Bu yalan ne zamsn bitecek bilmiyorum..Allah tuzaklarini kendi başlarina çevirsin inşallah...normal siradan yaşamayi bile insanlara haram ettilerGünaydın kızlar
karantinadan çok sıkıldımhafta sonu evde oturmakdan sıkıldım hafta içi kısıtlamadan sıkıldım her şeyden sıkıldım
Canım rakibem hem de 1. Sınıflar Allah yardımcın olsun :) sen bize güven el ele verip motive olup başaracağız bunlar zayııf bunlaar nariin ama biZ öyle mi etine dolgun kilo vermeye hazır azdan az çoktan çok gider 9ları göreceğiz birlikte
Ay çok güzel bizimle de paylaş lütfen böyle güzel bilgileri
Yemiyor ki hiçyedim dese de inanmam
Şimdiiii gelsin puanlar :) listeye girmek için napmak gerekiyor beni de aydınlatır mısın
Yediğine inanmam kandırma bizi.
Bugün sporumu yaptım 90 puanım vaaaarr
Bu arada Herkese hayırlı günler
Kurstan döndüm ama geberdim yorgunluktanGiderken 30 dakika yürüyüşüm var dönüşü de hatta başka yoldan gidip yolu uzattık 50 dakika da dönüş yolundan
Hatta eve geldiğimde af edersiniz camasirlarima kadar terlemisim
Gelir gelmez üst baş değiştirip büyük kızıma mutfakta az yardım ettimHocaları online eğitime dönüldü diye her hafta bir tarif yapıp güzel bir sunumla bana gondereceksiniz demiş bizimki de hemen işe girişmiş Tabi ben kesinlikle yemeyecegim hem şeker yüzünden hemde diyet yüzünden
Şu anda dizim baya ağrıyor yoruldugum için ama dinlenince geçerAllah'tan yemeğim vardı da oradan yırttım
İlk bildirim benden gelsin. Dr randevum var netekim
Geçen hafta: 77.4
Bu hafta: 76.2
Fark: 1.2
Eki Görüntüle 2790581
Geçen haftaya göre - 300 gram
Daha dün 1 kg'dan fazla fark vardı ama işte elimde delil yok
Neyse haftaya daha güzel olacağı Garantiuykusuz gece bana ödem olarak döndü buda ispatı
Yanlış hesaplamadiysam yüzde - 0.39 %
Ben listelere dahil değilim ama cumartesi aranıza ilk katıldığımda 111.4 çıkmıştım bugün sonucum 110.3 sizlerle 1.1 kg vermişim çok mutluyuuuum
@yasom7272 kilo bildirimiEki Görüntüle 2791030
menü paylaşmayıp ortada görünmeyen kızçeleryolucam saçınızı başınızı he
merhaba. kendi içimde çok karışıktım. üstüne hep diyete başlayınca peşimi bırakmayan ve beni tıkayan wc sorunu da tuz biber oldu. kendimi hiç iyi hissetmiyordum. o tarihlerde son birkaç gündür zaten çok pasiftim kk da. tartı günü de istemeye istemeye siteye tam girecektim ki moni nin ''onun bende tüm kredileri bitti'' cümlesini de okuyunca girmedim.
kk ya da girmedim, o sıralar rutinimde olan birkaç şeyi de bir anda bıraktım. herşeyi boşverdim yani.
tartılmıyorum da.
bazen heryerden, herkesten hatta kendinden de gitmek gerekir. öyle bir durumdu.
sizler nasılsınız? yeni arkadaşlar gelmiş takıma. iyi olmuş.
Ben deeee çok sıkıldımm özgürce sağlıklı bir şekilde gezmek istiyoruuum bahar gelsin çiçekler açsın her yer mis gibi çiçek koksun istiyoruum balkon sıcakları gelsin istiyoruuumGünaydın kızlar
karantinadan çok sıkıldımhafta sonu evde oturmakdan sıkıldım hafta içi kısıtlamadan sıkıldım her şeyden sıkıldım
Hoş geldin öğretmenim nasılsınGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Tünaydın canııımm. Pazar iş güç kereviz yemeği yaptım koydum ocağa çoluk çocuk peşinde koşturuyorum işte benTünaydıııınn aaa dostlarrr nasılsınız
Kahvaltıyı eşim hazırladı ben topladım kızanım da içer de TV izliyor bende çay keyfi yapıyorum küçük bi spor yaptımBen deeee çok sıkıldımm özgürce sağlıklı bir şekilde gezmek istiyoruuum bahar gelsin çiçekler açsın her yer mis gibi çiçek koksun istiyoruum balkon sıcakları gelsin istiyoruuum
Hoş geldin öğretmenim nasılsın
Tünaydın canııımm. Pazar iş güç kereviz yemeği yaptım koydum ocağa çoluk çocuk peşinde koşturuyorum işte ben
Bugün çocuklarlan dondurma yemeye çikacağiz havada güzel ..burda neyseki haftasonu yasaği yok...bende yerim 2 top..uzun zamandir yemedim
Geçmiş olsun canım iyi ki doğdun diyelim o zaman nice güzel yaşlara canım 41 kere maşallahSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı pazarlar
İki gün aradan sonra şükür kavusturana
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldumSanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım
Çok şükür bugün biraz daha iyiyim
Hatta bugün doğum günümgerci 41 oldum
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normaldeve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar
İnşallah bu son şişman doğum günüm olur
Tebrik ederim insanın kendisi için gururlanması mükemmelÇok geçmiş olsun rakibem inşallah iyi olur bozma moralini Allah çaresiz dert vermesin inşallah. Sağlığına tez zamanda kavuşur
ben de menümü paylaşayım.
sabah:
1 yumurta ile menemen
2 kk peynir
Domates
Salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek
ara:1 muz
öğlen: mantar sote (içerisine az kuşbaşı et katmıştım)
Yoğurt
2 dilim ekmek
akşam: 2 parça tavuk ızgara
tarhana çorbası
2 dilim ekmek
Bolca salata
Soda
8 buçuk gibi çayın yanına 2 hurma 2 kayısı yiyeceğim. Hayatımda bu kadar korkarak diyet yapmamıştımkilo alıcam diye korkuyorum. Diyetisyene gidip korkan benden başkası var mıdır acaba. Pazartesi inşallah eksi görürüm de doğru yolda olduğumu anlarım regl de bitti çok şükür. Sporum da 120 puan (40 dakika) 3 lire su da tamam.
böreklere kurabiyelere hayır dedim çok mutluyum hayır dediğim için gizliden gizliye kendimle de gurur duydum ne güzel bir hismiş
Allah kabul etsin güzelmiş menünSelam kizlar
Sahur
Yok
Iftar
1 kase bugdayli yogurt corbasi
4 5 dilim patates
Paneli balik parmak uzunlugunda 4 5 tane
Biraz cis
Sanki kreple ekmek olmamışİyi akşamlar
menüm
kahvaltı
Omlet
1 tane krep
1 dilim ekmek
Sucuk
Peynir zeytin salatalık
ara
Sütlü kahve
Patlamuş mısır
akşam
Tavuk sote
2 yk bulgur pilavı
Salata
su:2lt
Ben heöen cumartesi menümü bırakacağım puanları hergün yazıyormuyuzmenü paylaşmayıp ortada görünmeyen kızçeleryolucam saçınızı başınızı he
Aslında çok değil yediklerimiz ama kalorileri yüksekBugünkü menüm
Sabah
İki dilim uno tam buğday ekmeği ile yapılmış tost
Azıcık Peynir
6 tane yeşil zeytin
Ara öğün
İki adet Starbucks kurabiye
Akşam
1 kase çorba
1 tabak dolu dolu pırasa yemeği
Gece öğünü
1 avuç çekirdek
Abartmışım bugün sanırım
Gitgide dğzene girmem gerekirken hepten şaşırıyorum.. Offff allahım sen bana güçlğ irade ver nolurrr
BendeeeeeeeeeeeGünaydın kızlar
Doğum günün uğurlu olsun canimSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı pazarlar
İki gün aradan sonra şükür kavusturana
Cuma zaten bir tuhaftim iyice beter oldumSanırım Kursa gittiğim gün dönüşü eve yürürken terleyince daha beter oldum
Göz nezlesi griple bir olunca gözümü açamadım birde rüzgarı yiyince omuzlarım da yuttu kalıp gibi kaldım
Çok şükür bugün biraz daha iyiyim
Hatta bugün doğum günümgerci 41 oldum
Evdekilerde var bir şeyler çünkü bu saat oldu kimse kutlamadi ki asla unutmazlar normaldeve normalde markete gitmeye üşenen kızlar tuvalet kağıdı bahanesiyle çıktılar
İnşallah bu son şişman doğum günüm olur
Sagol canimAllah kabul etsin güzelmiş menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?