Napıyım yoldaşım ve tecrübeli sendin. Banada bahane lazımmışSen bana ne bakıyon
soğan içimi kıydı, ondan yedim
Neyse seninki azmış bisey olmaz
Ispanağa tuz, salca koydunmu
Senle güliye apa süper oldu korkunuzdan yiyemiyorsunuzNiyeyse bugün cok zorlandim , iyi ki bozunca basa dönülüyo yoksa olalalaaa olacakti , 8 günüme kiyamadim
HarikaNapıyım yoldaşım ve tecrübeli sendin. Banada bahane lazımmış
Salça yok. Toz kırmızı biber attım. tuzda eser miktarda.
Aman deyim, benimde niyet bozulacak gibi oluyor, bozarmıyım, pışık, şeytana bi tekme atıp yolluyorum, çok şükür iyi gidiyorNiyeyse bugün cok zorlandim , iyi ki bozunca basa dönülüyo yoksa olalalaaa olacakti , 8 günüme kiyamadim
Valla adam hakkımı helal etmem, ben burda o kadar emek veriyorum diyor, görmesekte emeğe saygıdan, ve kul hakkına girme korkusundan dediklerini yapıyorum.
Mercimek çorbası. Çok klasik soğan,salça,baharatlar,mercimekNe çorbasıydı? Içinde neler vardı?
Ben de öyleyim. Böyle açlıktan midem guruldamazsa kilo veremiyorum. Hep aç olmam lazımDoydugumu kim söyledi ki fulyacım
36 saatlik açlık sonrası böyle olması gerekiyor o yüzden
Birde tam doyduğum hiç bir yöntem bana kilo verdirmedi. Ya kısıtlama yada doymama.
Lakin bugun salata ve sebze sonrası bagırsaklarım çok feci çalıştı bilgine
Iyiymiş, neden olduysaMercimek çorbası. Çok klasik soğan,salça,baharatlar,mercimek
Ben de öyleyim. Böyle açlıktan midem guruldamazsa kilo veremiyorum. Hep aç olmam lazım
Soğanı yıkamayınca içinmi kıyılıyor ben bişey anladımÇiğ, salataya koyduğum soğanı yıkamayınca için kıyılıyor, yoksa yemezdim
Korku mu?? Aslaa. Hiç kimseden korkmam ve aklımın ikna olmadığı hiç bir şey yapmam.siz en iyisi beni apa değil de if yapıyo farzedin
Ee sen niye geri döndün peki madem? Senin deyiminle kul hakkına girmiş olmadın mı?Valla adam hakkımı helal etmem, ben burda o kadar emek veriyorum diyor, görmesekte emeğe saygıdan, ve kul hakkına girme korkusundan dediklerini yapıyorum.
Gerçi seviye bitince eskiye dönene de kızıyor da
45 sene ye ye 10 ayda bırak, çok zor yahu
Obezto kendi kulağıyla apa nın ağzından duysa böyle davranmaz, ikna olur zannımca
Fazla değil 10 dk kayniyor zaten herhangi bir acılık olmuyor. Suyun tadı da kotu değil. Ilıkken baya guzel geliyor bana ama soğuduğunda tadını pek sevmiyorum.bir ara zeytinyağ içiyordum. iyi geliyordu. hayır sinir olduğum sebzeli, salatalı, yağlı bir beslenme şeklim var. neden oldu anlamadım. saol canım. bugün çok yürüdüm zaten. bacaklarım tutmuyor
yok zaten sadece moralim çok bozuldu. daha kaç gün oldu başlayalı tak diye tıkandı. yoksa devam ediyorum çok şükür.
zaten bu sefer kararlıyım sonuna kadar gideceğim. bu kadar iradesiz olamam. böyle şişman kalmak istemiyorum.
bugün biraz farklı yiyorum canım. lif yüklemek için. evde kuru meyve çeşitleri var. elma veya kivi de olabilir. dediğin gibi ilk öğünden önce yemek gerek.
elma küründe kabuk tarçını kaynatıyor musun? kaynayınca tarçın acımaz mı?
salata, sebze ve kuruyemiş yiyorum canım. yemeklerde de yağı normal kullanıyoruz. kısıtlı kullanmıyorum yani. bugün biraz farklı yiyorum zaten. çok yürüyüş de yaptım. bakalım nasıl olacak.
saol tatlım
canım benim
bu arada sana da iyi tatiller dilerim canım.
Evet, soğanı doğradıktan sonra yıkamam gerekiyor, yıkamazsam içim kıyılıyor.Soğanı yıkamayınca içinmi kıyılıyor ben bişey anladım
Dedimya 45 sene yemişim, 10 ayda mı düzene girecem.Korku mu?? Aslaa. Hiç kimseden korkmam ve aklımın ikna olmadığı hiç bir şey yapmam.siz en iyisi beni apa değil de if yapıyo farzedin
Ee sen niye geri döndün peki madem? Senin deyiminle kul hakkına girmiş olmadın mı?Ki ben bu durumdaki kul hakkı meselesine de inanmıyorum da o da ayrı bir mevzu.burada kul hakkına girecek bir durum yok çünkü.sadece adamın yöntemi bu.hakka girdin diyerek bu konuda hassas olan insanları sistem içinde tutmak
bir de bişeyler daha anlatıcam sana bu adamla ilgili ama buradan değil
2 gündür iyi uyumama rağmen bende uykumu alamıyorum, eşimi doktora yollayıp az daha yatacağımGünaydın hanımlar
Dışarda nasıl ruzgar var gece boyu etsi. Binanın çatıdanda ruzgardan tak tak ses geldi. Gece uyutmadı beni. Şimdi uyuyum dedim telefon çaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?