Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Senle güliye apa süper oldu korkunuzdan yiyemiyorsunuz

obezzto toyu kimse korkutamıyor
Valla adam hakkımı helal etmem, ben burda o kadar emek veriyorum diyor, görmesekte emeğe saygıdan, ve kul hakkına girme korkusundan dediklerini yapıyorum.
Gerçi seviye bitince eskiye dönene de kızıyor da
45 sene ye ye 10 ayda bırak, çok zor yahu

Obezto kendi kulağıyla apa nın ağzından duysa böyle davranmaz, ikna olur zannımca

Ne çorbasıydı? Içinde neler vardı?
Mercimek çorbası. Çok klasik soğan,salça,baharatlar,mercimek
Ben de öyleyim. Böyle açlıktan midem guruldamazsa kilo veremiyorum. Hep aç olmam lazım

Senle güliye apa süper oldu korkunuzdan yiyemiyorsunuz

obezzto toyu kimse korkutamıyor
Korku mu?? Aslaa. Hiç kimseden korkmam ve aklımın ikna olmadığı hiç bir şey yapmam.siz en iyisi beni apa değil de if yapıyo farzedin
Ee sen niye geri döndün peki madem? Senin deyiminle kul hakkına girmiş olmadın mı? Ki ben bu durumdaki kul hakkı meselesine de inanmıyorum da o da ayrı bir mevzu.burada kul hakkına girecek bir durum yok çünkü.sadece adamın yöntemi bu.hakka girdin diyerek bu konuda hassas olan insanları sistem içinde tutmak

bir de bişeyler daha anlatıcam sana bu adamla ilgili ama buradan değil

Fazla değil 10 dk kayniyor zaten herhangi bir acılık olmuyor. Suyun tadı da kotu değil. Ilıkken baya guzel geliyor bana ama soğuduğunda tadını pek sevmiyorum.

Dedimya 45 sene yemişim, 10 ayda mı düzene girecem.
Çok zor nefsi idare etmek.
45 dediğim de sembolik, çocukluğumda da 2 öğün ve az yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…