Canım rakibem hem de 1. Sınıflar Allah yardımcın olsun :) sen bize güven el ele verip motive olup başaracağız bunlar zayııf bunlaar nariin ama biZ öyle mi etine dolgun kilo vermeye hazır azdan az çoktan çok gider 9ları göreceğiz birlikteCanım hamdolsun evde canlı derslerle uğraşıyorum
Yaklaşık 3 _4 aydır diyetteyim ocakta bir tatile çıktım ozamandan beri kafam bir dağıldı diyet konusunda bir türlü toparlayamadim bakalım inşallah bu hafta kilo veririm de motivasyon um artar
Ay çok güzel bizimle de paylaş lütfen böyle güzel bilgileriGünaydin kizlar...ben artik doğal yüz maskesi yüz kremi yapmaya karar verdim...hazir olsnlarin içinde akla gelmedik herşey var..
Bugün doğal yüz kremi yapscağim doğal kolajen olarakta ayva çekirdeği ile başladim...gerçektende kivamli bir jel oldu..Eki Görüntüle 2789409
Yemiyor ki hiçNe yedin itiraf et
Şimdiiii gelsin puanlar :) listeye girmek için napmak gerekiyor beni de aydınlatır mısınEvet kızlar az önce kendime 1 adet pilates lastiği 1 adet direnç lastiği aldım bu adımlar önemlisabahta tartıldım 94.7 olmuşum umarım cumaya kadar bi gıdım daha düşer o zaman listeye girerim
Yediğine inanmam kandırma biziUtanırım
Günaydin kizlar...ben artik doğal yüz maskesi yüz kremi yapmaya karar verdim...hazir olsnlarin içinde akla gelmedik herşey var..
Bugün doğal yüz kremi yapscağim doğal kolajen olarakta ayva çekirdeği ile başladim...gerçektende kivamli bir jel oldu..Eki Görüntüle 2789409
Nasıl oldu bende anlamadımNettin gezoooo
Valla yedim ama kendi cezamı da kestimCanım rakibem hem de 1. Sınıflar Allah yardımcın olsun :) sen bize güven el ele verip motive olup başaracağız bunlar zayııf bunlaar nariin ama biZ öyle mi etine dolgun kilo vermeye hazır azdan az çoktan çok gider 9ları göreceğiz birlikte
Ay çok güzel bizimle de paylaş lütfen böyle güzel bilgileri
Yemiyor ki hiçyedim dese de inanmam
Şimdiiii gelsin puanlar :) listeye girmek için napmak gerekiyor beni de aydınlatır mısın
Yediğine inanmam kandırma bizi.
Bugün sporumu yaptım 90 puanım vaaaarr
En 2 haftalık olup girdiğin kilodan düşük olman gerekiyor ben eski elemanınCanım rakibem hem de 1. Sınıflar Allah yardımcın olsun :) sen bize güven el ele verip motive olup başaracağız bunlar zayııf bunlaar nariin ama biZ öyle mi etine dolgun kilo vermeye hazır azdan az çoktan çok gider 9ları göreceğiz birlikte
Ay çok güzel bizimle de paylaş lütfen böyle güzel bilgileri
Yemiyor ki hiçyedim dese de inanmam
Şimdiiii gelsin puanlar :) listeye girmek için napmak gerekiyor beni de aydınlatır mısın
Yediğine inanmam kandırma bizi.
Bugün sporumu yaptım 90 puanım vaaaarr
Abowww patladi gitti olmusNasıl oldu bende anlamadım
Bir baktım kurabiye yiyorum
Nasıl olsa yedim bari karnım doysun dedim, tost yaptım yedim.
Sonra baktım yemeklerin tuzuna bakıyorum.
Akşamda börek ve tel şehriyeli bulgur pilavı yedim.
Çok rahatsız oldum, şiştim, midem patlayacak gibi oldu
Sorma yaaAbowww patladi gitti olmus
Apa diyetini biraktinmi gezocum..Sorma yaa
Nasıl güzel ya ah keşke benim de kızım olaydı evde yardimcim olurdu yoldaşım olurduBu arada Herkese hayırlı günler
Kurstan döndüm ama geberdim yorgunluktanGiderken 30 dakika yürüyüşüm var dönüşü de hatta başka yoldan gidip yolu uzattık 50 dakika da dönüş yolundan
Hatta eve geldiğimde af edersiniz camasirlarima kadar terlemisim
Gelir gelmez üst baş değiştirip büyük kızıma mutfakta az yardım ettimHocaları online eğitime dönüldü diye her hafta bir tarif yapıp güzel bir sunumla bana gondereceksiniz demiş bizimki de hemen işe girişmiş Tabi ben kesinlikle yemeyecegim hem şeker yüzünden hemde diyet yüzünden
Şu anda dizim baya ağrıyor yoruldugum için ama dinlenince geçerAllah'tan yemeğim vardı da oradan yırttım
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah ben de inerim de listelere girerim ay ben listelere kaç kilo ile dahil olurum acabaEn 2 haftalık olup girdiğin kilodan düşük olman gerekiyor ben eski elemanınama bir türlü adapte olup takımı bıraktığım kilodan aşağı düşemiyorum
Ee sen güzel gidiyorsun ama girdiğinden beri veriyorsun yaaa beeen bir verdim bi aldımÇok teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah ben de inerim de listelere girerim ay ben listelere kaç kilo ile dahil olurum acaba
Afiyet olsun şu diyet mevzunda en sevmedigim şey haşlanmış yumurta ama işte tek tok tutan oF Fatimatuz_Zehra menü paylaştıysa o zaman sıra bana da gelmiştirben de bugünün güzel menüsünü paylaşayım.
kahvaltı aynı hep.
1 haşlanmış yumurta 2 kk peynir domates salatalık 5 zeytin 2 dilim ekmek çay
öğlen: hasanpaşa köftesi (2 kaşık patates püresi ile) mercimek çorbası 2 dilim ekmek haşlanmış sebzeler( havuç, karnabahar,brokoli,brüksel lahanası) soda
ara: 1 adet elma
Akşam: patates püresi yediğim için çorbamı içmedim. Garnitürlü enginar yoğurt 2 dilim ekmek
son olarak 2 ceviz 2 hurmam var
30 dakikalık spor videomu yaptım 90 puanı aldım. 3 lt su da tamam inşallah eksiy görürüm cumaya ben de :)
İşte bu güzel gitme ne zamana kadar gider ben de bilmiyorumEe sen güzel gidiyorsun ama girdiğinden beri veriyorsun yaaa beeen bir verdim bi aldım
Sağol canım sana da afiyet olsun. Ben de haşlama sevmiyorum çok ama omleti de az yağlı yağsız hiç sevemiyorumAfiyet olsun şu diyet mevzunda en sevmedigim şey haşlanmış yumurta ama işte tek tok tutan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?