daha iyisindir inşa, geçmiş olsunGünaydın kızlar. İnanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım bu sabah . Umarım çabuk geçer. Hala sancılanıp duruyor
listedeyken tartıdan muaf olamıyorsun canımcım.moni eşim şehir dışında .hal böyle olunca bende bahceye geldim burada kalıyorum. Düzenim bozuldu cuma günü dönmüş olursam tartılırım ama olamayabılırım .bu hafta muaf mı olsam ?
Geçmiş olsun canımhayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsunönceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedim
Allah gönlüne göre versin taş biraz soguk olmasmı suya dayanıklı taş görünümlü laminat da var Bi bak derimAllah razı olsun
Bana kalsa heryer ( mutfak ve banyo, wc hariç) hali yaparım da
Alt katta teras olacağı için yapamıyorum
Yerden kalorifer olacağı için taş türü düşünüyoruz, fayans mı deniyor, seramik mi, mozaikmi bilmem. Hem renginden gönlüm geçmesin hem kullanışlı olsun istiyorum.
Yukarı kat halı olacak ( mutfak ve banyo haric)
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahhayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsunönceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedim
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +90 | + | + | + | ||
| + | + | + | - | +70 | ||
| +60 | +30 | +70 | +200 | +75 | ||
| + | + | + | + | + | ||
| - | + | - | - | + | ||
| - | +120 | +120 | +120 | - | ||
| + | + | + | + | + | ||
F Fatimatuz_Zehra | +80 | +40 | + | +135 | +80 | ||
| +90 | + | + | +150 | +130 | ||
B busefit | - | - | m | m | m | ||
| + | + | +45 | +45 | + | ||
| + | + | + | + | +90 | ||
G Gazetekolik | - | - | - | - | - | ||
| +55 | + | + | + | + | ||
| - | - | - | - | - | ||
| - | + | + | + | + | ||
R reklam | +70 | + | + | + | + | ||
| m | +150 | +90 | + | +90 | ||
Allah şifa versin kaptanımhayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsunönceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedim
Evet soğuk olurda yerden ısıtma olacak ya o zaman sıcak olurAllah gönlüne göre versin taş biraz soguk olmasmı suya dayanıklı taş görünümlü laminat da var Bi bak derim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Anam evimizdede mi eglenmeyekBak bak bak
Horon tepmiş bizim hatun.
Kız şikayet filan olur, horon tepecek zamanmı
Nazar mi ettimGünaydın arkadaşlar limonlu su içip şöyle Bi kahve keyfi yapıcam bugun yürüyüşe gitmicem ayaklarım agrıyor belki gün içinde cıkarım
Tamam canım yarına eve gidecegim insallahlistedeyken tartıdan muaf olamıyorsun canımcım.
Benim dünki puan 175 olması lazımMENÜ
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş sara_28 + +90 + + + Natsume + + + - +70 Zehra_mda +60 +30 +70 +200 +75 88prenses22 + + + + + Ozgurkus - + - - + obezzto - +120 +120 +120 - aeben + + + + + F Fatimatuz_Zehra +80 +40 + +135 +80 Nergis 35 +90 + + +150 +130 B busefit - - m m m Antepia27 + + +45 +45 + 60kiloyum + + + + +90 G Gazetekolik - - - - - Mydestinyy +55 + + + + Colorayzn - - - - - MuMu85 - + + + + R reklam +70 + + + + nilsub m +150 +90 + +90
Hayırlı sabahlar kızlar
Bende yarım lt limonlu sıcak suyla başlayım bakalım ne zaman uykum gelecek.
Geçen gün eşimle dizi izliyoruz, oturduğum yerde kendi horultuma uyandım
Birde adamı tersliyom dizi başlamış bana niye söylemiyon diye
Vaktinde uyumamanın bu gibi yan tesiri oluyor
geçmiş olsun moniştohayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsunönceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedim
ya gezom tlc de evleri seyrediyorum yer döşemeleri hep halı. Niye yurt dışında halı bu kadar popi?? Yani şimdi efendime söyliimm o halıyı ben bir balkonda pat patlamazsam ayda veya iki ayda yıkamaya yollamazsam üstüne basamam ayolAllah razı olsun
Bana kalsa heryer ( mutfak ve banyo, wc hariç) hali yaparım da
Alt katta teras olacağı için yapamıyorum
Yerden kalorifer olacağı için taş türü düşünüyoruz, fayans mı deniyor, seramik mi, mozaikmi bilmem. Hem renginden gönlüm geçmesin hem kullanışlı olsun istiyorum.
Yukarı kat halı olacak ( mutfak ve banyo haric)
Günaydin canim..çok geçmiş olsun...bende ancak toparlandim..tekrar kilo verme piskolojisine alişmak zaman aliyor..bundan sonra daha çok dikkat edeceğimhayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsunönceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?