- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Iki senedir aynı kilolarda kalmışsın, ne güzel
Aslinda tekrar kilo almiştim sonra 10 takima katilmiştim 68 kilo ile...ama bu son olacak inşallah...Iki senedir aynı kilolarda kalmışsın, ne güzel
Evet ya pek kimse yokKizlar nerdesiniz çok durgun bugün burasi...bende ameliyatsiz Hifu yüz germe işlemini araştiriyorum..onunda riskleri varmiş offff...herşeyin riski var.
Thread 'Yüzüne doblo hifu yaptiran var mi?' Yüzüne doblo hifu yaptiran var mi?
Bende açim.. ufak tefek kaçamaklarda olsa günüm iyi geçti..onlarida yemezdimde özel günümdeyim mecbur yedim artik başim ağridi ..Çok açııııımmmmmbugün inanılmaz yoğundum yemek yemeye fırsatım olmadı ama sporumu yaptım 105 puanım var. Kahvaltımı ettim arada muz yedim akşam yemeği yicem birazdan akşama da menümü paylaşırım sizler de durumlar nasıl
Afiyet olsun canııım. Yaa o dönemler insanın gözü dönüyor haklısın gerçekten yemeden durmak çok zorBende açim.. ufak tefek kaçamaklarda olsa günüm iyi geçti..onlarida yemezdimde özel günümdeyim mecbur yedim artik başim ağridi ..
Sanirim sen emziriyordun...ona göre menün iyi benceAfiyet olsun canııım. Yaa o dönemler insanın gözü dönüyor haklısın gerçekten yemeden durmak çok zor.
akşam yemeğimi hazır yemişken taze taze bilgilerimi paylaşayım:)
Sabah:
Çılgınlık yaptım beyaz peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Salatalık
Çay
öğle yemek yiyemedim çok yoğundum ancak bir küçük muz yedim
akşam:
1 kase mercimek çorbası
100 gr kadar köfte 80 gr kadar yaprak ciğer
Mevsim salatası
2 dilim ekmek
Soda
20.30 gibi 2 hurma 2 ceviz.
spor 105 puan su ancak 2.5 lt içebildim :)
Evettt hem emziriyorum hem de diyetisyene gidiyorum onun listesi daha da kalabalık ben bugün hepsini yiyemedimSanirim sen emziriyordun...ona göre menün iyi bence
bebek mi istiyorsun hayırlı zamanda olur inşallah :)Bugün pek giremedim moral bozukluğuyla aylardır yemedigim kadar yedim
Reglimiki gün geçince çok umutlanmıştım
Sabah regl olunca da o psikolojiyle ne yediğimi bilmiyorum
Akşama toparladım ve 20 dk leslie bosteed yaptım yarın yeni bir gün yeni bir baslangic
Istiyordum ama nasip hayırlısı olsun ne diyelimbebek mi istiyorsun hayırlı zamanda olur inşallah :)
Üzülme Fatmacım.Istiyordum ama nasip hayırlısı olsun ne diyelim
InşallahAslinda tekrar kilo almiştim sonra 10 takima katilmiştim 68 kilo ile...ama bu son olacak inşallah...
Yok hiçbirşey yapmıyorum yüzümeKizlar nerdesiniz çok durgun bugün burasi...bende ameliyatsiz Hifu yüz germe işlemini araştiriyorum..onunda riskleri varmiş offff...herşeyin riski var.
Thread 'Yüzüne doblo hifu yaptiran var mi?' Yüzüne doblo hifu yaptiran var mi?
Hakkında hayırlısı olsun canım, lütfen çok üzülme.Bugün pek giremedim moral bozukluğuyla aylardır yemedigim kadar yedim
Reglimiki gün geçince çok umutlanmıştım
Sabah regl olunca da o psikolojiyle ne yediğimi bilmiyorum
Akşama toparladım ve 20 dk leslie bosteed yaptım yarın yeni bir gün yeni bir baslangic
Benimde aklimdasara_28 göreniniz varmı?
Bu ay iğne vurguladım evet ama regl ilk defa gecikince hayaller hayallerÜzülme Fatmacım.
Bu aydamı umutluydun geçen ay değilmiydin senin iğne? Benmi yanlış hatırlıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?