Ooo geçmiş olsun, inşallah tez geçer.Günaydın kızlar burda da fırtına yagmur hava berbat gece rahat yatamıyorum torun dan dolayi belim tutulmuş bel fıtığı tuttu inşallah cabuk atlatırım
Geçmiş olsun cancazımGünaydın kızlar burda da fırtına yagmur hava berbat gece rahat yatamıyorum torun dan dolayi belim tutulmuş bel fıtığı tuttu inşallah cabuk atlatırım
Dr.? Önemli bişi değildir inşallah2 gündür iyi uyumama rağmen bende uykumu alamıyorum, eşimi doktora yollayıp az daha yatacağım
If daha kolay bence biraz yavaş gidiyor ama bence kolay oluyor ben şahsen apa yapamam çok zorArkadaşlar bugün itibariyle apa diyetim bitmiş olmaktadır. yine iki öğün yiyecem ama adı apa olmayacak bilginize
Yok, önemli deyil ellerinde titreme var, ona baktırıyorDr.? Önemli bişi değildir inşallah
Ooo geçmiş olsun, inşallah tez geçer.
Allah şifa versin
Sagolun kızlar inşallah cabuk atlatırımGeçmiş olsun cancazım
Geçmiş olsun canım SizedeYok, önemli deyil ellerinde titreme var, ona baktırıyor
İner mumum oluyor öyle hepimizde.Hayirli sabahlar, ctesiden beri ayni kilodayim, Dolunay ve regl vurdu beni
Incek mecbur baska sansi yokİner mumum oluyor öyle hepimizde.
kayıtlara alındıBizimle hiç görüşmüyon ama
Lahana yemeğini tarif edeyim fulyam. Karalahanayı yıkayıp doğra.tencerenin dibine soğanı salçayı kavur.lahanayı ekleyip kettledan kaynayan suyu ekle.bulgur veya pirinç , istersen mısır yarması ekle kaynasın.biraz sonra barbunya ekle pişedursun. Tencereyi kapatmaya yakın suyla açtığın mısır ununu ekle. Biz iç yağı da ekleriz ama onu herkes yemez.ben aromasız bişey yiyemediğim için kendi tabağıma koyarım, evdekiler sevmez. Yanına da mısır unu ekmeği ve yoğurtla mükemmel bir menü olur ama ekmek yemediğim için yapmadım
süperrrrDoydugumu kim söyledi ki fulyacım
36 saatlik açlık sonrası böyle olması gerekiyor o yüzden
Birde tam doyduğum hiç bir yöntem bana kilo verdirmedi. Ya kısıtlama yada doymama.
Lakin bugun salata ve sebze sonrası bagırsaklarım çok feci çalıştı bilgine
geçmiş olsun canım. fıtık da fena. inşallah çabuk geçer.Günaydın kızlar burda da fırtına yagmur hava berbat gece rahat yatamıyorum torun dan dolayi belim tutulmuş bel fıtığı tuttu inşallah cabuk atlatırım
beni de ödem ve wc vurdu dolunayın hatrınaHayirli sabahlar, ctesiden beri ayni kilodayim, Dolunay ve regl vurdu beni
kolay gelsin canım. burada yağmur vardı. şimdi yine kara bulutlar. düzgün yağsın da yağsın. bereketlensin yeşillikler, dolsun barajlar inşallah.Merhabalar
Dünden beri bir fırtına bir yağmur evi su bastı neredeyse. Pencerelerden (Kapalı oldukları halde) içeriye oluk oluk akıyordu sabah. Çok iş var çok.
Hadi gözün aydın canımmerhaba kızlarrr
dünkü menüden sonra ve gece çekirdeğin ardından dolaptaki probiyotikten içtim. sabah kalktıktan bir saat sonra 1 yk zeytinyağı ile sade Türk kahvesi içtim. çok şükür işlem tamamayyy bunalıma girmiştim
Geçmiş olsun canım Allah afat vermeden yagsın inşallah kolay gelsinMerhabalar
Dünden beri bir fırtına bir yağmur evi su bastı neredeyse. Pencerelerden (Kapalı oldukları halde) içeriye oluk oluk akıyordu sabah. Çok iş var çok.
Burada da başladı cok güzelhatta şimdi yeniden yağmur başladı çok şükür
Allah razı olsunSagolun kızlar inşallah cabuk atlatırım
Geçmiş olsun canım Sizede
Takılma, bende de 3 gün gr oynamadıHayirli sabahlar, ctesiden beri ayni kilodayim, Dolunay ve regl vurdu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?