Bu kilo verme işi o kadar zor ki millet incecik aç mı geziyorlar bilmemBana da bebek dusunurken vermisti doktor sonra bıraktım ömür boyu ilaç mı kullanıcam diye.
Benim görümceler ve gelinimiz oyle incecikler ve gayette yiyorlar genetik ve metabolizma meselesi bence yaa.Bu kilo verme işi o kadar zor ki millet incecik aç mı geziyorlar bilmem
Menüme ek 2dilim peynir ve yeşil cayKahvaltı
Patates kızartması
Peynir
Çay
Ara
2kurukayısı
Yarım kase leblebi
Aksam
Yoğurt çorbası
Karnabahar yemeği
Yoğurt
Çay
1.5 su
aynen katılıyorum. neler neler yiyenler var. incecik dolanıyorlar.Benim görümceler ve gelinimiz oyle incecikler ve gayette yiyorlar genetik ve metabolizma meselesi bence yaa.
Sorma evdekilere pişiriyorum sonra kendim ne yicemm oluyor bunaliyorum..Canım ev ahalisine ayri yemek pisir kendine ayri yemek pisir üşendim yoğurt falan kolaylik oldu bugun
En kolay yemek yogurtSorma evdekilere pişiriyorum sonra kendim ne yicemm oluyor bunaliyorum..
akşamları tek yoğurtla doymam benEn kolay yemek yogurt
Bitter diyet için zararlı değil ki ama günde 2 kare yiyebilirsinYa insaf valla 1 ay oldu yemedim gerçi tadını unuttukca insan çok ozlemiyor
Eşimle ne zamandır akşam kahve keyfi yapamadım ıf diyeti yüzünden
Iki gün önce kahve keyfi için bitter aldım halen dolapta bekliyor
yemek faslını daha düşünememiştim bile süper öneriler vargeç yatarsanız da biraz çerezle meyve yersin. illa tatlı dersen azcık sütlü tatlı yaparsın. yani maksat en az zararla atlatmak.
ay bakmoni sağlıklı tavsiyelerde de bulunuyorum. hakkımı yeme
Içine kuru üzüm kuru kayısı ceviz fındık fıstık vs koyup yiyebilirsin ben bazen oyle yapıyorum hem severek yiyorum hemde doyuyorum. En cok fıstıklı ve üzümü beraber koyarak yediğim hoşuma gidiyorakşamları tek yoğurtla doymam ben
Geçen hafta 65.4
Isini sansa bırakmasaydın neolur neolmazGünaydın bugün sabah tartıldım eger tartım beni kandırmıyorsa güzel sonuc almışım
Yarin sabah tekrar tartılıp resmini atarim bugün herhangi bir kaçamak yapmayacagim için
Benimde benimle aynı yaş görümcem var ay bir yer sabahları ekmeğe tereyağı sürer sürer dilim dilim yer sürekli kahve ile çikolata yer akşam mısır çerez ağzı hiç durmaz 53 kg üzerine çıktığını hiç görmedim vallahi bı gün picaklicamBenim görümceler ve gelinimiz oyle incecikler ve gayette yiyorlar genetik ve metabolizma meselesi bence yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?