Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım zona sinir ucu iltihaplanmasıdır ve su çiçeği virüsünün büyüklerde oluşturduğu hastalıktır yıllar önce bende olmuştum çok ağrılı bir süreçtir ancak basit bir kremi vardı onun onu sürünce iyileşiyorsun ancak o kremi eldivenle süreceksin yoksa sporla üremeye sahip bir virüs olduğu için tenle temas eden zona virüsü çok çabuk üreyip vücudun başka yerlerinde de çıkabiliyor aklında olsun canım

Baya mesaj var okuyamadim anca yeni aliyorum teli elime
Menüm
Sabah
10.30
2 yumurtayla menemen 7 zeytin yeşillik 1 t.k kusburnu marmelati 3 t.k keciboynuzu özü

12.30
2 minik kurabiye çay

14.30
Ceyrek nar 2 kucuk mandalina 1 küçük köy elması 3 ceviz
17.00 1 kupa yeşilçay

Akşam
17.30
Yarım kase karnıbahar brokoli çorbası
1 tabak yoğurtlu karnıbahar brokoli

19.30
1 Avuç leblebi uzum fıstık karışımı
Çay

Spor
25 dk yürüyüş 2000 adım 50 mekik
Toplam 100 puan
Su 2 litre civarı
moni

Bende yapicam birazdan
Afiyet olsun canım
Acıkmazmısın canım yogurt tok tutacak mı
Geçmiş olsun canım benim sıkıntıdan mı oldu acaba

geçmiş olsun inş çarçabuk geçer gider.
bi kaşıntıdan zona çıkıyor, Allah sonumuzu hayr etsin

Acıkmazmısın canım yogurt tok tutacak mı
Aslında artuk hiç aciktigimi hissetmiyorum
Sadece yemeyi seviyorum o sebebten gün içinde birşeyler yiyorum nefis meselesi yani
Ilk zamanlar sabah aç uyanıyordum akşam olunca erkenden yatıyordum ki açlığı unutayım şimdi geçti hepsi
Nefsime hakim olsam ahhh

öğlen 12.00
1 dilim füme etli mozzarellalı omlet
5 zeytin, domates, köz biber, yufka ekmeği

aralarda sade Türk kahvesi, 1 kupa filtre kahve, 2 kare çiko

akşam 19.10
2 kepçe sulu köfte
3 yk enginarlı pilav

ara 1 balkabaklı muhallebili kedidilli cup

yatana kadar 1,5 lt su
az sonra 1 bitki çayı içerim. moni

yarın daha ayarlı yiyeceğim. düşünüyorum. bir program uygulamam gerek. elimdeki listelere bakıcam.

geçmiş olsun ayben.ay her şey üst üste gelmiş

yarınki menüm belli gibi.
öğlene doğru yumurtalı, peynirli, zeytinli, salatalı kahvaltım ile 1 adet wasa olabilir.
akşam da etli kurutulmuş yeşil fasulye, çiğ köfte, marul

akşam çiğ köfte miktarına dikkat edersem bence sorun yok. gün içinde de kahve, yeşil çay, su.....

cok cok gecmis olsun canim

Ne güzel mide alışmış demekki birde o nefis işte hep onun yüzünden zaten halbuki su içtikçe iştahımız kapansa ne güzel olur yaa

Ne güzel mide alışmış demekki birde o nefis işte hep onun yüzünden zaten halbuki su içtikçe iştahımız kapansa ne güzel olur yaa
Herşeyden canim istiyor bir sabretsem ikinciye yeniliyorum ne edeceksek bilmem
Bugün mesela kestane yemeseydimtüm gün en iyi şekilde geçmiş olacakti

Dukan tost nasıl yapılıyor canım
1 yumurta
2 yk kefir (yoksa süt de konabilir. ancak süt kabartmayacağı için 1 çimdik de karbonat ya da kabartma tozu eklenir)
2 yk yulaf kepeği (aslında yulaf kepeği var. ben bazen karabuğday unu, yulaf unu ya da yulaf unu yulaf kepeği karışımı da koyabiliyorum)
1 çimdik tuz

yumurtayla kefiri çırpıyoruz. içine kepeği de ekleyip iyice karıştırıyoruz. bu bu karışımı tost makinasına yayıyoruz. altı pişince maşayla hızla ters çevirip arasına peynir, sucuk vs koyup hemen kapatıp bastırıyoruz. hemen o tarafı da pişiyor. tostumuz hazır oluyor canım. güzel oluyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…