Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaşlar bugün itibariyle apa diyetim bitmiş olmaktadır. yine iki öğün yiyecem ama adı apa olmayacak bilginize
If daha kolay bence biraz yavaş gidiyor ama bence kolay oluyor ben şahsen apa yapamam çok zor

kayıtlara alındı biz soğan, salça, bulgur veya pirinçle pişiriyoruz sadece. bu da denenir ama sonra
süperrrr
Günaydın kızlar burda da fırtına yagmur hava berbat gece rahat yatamıyorum torun dan dolayi belim tutulmuş bel fıtığı tuttu inşallah cabuk atlatırım
geçmiş olsun canım. fıtık da fena. inşallah çabuk geçer.
Hayirli sabahlar, ctesiden beri ayni kilodayim, Dolunay ve regl vurdu beni
beni de ödem ve wc vurdu dolunayın hatrına

merhaba kızlarrr

dünkü menüden sonra ve gece çekirdeğin ardından dolaptaki probiyotikten içtim. sabah kalktıktan bir saat sonra 1 yk zeytinyağı ile sade Türk kahvesi içtim. çok şükür işlem tamam ayyy bunalıma girmiştim

Merhabalar
Dünden beri bir fırtına bir yağmur evi su bastı neredeyse. Pencerelerden (Kapalı oldukları halde) içeriye oluk oluk akıyordu sabah. Çok iş var çok.
kolay gelsin canım. burada yağmur vardı. şimdi yine kara bulutlar. düzgün yağsın da yağsın. bereketlensin yeşillikler, dolsun barajlar inşallah.

Hadi gözün aydın canım
Merhabalar
Dünden beri bir fırtına bir yağmur evi su bastı neredeyse. Pencerelerden (Kapalı oldukları halde) içeriye oluk oluk akıyordu sabah. Çok iş var çok.
Geçmiş olsun canım Allah afat vermeden yagsın inşallah kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…