Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bir ara hurmaya kafayı takmıştım. ayıptır söylemesi çeşitlerinden aldım da aldım. tariflerime de koyuyorum ya. dolapta duruyorlar. kullandım, yedim ama tabi bir ton alınca hepsini nerden bitiricen. geçen gün aklım takıldı. üşeniyordum. kalktım az önce bir çeşidinden hurma püresi hazırladım koydum buzdolabına. mis gibi oldu. elimin altında hazır oldu

öptürtmemmmm

tamam fatmacım, hayırlı yolculuklar

hayırlı akşamlar kızçeler
cumaya son 1,
sakın yanılgaya düşüpte; moni bu hafta dağıldı kilo alacak biz de arada kaynarız diye düşünmeyin
düştüm evet ama kalktım bilginize
artı istemiyorum diyim
bombayı attım kaçtım, şimdi siz düşünün

Doğru ama işte bacağım su gibi olmuş bende dedim ki bir yerde yanlışlık varsa hem düzelteyim
berfin kuzum, çok minnaksın ve diyet tecrüben yok. imkanın var ise lütfen bir diyetisyenden yardım al, spor konusunda da seni bilgilendirecektir. illa özel bir diyetisyene de gitmene gerek yok, Devlet'te de çok iyi diyetisyenler var.

*** 10. TAKIM 711. ETAP ***

Aylin42konya (61,6///%)
Natsume (66,7///% )
moni (86,3///% )
88prenses22 (90,0/// % )
Obezzto (80,6///% )
Aeben (68,1///% )
Fatimatuz_zehra (63,1///%)

MuMu85(74,6///%)
Ekrl(64,4///%)
nilsub(87,3///%)

Antepia27 (113,5///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (85,8/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,3/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

reklam (68/)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gezegenfeza(70,7/) 682. etapta 57,8 kg ile mezun olan üye. bt:18/01/2021 bk: 71,9 h:

Afiyet olsun bol bol fit tarifler yap

Bugunki menüm
Sabah peynir 3 zeytin başka birşey yok kahvaltı zevkim bitti
Ara bir mandalina
Öğlen 2 kase arabası çorbası (bol limonlu)
Ara birkaç bisküvi
1 kupa form çayı
Su çok içemiyorum burada ya
Bu arada moni bu hafta başka bir tartıda tartılacağım mecburen
Haftaya da ablama geçeceğim ve ordada tartım farklı olacak

Canımı sıktıgi dogru ama cok büyük bisey olmadikca devam inşallah
canım dolunay çok etkiliyor gerçekten. hele de bir de yanında wc sıkıntısı ya da regl varsa bomba oluyor etkisi. moralini bozma.
Menüm
Sabah
1 kase mercimek çorbası
Öğle
Kahve soda yeşil çay
Ceviz. Badem
Akşam
1 kase ekşili köfte
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Ekmege dur diyemedim bugun
3 litre su
Spor yok
ekşili köfteye bayılırım

Günaydın hanımlar

Dışarda nasıl ruzgar var gece boyu etsi. Binanın çatıdanda ruzgardan tak tak ses geldi. Gece uyutmadı beni. Şimdi uyuyum dedim telefon çaldı.
Buradada çok fena rüzgar esiyor çatılar uçacak gibi sanki
Evet, soğanı doğradıktan sonra yıkamam gerekiyor, yıkamazsam içim kıyılıyor.
Hiçbişey yememiş gibi hissediyorum
Ben kuru soğanı soyup yıkar öyle doğrarım doğradıktan sonra yıkamam sadece soğan salatası yapınca tuzla ovduktan sonra yıkarımki fazla tuzu gitsin bu yüzden şaşırmıştım canım benim
2 gündür iyi uyumama rağmen bende uykumu alamıyorum, eşimi doktora yollayıp az daha yatacağım
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey yoktur
Günaydın kızlar burda da fırtına yagmur hava berbat gece rahat yatamıyorum torun dan dolayi belim tutulmuş bel fıtığı tuttu inşallah cabuk atlatırım
Geçmiş olsun canım sert yerde bir saat kadar sırt üstü uzan bel fıtığına çok iyi geliyor
Hadi gazan mübarek olsun canım
Merhabalar
Dünden beri bir fırtına bir yağmur evi su bastı neredeyse. Pencerelerden (Kapalı oldukları halde) içeriye oluk oluk akıyordu sabah. Çok iş var çok.
Geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize

kolay gelsin canım. burada yağmur vardı. şimdi yine kara bulutlar. düzgün yağsın da yağsın. bereketlensin yeşillikler, dolsun barajlar inşallah.

Hadi gözün aydın canım

Geçmiş olsun canım Allah afat vermeden yagsın inşallah kolay gelsin

Allah yardımcınız olsun canım yaa
Şimdi heryer ıslanmıştır

Teşekkür ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…