Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım rakibem hem de 1. Sınıflar Allah yardımcın olsun :) sen bize güven el ele verip motive olup başaracağız bunlar zayııf bunlaar nariin ama biZ öyle mi etine dolgun kilo vermeye hazır azdan az çoktan çok gider 9ları göreceğiz birlikte
Ay çok güzel bizimle de paylaş lütfen böyle güzel bilgileri
Ne yedin itiraf et
Yemiyor ki hiç yedim dese de inanmam
Evet kızlar az önce kendime 1 adet pilates lastiği 1 adet direnç lastiği aldım bu adımlar önemli sabahta tartıldım 94.7 olmuşum umarım cumaya kadar bi gıdım daha düşer o zaman listeye girerim
Şimdiiii gelsin puanlar :) listeye girmek için napmak gerekiyor beni de aydınlatır mısın
Yediğine inanmam kandırma bizi.

Bugün sporumu yaptım 90 puanım vaaaarr

Canım nasıl yapıyorsun bize de yaz merak ettim bende

Bu arada Herkese hayırlı günler

Kurstan döndüm ama geberdim yorgunluktan Giderken 30 dakika yürüyüşüm var dönüşü de hatta başka yoldan gidip yolu uzattık 50 dakika da dönüş yolundan
Hatta eve geldiğimde af edersiniz camasirlarima kadar terlemisim

Gelir gelmez üst baş değiştirip büyük kızıma mutfakta az yardım ettim Hocaları online eğitime dönüldü diye her hafta bir tarif yapıp güzel bir sunumla bana gondereceksiniz demiş bizimki de hemen işe girişmiş Tabi ben kesinlikle yemeyecegim hem şeker yüzünden hemde diyet yüzünden

Şu anda dizim baya ağrıyor yoruldugum için ama dinlenince geçer Allah'tan yemeğim vardı da oradan yırttım

Nasıl oldu bende anlamadım
Bir baktım kurabiye yiyorum
Nasıl olsa yedim bari karnım doysun dedim, tost yaptım yedim.
Sonra baktım yemeklerin tuzuna bakıyorum.
Akşamda börek ve tel şehriyeli bulgur pilavı yedim.
Çok rahatsız oldum, şiştim, midem patlayacak gibi oldu

Valla yedim ama kendi cezamı da kestim
2 gün yemek yok

En 2 haftalık olup girdiğin kilodan düşük olman gerekiyor ben eski elemanın ama bir türlü adapte olup takımı bıraktığım kilodan aşağı düşemiyorum

Abowww patladi gitti olmus

Nasıl güzel ya ah keşke benim de kızım olaydı evde yardimcim olurdu yoldaşım olurdu

Hayırlı akşamlar Bugunki menüm
Sabah kaşarlı mantar
Peynir 5 zeytin
1 çatal bal
1 tk reçel
Kahvaltımı sağlam yapıyorum ekmeksiz ama doyurucu
Ara 1 ayva
16.30 2 kabak sote 2 yk yoğurt

5000 adim ve 15 dk leslie yaptım
Aslında 30 olacaktı telefon geldi terim soğudu

Bu arada aeben Ve moni hiç görünmüyor
Kaptanım sen ol azsan kaçamaklar çoğalıyor sen grupta olunca daha çok dikkat ediyoruz

F Fatimatuz_Zehra menü paylaştıysa o zaman sıra bana da gelmiştir ben de bugünün güzel menüsünü paylaşayım.

kahvaltı aynı hep.
1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir domates salatalık 5 zeytin 2 dilim ekmek çay

öğlen: hasanpaşa köftesi (2 kaşık patates püresi ile) mercimek çorbası 2 dilim ekmek haşlanmış sebzeler( havuç, karnabahar,brokoli,brüksel lahanası) soda

ara: 1 adet elma

Akşam: patates püresi yediğim için çorbamı içmedim. Garnitürlü enginar yoğurt 2 dilim ekmek

son olarak 2 ceviz 2 hurmam var
30 dakikalık spor videomu yaptım 90 puanı aldım. 3 lt su da tamam inşallah eksiy görürüm cumaya ben de :)

En 2 haftalık olup girdiğin kilodan düşük olman gerekiyor ben eski elemanın ama bir türlü adapte olup takımı bıraktığım kilodan aşağı düşemiyorum
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah ben de inerim de listelere girerim ay ben listelere kaç kilo ile dahil olurum acaba

Afiyet olsun şu diyet mevzunda en sevmedigim şey haşlanmış yumurta ama işte tek tok tutan o

Ee sen güzel gidiyorsun ama girdiğinden beri veriyorsun yaaa beeen bir verdim bi aldım
İşte bu güzel gitme ne zamana kadar gider ben de bilmiyorum yaptım mı istikrarlı yaparım ama yapmazsam da bir o kadar istikrarlı bozuyorum yani
Afiyet olsun şu diyet mevzunda en sevmedigim şey haşlanmış yumurta ama işte tek tok tutan o
Sağol canım sana da afiyet olsun. Ben de haşlama sevmiyorum çok ama omleti de az yağlı yağsız hiç sevemiyorum şöyle tereyağlı omlet olmadıktan sonra

İyi akşamlar 10. Takım.. Yeni geldim eve hastedeyim bugünden beri.. Menümü yeni yazıcam geç kaldım ama..

Sabah

1 kase sebze kavurması
6 adet yeşil zeytin

Akşam

2 kase lahana çorbası
1 dilim mısır ekmeği

Söylemesi ayıp 1 adette şekerpare yesim dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…