Bunu nasil hesapladin canimGeçen hafta 65.4
Bu hafta 65. 0
Eksi 400 grm
Fark %0332 dogru mu Yüzdem
yarın akşam için menü düşünüyorsanız sağlıklı mezeler yapın. salata. 2 meze 1 yeşil salata yapsan tamamdır. pilav yapacaksanız eğer pilavı az alırsın. et ya da tavuk yapacaksanız, etin yanına 2 kaşık pilavdan alıp bol salat ve meze yersin. kola falan da içme. yeter bunlar.
geç yatarsanız da biraz çerezle meyve yersin. illa tatlı dersen azcık sütlü tatlı yaparsın. yani maksat en az zararla atlatmak.
ay bakmoni sağlıklı tavsiyelerde de bulunuyorum. hakkımı yeme
erdin mi fulyaaaabu arada bugün 10.500 adım attım
kilo uğruna elini kana bulama canımBenimde benimle aynı yaş görümcem var ay bir yer sabahları ekmeğe tereyağı sürer sürer dilim dilim yer sürekli kahve ile çikolata yer akşam mısır çerez ağzı hiç durmaz 53 kg üzerine çıktığını hiç görmedim vallahi bı gün picaklicam
Ben 40 olarak degil 4 olarak bölmüştüm teşekkür ederim sagol kuzum Bi beceremedim bu işiBunu nasil hesapladin canim
Yuzden 0.6116 olmasi lazım
Gecen hafta - bu hafta = fark
Fark × 100= sonuç
Sonuç ÷ geçen hafta = %
bu sekilde hesaplaman gerekiyor
Yâni
65.4 - 65= 0.4
0.4×100= 40
40 ÷ 65.4 = 0.6116
Dogrulama. Yüzde 6116Geçen hafta 65.4
Bu hafta 65. 0
Eksi 400 grm
Fark %0332 dogru mu Yüzdem
Tebrikler istedigim kilo
Gitsin de gelmesin inşallah gelen de gideni aratmasın daselam canlarım
enerjinizi hiç kimsenin düşüremediği über güzel bir gün olsun. Şu lanet seneyi musmutlu bitirelim
öyle mezun olmak istiyorumla olmuyor biliyosun
Bugün yine hedef 9000 adım yuruyeyim birde az yersem sabaha istediğim sonucu alırım cuma kaçamak yapcamIsini sansa bırakmasaydın neolur neolmaz
en son 58,9 kg demişim mezuniyetine inş tutarZehra_mda zehram seni izne ayırmaya gönlüm elvermedi çünkü çok minik 1,2 kg verdiğinde mezun olabiliyorsun. sen mezuniyeti hakettin ben sana inanıyorum devam edip 1 2 haftaya mezun olursun
ne diyorsun kuzum devam di mi azcık daha
60,1-58,9=1,2 kilocuk
yarışmaya giriş kilon:67
hedef:58
mezun olabilme kilon: 58,9 (kesin bilgi bu sefer)
böyle diye diye manken gibi yapıcam seni he
Valla herşey olabilir beklerim yani boyle bişey. Olamazsam da haftaya bildirim yapmam valla haftanin sonuncusu olmak istemiyorumöyle mezun olmak istiyorumla olmuyor biliyosun
kontrol etmem lazım mezuniyet şartlarını
kemik ağırlığın yeterli gelmeyebilir
Amin canimmmm bu sene bolluk bereket güzel günler vatanımıza istikrar afetsiz yillar gelsin inşallahselam canlarım
enerjinizi hiç kimsenin düşüremediği über güzel bir gün olsun. Şu lanet seneyi musmutlu bitirelim
öyle mezun olmak istiyorumla olmuyor biliyosun
kontrol etmem lazım mezuniyet şartlarını
kemik ağırlığın yeterli gelmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?