Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Fulyacım bir avuç kadar ayçekirdeği yesen hemen çözülürsün bende çok işe yarıyor bide kahvaltıda hiç ekmek yemeden bol yeşillikli salata ve yağa kırılmış yumurta ye üzerine bir bardak ılık su iç yarım saat sonra tuvaletle arkadaş olursun

Benimde tatil denince deniz güneş ve kum gelir aklıma sahilde oturup denizi dinlesem stresim geçer dalgaların sesi huzur verir yazı özledim ben kışı hiç sevmem kar kış soğuk hele ki evsiz barksız aç insanları düşününce kış daha bir soğuk daha bir sevimsiz geliyor gözüme

saracım ayçekirdeğini şimdi mi yiyeyim yoksa sabah aç karnına mı? bir de bunu deneyeyim.

Bende kışı sevmiyorum, birde kış çocuğuyum

Kizlar ben irademe sahip olamiyorum sabah diyet kahvalti yaptim ama ondan sonra yine yemege devam ettim elim durmuyor halbuki karnim tok neden yapiyorum bunu anlamiyorum ve cok mutsuz oluyorum.mesela cocuklara kurabiye yediriyorum bende yiyorum bunun farkindayim yedirirkende ama yiyorum sonrasinda toparlayamıyorum.

çok yoğunluğun ya da stresin var mı ya dakafanı meşgul eden birşeyler?

çok yoğunluğun ya da stresin var mı ya dakafanı meşgul eden birşeyler?
Hayir yogun degilim stresimde yok ama 2.cocugum dogmadan onceye kadar hep calistim 15 yillik bir duzenim vardi dogumla birlikte evde oturmaya basladim simdide biraz buyudu evden biseyler yapabilirmiyim diye arastiriyorum hep belki bu sebepten dicem ama cokta yogunlasmiyorum

İnsan ve vapur sesi mi? İstanbul dan bahsediyosun sen. Beni mi özledin yoksa aşkiletam geel ben seni misafir ederim, başka yere gitmene gerek yok. Yanıbaşımda kadınlar plajı da var cıbıl cıbıl yüzer güneşleniriz
Ben de kışı sevmem.hatta bugün deniz güneş deyince yazı ne kadar çok özlediğimi daha iyi anladım
Oo fulyam körün istediği bir göz olmuş zaten sen çok severdin çekirdeği de mi??

mesela benim yemelerim psikolojiktir. stresliysem, yoğunsam vs ondan bilinçaltı yemeye sürüklüyor. bir de tabi kesin karar al. kararının ardında dur. sabırlı ol. bu da önemli. nefse sahip çıkmak çok önemli.
yesssss

Insan ve vapur sesi olmadan yazmıştım, sadece martí ve dalga sesi isterim.
Mudanya da sahil boyu yürümüştük, bayıldım resmen.
1 gece kalıp döndük malesef
Istanbul da olur, niye olmasın, yeterki Türkiye olsun❤

Beni apa durduruyor, banada çok olur, hatta şeytan etrafımda bu ara çok dolanıyor, uyuyormuyum, asla.
Zaten şurda 3 ayim var, dışımı sıkarım.
Sende bir plan yap, uymayacağını anladığın zaman en azından sağlıklı biseyler ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…