çok geçmiş olsun umarım tez zamanda şifa bulur annen her şey yoluna girer. Rabbim beterinden uzak etsin :)Annem rahatsız dizinde menisküs cıktı onunla uğraşıyoduk.. Allah beterinden korusun
Merhaba aramıza hoşgeldin :)Merhaba ben pufss. Sizinle bende başlamak istiyorum boyun 1.62, kilom 88. Öğretmenim. Hedefim 58 kg. Çocuklarım var son 7 yıldır kiloluyum gitgide daha çok alıyorum galiba. Çok mutsuzum kızlar desteğe ihtiyacım var o yüzden buradayım.
Şşş
Çözmüşsün beni
Bugün değil ama dün biraz kaçırmıştım ipin ucunu
Bugün yoğunluktan giremedim. (Yoğunluğum da oyun oynamak, dizi film izlemek)
Günaydıııınnn canıım günaydın herkeseGünaydın güzel hanımlar
Hoşgeldin canım burada günlük menü paylaşmak insanı bayaa disipline sokuyor inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsınMerhaba ben pufss. Sizinle bende başlamak istiyorum boyun 1.62, kilom 88. Öğretmenim. Hedefim 58 kg. Çocuklarım var son 7 yıldır kiloluyum gitgide daha çok alıyorum galiba. Çok mutsuzum kızlar desteğe ihtiyacım var o yüzden buradayım.
Valla ben elimden geleni yaptim ama tarti al beni camdan asagi at diyor
Hoşgeldin canımMerhaba ben pufss. Sizinle bende başlamak istiyorum boyun 1.62, kilom 88. Öğretmenim. Hedefim 58 kg. Çocuklarım var son 7 yıldır kiloluyum gitgide daha çok alıyorum galiba. Çok mutsuzum kızlar desteğe ihtiyacım var o yüzden buradayım.
Gayet iyiyimAy bu ne yaaa kesin yerleri öpmüştüm bu menüyle menüde diyemicem ama
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinValla ben elimden geleni yaptim ama tarti al beni camdan asagi at diyorbugün orucluyum bakalim belki yarin bi sürpriz olur :) soguk alginligi basladi sanirim kirginligim var, iftar öncesi yürüyüs yapicaktim oysaki
Hoşgeldin canım ilk saydada ki formu yazman lszım ve tartı resmi ile nickin ve tarihi olması gerek dimiMerhaba arkadaşlar konu güncel sanırım ilk sayfaya bakıtım 2018 :) devamsa bende başlmak istiyoruum
hoşbuldummm :)Hoşgeldin canım ilk saydada ki formu yazman lszım ve tartı resmi ile nickin ve tarihi olması gerek dimimoni
Hoş buldum kızlar sağolunçok geçmiş olsun umarım tez zamanda şifa bulur annen her şey yoluna girer. Rabbim beterinden uzak etsin :)
Merhaba aramıza hoşgeldin :)
Ben de öyle yoğun olmak istiyoruuuumm ben de oyun oynamak istiyorum :)
Günaydıııınnn canıım günaydın herkese
Kahvaltılar yapıldı mı? Yoğunluklar nasıl? Ben tartı gününe dahil değilim ama olanlar hazır msıınııız yarına :)
Sağol cnm bunun için burdayım inş.Hoşgeldin canım burada günlük menü paylaşmak insanı bayaa disipline sokuyor inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?