Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah gönlüne göre versin taş biraz soguk olmasmı suya dayanıklı taş görünümlü laminat da var Bi bak derim
hayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsun önceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

benim uyuyamayan bir arkadaşım otobüste uyumuş da uyandığında yanındaki adamla kafa kafaya bulmuş kendini. İkisi birlikte bayağı uyumuşlar

aman dikkat et, yabancı yerlerde sızma

ya gezom tlc de evleri seyrediyorum yer döşemeleri hep halı. Niye yurt dışında halı bu kadar popi?? Yani şimdi efendime söyliimm o halıyı ben bir balkonda pat patlamazsam ayda veya iki ayda yıkamaya yollamazsam üstüne basamam ayol

hayırlı sabahalr canlarım, dün belim tutuldu bakamadım size, daha iyiyim hamdolsun önceki akşam da sorun vardı sanırım sitede bir türlü giremedim
Günaydin canim..çok geçmiş olsun...bende ancak toparlandim..tekrar kilo verme piskolojisine alişmak zaman aliyor..bundan sonra daha çok dikkat edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…