Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Haftasonu tabi kimse yok örgü örem bari canımda sıkkın kızım cumartesi günü ameliyat olcak tahlillerde bir kaçı yüksek çıkmış moralim bozuldu
Gecmis olsun önemli birşey değildir inşallah
Ben 3 oda temizledim şuan pert durumdayım kendime gelirsem leslie yapacagim

Menüyü de yazalım bugünü bitirelim bakalım
Kahvaltı yok

Öğlen
Küçük kare tost
Patates kızartması
2 çay

Akşam
Koca tabak salata
2 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
1 lt su yatana kadar 1 lt daha içerim
Spooorr
5011 adım 50 puan
Dip köşe temizlik 50 puan
Toplam 100 puan

Haftasonu tabi kimse yok örgü örem bari canımda sıkkın kızım cumartesi günü ameliyat olcak tahlillerde bir kaçı yüksek çıkmış moralim bozuldu
Çok geçmiş olsun rakibem inşallah iyi olur bozma moralini Allah çaresiz dert vermesin inşallah. Sağlığına tez zamanda kavuşur

ben de menümü paylaşayım.
sabah:
1 yumurta ile menemen
2 kk peynir
Domates
Salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek

ara:1 muz

öğlen: mantar sote (içerisine az kuşbaşı et katmıştım)
Yoğurt
2 dilim ekmek

akşam: 2 parça tavuk ızgara
tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Bolca salata
Soda
8 buçuk gibi çayın yanına 2 hurma 2 kayısı yiyeceğim. Hayatımda bu kadar korkarak diyet yapmamıştım kilo alıcam diye korkuyorum. Diyetisyene gidip korkan benden başkası var mıdır acaba. Pazartesi inşallah eksi görürüm de doğru yolda olduğumu anlarım regl de bitti çok şükür. Sporum da 120 puan (40 dakika) 3 lire su da tamam.
böreklere kurabiyelere hayır dedim çok mutluyum hayır dediğim için gizliden gizliye kendimle de gurur duydum ne güzel bir hismiş

Ay ben azıcık yedim az önce tıkandım senn nasıl şişmiyorsun ya 20 puan öndesin olmszzzz

Bugunki menüm
Sabah oldukça kalabalık bir kahvaltıydı
Ara bir ayva
Bir orta türk kahvesi

15.30 gibi bir büyük kase karalahana salatası mısırlı
4 yk yoğurt
3 kemalpasa(yemeseydim iyiydi)
2 litre su
1 kupa form cayi

yok obezim çok iyi gidiyorsun maşallah ah falan etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…