geldi eli maşalıdün menü eksiği olan kızlar, neden menüler yok
menüler eksiksiz gelsin
Geçmiş olsun canım zona sinir ucu iltihaplanmasıdır ve su çiçeği virüsünün büyüklerde oluşturduğu hastalıktır yıllar önce bende olmuştum çok ağrılı bir süreçtir ancak basit bir kremi vardı onun onu sürünce iyileşiyorsun ancak o kremi eldivenle süreceksin yoksa sporla üremeye sahip bir virüs olduğu için tenle temas eden zona virüsü çok çabuk üreyip vücudun başka yerlerinde de çıkabiliyor aklında olsun canımCumartesi menüm
Sabah
Semizotu salata
7 zeytin
Ara
3 hurma
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Peynirli semizotlı yeşil salata
1 kş Yogurt.
Su 1.5
Spor 7 bin adım 140 puan.
Bu semiz otu ne deneyin birde zona olmuşumdanıştıgım Nurdan hanım 3 öğün Semizotu ye dedi zonayla çok faydalıymış.
Afiyet olsun canımBende yapicam birazdan
Acıkmazmısın canım yogurt tok tutacak mıBende menümü yazayım
Güne bir fincan sade türk kahvesi ile başladım (birde bunu deneyeyim metobolizma icin)
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Peyniri roka ve tereye sardım yedim(ekmek olmayinca)
Salatalık domates sağlıklı bol kahvaltı
Öğlen kestane yedim sayısını bilmiyorum
17.00 gibi bir kase pul biberli yoğurt
2 litre su
2 kupa yeşil çay
Geçmiş olsun canım benim sıkıntıdan mı oldu acabaCumartesi menüm
Sabah
Semizotu salata
7 zeytin
Ara
3 hurma
1 avuç kuruyemiş
Akşam
1 kş Yogurt.
Su 1.5
Bu semiz otu ne deneyin birde zona olmuşumdanıştıgım Nurdan hanım 3 öğün Semizotu ye dedi zonayla çok faydalıymış.
geçmiş olsun inş çarçabuk geçer gider.Bi gece yan tarafımda haif bir kaşıntı hissettim sinek isırmış gibi. Ama öyle ısırık VS yoktu. Sonra yan tarafım tutulmuş gibi oldu biraz ağrı vardı. Adını koyamadım geçer diye 3 gün bekledim. Sonra sinek ısrgıgına benzer 3_4 sıralı kızarıklık oldu hafif kaşıntı ve hassasiyet.
Eş ve çovukların zoruyla Dr gittim . Krem verdi iki tane. Bir iki haftaya geçer inşallah.
Nurdan hanım(aidin salihin öğrencisi) 3 öğün semiz otu çok iyi gelir dedi.
Demekkki küçükken su ciçegi çıkarmışım. Her yerimiz virüs
aaBiz hastamız kaybettik hanımlar.
Geride kalan yavrular içinde Dualarınıza talibiz
Aslında artuk hiç aciktigimi hissetmiyorumAcıkmazmısın canım yogurt tok tutacak mı
geçmiş olsun ayben.ay her şey üst üste gelmişCumartesi menüm
Sabah
Semizotu salata
7 zeytin
Ara
3 hurma
1 avuç kuruyemiş
Akşam
1 kş Yogurt.
Su 1.5
iyi geceler canımHerkese iyi geceler
Bi gece yan tarafımda haif bir kaşıntı hissettim sinek isırmış gibi. Ama öyle ısırık VS yoktu. Sonra yan tarafım tutulmuş gibi oldu biraz ağrı vardı. Adını koyamadım geçer diye 3 gün bekledim. Sonra sinek ısrgıgına benzer 3_4 sıralı kızarıklık oldu hafif kaşıntı ve hassasiyet.
Eş ve çovukların zoruyla Dr gittim . Krem verdi iki tane. Bir iki haftaya geçer inşallah.
Nurdan hanım(aidin salihin öğrencisi) 3 öğün semiz otu çok iyi gelir dedi.
Demekkki küçükken su ciçegi çıkarmışım. Her yerimiz virüs
Ne güzel mide alışmış demekki birde o nefis işte hep onun yüzünden zaten halbuki su içtikçe iştahımız kapansa ne güzel olur yaaAslında artuk hiç aciktigimi hissetmiyorum
Sadece yemeyi seviyorum o sebebten gün içinde birşeyler yiyorum nefis meselesi yani
Ilk zamanlar sabah aç uyanıyordum akşam olunca erkenden yatıyordum ki açlığı unutayım şimdi geçti hepsi
Nefsime hakim olsam ahhh
Herşeyden canim istiyor bir sabretsem ikinciye yeniliyorum ne edeceksek bilmemNe güzel mide alışmış demekki birde o nefis işte hep onun yüzünden zaten halbuki su içtikçe iştahımız kapansa ne güzel olur yaa
Dukan tost nasıl yapılıyor canımsabah dukan tost da olabilir.
1 yumurtaDukan tost nasıl yapılıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?