Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar

karantinadan çok sıkıldımhafta sonu evde oturmakdan sıkıldım hafta içi kısıtlamadan sıkıldım her şeyden sıkıldım
Bu yalan ne zamsn bitecek bilmiyorum..Allah tuzaklarini kendi başlarina çevirsin inşallah...normal siradan yaşamayi bile insanlara haram ettiler

Ayy canım inşallah sende çok iyi gidiyor sun sana yetişmeye çalışıyorum

Ahh bu dizler çok şükür biraz kilo verince rahatladım
İlk bildirim benden gelsin. Dr randevum var netekim

Geçen hafta: 77.4
Bu hafta: 76.2
Fark: 1.2

Canım süper gidiyor sun maşallah

Tebrikler canim
Ben listelere dahil değilim ama cumartesi aranıza ilk katıldığımda 111.4 çıkmıştım bugün sonucum 110.3 sizlerle 1.1 kg vermişim çok mutluyuuuum

Tebrikler canim

Canım çok güzel vermişsin Tebrikler ,
menü paylaşmayıp ortada görünmeyen kızçeler yolucam saçınızı başınızı he

Geldim kaptanım yedimictim dagildim toparlandım geldim inşallah

Canım hep yaşadık bazen insan tükenmişlik sendromu yaşıyor ama yine devam
Kaptanimda haklı bizim için
Biz ne laflar ne kaptanlar gördük bilirsin gel kaldığımız yerden devam edelim

Günaydın kızlar

karantinadan çok sıkıldımhafta sonu evde oturmakdan sıkıldım hafta içi kısıtlamadan sıkıldım her şeyden sıkıldım
Ben deeee çok sıkıldımm özgürce sağlıklı bir şekilde gezmek istiyoruuum bahar gelsin çiçekler açsın her yer mis gibi çiçek koksun istiyoruum balkon sıcakları gelsin istiyoruuum
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Hoş geldin öğretmenim nasılsın
Tünaydıııınn aaa dostlarrr nasılsınız
Tünaydın canııımm. Pazar iş güç kereviz yemeği yaptım koydum ocağa çoluk çocuk peşinde koşturuyorum işte ben

Kahvaltıyı eşim hazırladı ben topladım kızanım da içer de TV izliyor bende çay keyfi yapıyorum küçük bi spor yaptım

Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı pazarlar

İki gün aradan sonra şükür kavusturana
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldum Sanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim

Hatta bugün doğum günümgerci 41 oldum
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normalde ve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar

İnşallah bu son şişman doğum günüm olur

Bugün çocuklarlan dondurma yemeye çikacağiz havada güzel ..burda neyseki haftasonu yasaği yok...bende yerim 2 top..uzun zamandir yemedim

Meyveli tercih edersen sıkıntı olmaz bir kerelik arkadaşıma diyetisyeni haftada iki kere bile vermişti geçen yaz bizimki vermiyordu geçmişte ama ara öğün olarak meyveli activya verdiğinde dondurup dondurma niyetine yiyorum dediğimde süpersin demişti size şimdiden afiyet olsun

Geçmiş olsun canım iyi ki doğdun diyelim o zaman nice güzel yaşlara canım 41 kere maşallah

Tebrik ederim insanın kendisi için gururlanması mükemmel

Aslında çok değil yediklerimiz ama kalorileri yüksek

Cumartesi menüm
Sabah bir yumurta sucuklu
1 dilim tam buğday ekmek
2 zeytin domates 1 tel peynir
Öğle
1 kase salata
1 kabak az yağda sotelenmiş
Ara
Çay 5 6 fındık
2 tanecik form bisküvi
Akşam
5 köfte
5 6 tane patates
Salata
Yemketen 2 saat ladar sonra yarım portakal yarım greyfurt
Su 2 litre spor 15 dakika kadar pilatesimsi bişeyler sanırımda spor puanı 45 puan

Doğum günün uğurlu olsun canim
Nice mutlu sağlikli güzell yillara⚘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…