Sağol canımgeçmiş olsun canım
Biraz cısın açılımı nedirSelam kizlar
Sahur
Yok
Iftar
1 kase bugdayli yogurt corbasi
4 5 dilim patates
Paneli balik parmak uzunlugunda 4 5 tane
Biraz cis
Oo kimleri görüyorumneredesin sen kaçak??
kız sen nerdesinnnn
merhaba. kendi içimde çok karışıktım. üstüne hep diyete başlayınca peşimi bırakmayan ve beni tıkayan wc sorunu da tuz biber oldu. kendimi hiç iyi hissetmiyordum. o tarihlerde son birkaç gündür zaten çok pasiftim kk da. tartı günü de istemeye istemeye siteye tam girecektim ki moni nin ''onun bende tüm kredileri bitti'' cümlesini de okuyunca girmedim.Nerelerdesin canım
Çok merak ettik
Benimde canım istedi beyaz leblebi ama yemedim bir avuç 54 kaloriLeblebinin kalorisi ne kadardır kızlar 2 avuç kadar leblebi yedim de
108 kalori yani hmmmm neyse çok dğyurmadım kendimi zaten birşey olmaz sanırımBenimde canım istedi beyaz leblebi ama yemedim bir avuç 54 kalori
Herşeyi hesapla ye ne zor ya108 kalori yani hmmmm neyse çok dğyurmadım kendimi zaten birşey olmaz sanırım
He yaaa şimdi bi proğram indirdim hesaplayıcı bakalım kaç gün sürücekHerşeyi hesapla ye ne zor ya
Allah yardımcımız olsunHe yaaa şimdi bi proğram indirdim hesaplayıcı bakalım kaç gün sürücek
Ohaaa ya bi leblebi amma kaloriymiş beeeeee bir propram buldum çok hoş güzel diyet dostu diye hem yediklerini yazıyorsun suyunu falan hem haretler varAllah yardımcımız olsun
Leblebinin kalorisi ne kadardır kızlar 2 avuç kadar leblebi yedim de
Bişi olmaz en fazla kabıza neden oluyor108 kalori yani hmmmm neyse çok dğyurmadım kendimi zaten birşey olmaz sanırım
Kolay bir ameliyatGeniz eti ameliyatı olcak
Canım moniyi de anlamak lazımmerhaba. kendi içimde çok karışıktım. üstüne hep diyete başlayınca peşimi bırakmayan ve beni tıkayan wc sorunu da tuz biber oldu. kendimi hiç iyi hissetmiyordum. o tarihlerde son birkaç gündür zaten çok pasiftim kk da. tartı günü de istemeye istemeye siteye tam girecektim ki moni nin ''onun bende tüm kredileri bitti'' cümlesini de okuyunca girmedim.
kk ya da girmedim, o sıralar rutinimde olan birkaç şeyi de bir anda bıraktım. herşeyi boşverdim yani.
tartılmıyorum da.
bazen heryerden, herkesten hatta kendinden de gitmek gerekir. öyle bir durumdu.
sizler nasılsınız? yeni arkadaşlar gelmiş takıma. iyi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?