Cansın36 saatlik yaptım
Napıyım aebeni yalniz bırakmayım dedim
Sana serbest :)Mumum benim iki aylık programım bitiyor. 10 kiloya yakın verdim. Bu hafta mezun olmak istiyorum. Hazır bünyem açlıga alışmışken 36 saatliği denemek istedim. Birde kilom durdu bu hafta ne verebilirsen diye.
iyi tatiller canımmoni kaptanım inşallah yarın sabah yola çıkıyoruz
Gittiğimiz yer yağışlı ve dağlık bir yer internet sıkıntı olabilir canım
Düzenli menü atamam ama kilo bildirimi için gerekirse internet çeken bir yere gitmeye çalışırım ama kardan araba cikamazsa gideceğim yerde bildirim yapamazsa m elimde olmayan sebeplerden olur bu hafta hava durumu nda kar goruluyir sonra açık olur inşallah bu hafta bildirim yapmak için elimden geleni yaparım inşallah canım
Güle güle git gel Fatmacım.
Yediklerine dikkat et lütfen
O zaman bu karda kışta dağın başında ne işiniz var ayol anlamadım gitti
iyi tatiller canım
Afiyet olsunCansın
Sabah 10 :30 limonlu greyfurtlu suyumu içtim
Şimdide salatamı yedim, tuzsuz.
Dışarı çıkıcam kızlarla sitelere. Boy aynası bakıcak küçük cadım.
Akşama da ıspanak düşünüyorum.
Valla deniz, kumsal bende sevmem, türbanlı olunca oralar ilgimi çekmiyor.Çok teşekkürler canım
Ayy çok severim kişi dağları aslında yazlık olarak aldık orası çok serin ama şimdi odun sobası kar dağlar bana hitap eden bir tatil yazı denizi kumsali pek sevmem canım doğayla başbaşa tatil anlayışım
Zevkler değişiyor gulum
Çok teşekkürler canım kardeşim
Ne çorbasıydı? Içinde neler vardı?Sabah çorba içtim. Az önce de kahve içtim . Ama içim kıyılıyor resmen . Yemeği erken yicem bugün.
Ayy onu da mı yapsak??Günaydın hanımlar
Nurdan hanımın sayfası 41 günlük diyet başlatmış. Şeker orucu gibi birşey. Baya katılan var, ben programda ve biraz yorulmuş olmasam başlardım 41 gün bişi değil,şehri İstanbul var instegramı olanlar görmüştür yüzü güzel bayan 110 kiloymuş oda başlamış. Takip edicem sonuçları ne olacak bakalım
Vaay ne cevherler varmış bizim aybendeEvet ya Birara altın kızlarıda paylaşamamıştık demi güli ben dorotimiydim
Banane saçlarımda kızıl en seksü olan benim hangisiydi o şu erkek meraklısı rutt olanmıydı
En güzeli ben olmalıyım.hangisiydi en güzeli??Anam Bi taş attım ortaya şimdi ben doritiyim sen güzelsin ben çirkinim yaşlıyım kavgası yapmayın haaa
Bende de o sıkıntı oluyor tatil veya yatılı başkasının evlnde asla giremiyorum zor bir durum
Kız nereye gidiyon fatmaa?? Kuzey kutbuna mı??kar fırtına tipi ne ararsan varmoni kaptanım inşallah yarın sabah yola çıkıyoruz
Gittiğimiz yer yağışlı ve dağlık bir yer internet sıkıntı olabilir canım
Düzenli menü atamam ama kilo bildirimi için gerekirse internet çeken bir yere gitmeye çalışırım ama kardan araba cikamazsa gideceğim yerde bildirim yapamazsa m elimde olmayan sebeplerden olur bu hafta hava durumu nda kar goruluyir sonra açık olur inşallah bu hafta bildirim yapmak için elimden geleni yaparım inşallah canım
Deniz olmayınca tatil tatil mi olur gezom ya? Kadınlara özel plajı olan oteller var, oralarda rahat girebilirsin ki..hoş deniz sevmiyorsun belki de çünkü deniz seven insan için bahane yoktur.boğazda da girer yani bkz: benValla deniz, kumsal bende sevmem, türbanlı olunca oralar ilgimi çekmiyor.
Sadece soğuğu ve börtü böceği sevmem, yoksa işin az olduğu heryer bana tatil yeri
Yolunuz açık olsun, güle güle gidin gelin
Bizimkinde zaten var ayol daha ne yapacanAyy onu da mı yapsak??
Denizdeki böcekler yüzünden samsunda denize giremedim.Deniz olmayınca tatil tatil mi olur gezom ya? Kadınlara özel plajı olan oteller var, oralarda rahat girebilirsin ki..hoş deniz sevmiyorsun belki de çünkü deniz seven insan için bahane yoktur.boğazda da girer yani bkz: ben
bir ara zeytinyağ içiyordum. iyi geliyordu. hayır sinir olduğum sebzeli, salatalı, yağlı bir beslenme şeklim var. neden oldu anlamadım. saol canım. bugün çok yürüdüm zaten. bacaklarım tutmuyor60kiloyum ben 2 gün hareketsiz kalayım hemen wc cıkamıyorum
2 kuru kayısı 1 ceviz akşamdan suya koyarım aç karnına içip yerim üstüne 1 yemek kaşığı zeytin yagı içerdim biraz faydasını görürdüm
Fulyacım seviliyorsun
Belki sanada Bi fikir olur. Ben nutçrdan hanımla diyete başladığımda dedimki dişini sıkacaksın bir iki ay. Ve zaman geçiyor 2 ayda geçti gitti. Elimde kalan eksi 10 kilo oldu.
Lütfen sende kısa bir zaman için karar al 1 ay olsun mesela. İnan sonuçları gördükçe kendini daha kararlı hissedeceksin.
Burda önemli olan her töksediğinde tekrar yeniden ayaga kalkmak. Düştüğünde ben yapamıyorum der oturursan yol bitmez.
Biz burdayız herdain destek. Lütfen sende kendine inan niye başaramayasın???????
bugün biraz farklı yiyorum canım. lif yüklemek için. evde kuru meyve çeşitleri var. elma veya kivi de olabilir. dediğin gibi ilk öğünden önce yemek gerek.3 tane kuru kayısıyı 1 bardak kaynar suya koyup 2-3 saat beklettikten sonra ye ustune de suyunu iç canım. Bende ise yaramıştı 3-4 gün kabızlık cektigimde bununla kurtulmuştum. Birde her gun belli bi saat belirleyip tuvalette oturun diyorlar o sekilde de düzene giriyormuş.
Birde elmali tarçınlı su tarifim var o da guzel odem atıyor ve wc ye çıkarıyor
yağ yakıcı odem atici elma kürü 1 kırmızı elma 1.5 lt su 1 kabuk tarçın 10 dk kaynatıyorsun 10 dk demlendiriyorsun sonra süzüp akşama kadar içiyorsun
Buarada sen yaparsın yaa arada inis cikislar olacak tabii ki.
salata, sebze ve kuruyemiş yiyorum canım. yemeklerde de yağı normal kullanıyoruz. kısıtlı kullanmıyorum yani. bugün biraz farklı yiyorum zaten. çok yürüyüş de yaptım. bakalım nasıl olacak.Benimde oğlan da sıkıntı oluyor. Gün boyu pc başında hareket yok. Yediklerime hep karbon. Sonuç bu oluyor.
Geçenlerde babası aktardan Bi karışım yaptırmış. Onu verdim. Eczaneden bişiler aldık ama beslenmeyi değiştirmedi sürece tekrarlar..
Fulyanın ki gibi kronik olanların zor gerçekten Allah kolaylık versin sürekli dikkat etmek gerek.
Fulyacım Ekrl bacımın dediğinde iyi oluyor. Akşamdan 1 kş z. Yağ iç. Bol posalı gidalara agırlık ver.
Kendimde dikkat ettiğim bişi vardı 2 Br su arkasına bol yeşil salata yiyordum kaseye değil legenle dermişimhemen faydası olurdu.
saol tatlıminanmak başarmanın yarısıdır canım sen azimlisin yeterki iste
canım benimAyyy canım sende iyiki varsin naiflugin kibarligin iyiki buralarda yine beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?