- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Amenna inandım iman ettim Elhamdülillah sadece acizligim yüzünden biraz uzuldumHakkında hayırlısı olsun canım, lütfen çok üzülme.
Allah 'ın Dediği olur
rabbim gönlüne ferahlık versin.Böyle bir anlam çıkartmana gerek yok ki moni. Bunu gerektirecek bir şey yazdığımı zannetmiyorum. Niye seni program olarak görelim??? Kaptanlığın zor ve vakit ayırmayı gerektiren emekli bir iş olduğunu biliyorum.
Yazdığım gibi, kendi içimde yaşadığım sorundan dolayı her şeyden uzaklaşmak istedim. Bazen olmayınca olmuyor çünkü.
''başkasının anlamasını beklememek gerek. ben de beklemiyorum'' derken, bu cümledeki ‘başkası’ sen değilsin. Eğer öyle bir anlam çıkartıysan, seni ifade eden bir kelime değil o.
geçmiş olsun canımSelamm.. Bende giremedim iki gğndğr belim tutuldu yatıyorum.. Allah sifa versin tğm hastalara da bana da
Bu arada Bugünkü menüm
Sabah
Zeytinyağlı kuru domates
6 yeşil zeytin
2 cherry domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
100 gr kadar taşlık kavurma
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
|
| + | + | + | ||||
|
| - | + | + | - | |||
| F Fatimatuz_Zehra | + | +240 | + | + | |||
|
| - | + | - | - | |||
|
| - | - | + | - | |||
| @gezegenfeza | +90 | +180 | +120 | +250 | |||
|
| - | - | - | +50 | |||
|
| +30 | +100 | 80 | +182 | |||
| @ re k l am | - | +100 | + | + | |||
|
| +75 | +120 | +120 | +120 | +105 | ||
| A ayse_jik | - | + | +90 | - | + | ||
| P pufss | - | - | - | - | |||
|
| + | +45 | +55 | - | |||
@gezegenfeza gezegenciğimin yanına sporda yanaşamıyoruz:)MENÜSPOR 19 - 25 ŞUBAT
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Natsume + + + obezzto - + + - F Fatimatuz_Zehra + +240 + + MuMu85 - + - - Antepia27 - - + - @gezegenfeza +90 +180 +120 +250 oynakbasi34 - - - +50 Mydestinyy +30 +100 80 +182 @ re k l am - +100 + + TombulAy +75 +120 +120 +120 +105 A ayse_jik - + +90 - + P pufss - - - - glsmhmt + +45 +55 -
Bende hastalancam sanırım tatlı şeyler istiyor canımİyi geceler.
Ben çok fena patladım bu hafta
Eşimin ailesi birkaç gün bizde kalacak. Onlar için yaptğım yemeklerden ve ikramlardan yiyorum.
durum fena.
Gelelim menüye
Sabah
1 türk kahvesi sade
Normal kahvaltı omlet peynir zeytin domates salata
Öğlen yok
Akşam da 4.30 gibi yaptım
1 kase mercimek çorbası
1 küçük biber dolması
Su 2400 lt
Spor
200 ad ip atlama 27 puan
Dağ tırmanışı
Duvar şınavı
Plank
Köprü hareketi
Topluca hepsine 50 puan vericem toplam da 77 puan ne dersiniz ulaTombulAy geçememişim seni
Artı 1 türk kahvesi neskafe sade
Hiç üzülme sadece takma kafana ben çok ağlıyordum en isyan ettim Allah'ım tavuğa bile yavrusunu veriyorsun bana niye vermiyorsun dediğimi bilirim becerebilirsen başka şeylere adapte et kendiniAmenna inandım iman ettim Elhamdülillah sadece acizligim yüzünden biraz uzuldum
oynakbasi34 sabah bana samsungdan mesaj geldi eski resimleriniz sonsuza dek silinsinmi bakmak istiyormusunuz diye..birde baktimki seninde resimlerin çikti..87 kiloya kadar inmişinya sen
Kizlar nerdesiniz çok durgun bugün burasi...bende ameliyatsiz Hifu yüz germe işlemini araştiriyorum..onunda riskleri varmiş offff...herşeyin riski var.
Thread 'Yüzüne doblo hifu yaptiran var mi?' Yüzüne doblo hifu yaptiran var mi?
Günaydın canım rakibem güzel günlerin olsun. Bu cadı kazanı nedir bana da anlatır mısın :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür yine felaket omuzlarım tuttuResmen sabahları kaskastı uyanıyorum hatta gece nasıl deli yatıyorsam eşim sabah ellerini başının üzerinde kaldırmış şekilde seni yakalıyorum dedi Gece adamcağız uyandıkca kollarımı indiriyormuş hatta en sonunda kollarımı bir tülbentle bağlasam mı acaba faydası olur mu demeye başladım da bu sefer de yataktan düşer bir yerini kırarsın diye gülüyor
Bugün kursa gideceğimAslında pek canım da istemiyor ama zaten haftada bir bari onu ihmal etmeyeyim dedim Sertifika alabilmek için kurs sonunda sınav yapılacakmış bari oradan eksik kalmayayım
Beslenme genel olarak iyi ama işte fazla telefon yada bilgisayarı bızıklayamadığım için menü yazamıyorum maalesefBirde nedense hiç su içesim de yok bu ara o yüzden bugün eve gelince hemen kendime şu meşhur Cadı kazanından yapayım da bari cumaya kadar ödem falan olmasın
Ahhhh ahhhh ne güzel okadar vermiştim aklıma geldikçe deli oluyorum
Bende de o halimin resimleri var hatta benim büyük kız bile hep der o zaman ne kadar minyondun diyeo zamanlar kilomu söylediğimde asla okadar yoksun kız en fazla 65 - 70 dir diye tahmin ediyorlardı
Neyse Allahın izniyle yine o hallerimi de göreceğim inşallah ümitsizlik yok
Canım aman dikkat et daha geçen gün haberlerde bir kadın yüz germe kırışıklık giderme işlemi yaptırmak isterken kadının komple yüzü tanınmayacak hale gelmiş yanıktanAllah korusun güzelleşeyim derken başka şeyler çıkmasın
Hem senin hiç ihtiyacın yok kiyaşından çok daha ufak gösteriyorsun
Oooo günaydın rakibecim nassın :)Günaydın herkese
Heç eyi değilim kendimi çok şiş hissediyorum rakibemm hastalığıma 1 hafta var ondan mı acaba yaGünaydın canım rakibem güzel günlerin olsun. Bu cadı kazanı nedir bana da anlatır mısın :)
Oooo günaydın rakibecim nassın :)
Dur kız daha 1 hafta varmış bol bol su iç yeşil çay iç atarsın ödemi. Bugün benim dinlenme günüm spor yapmıyorum hadi beni geç sporda :)Heç eyi değilim kendimi çok şiş hissediyorum rakibemm hastalığıma 1 hafta var ondan mı acaba ya
Hahahah nasıl da işini biliyorsun belki bu akşam yaparım yorgun gidince eve hiç birşey yapasım gelmiyorDur kız daha 1 hafta varmış bol bol su iç yeşil çay iç atarsın ödemi. Bugün benim dinlenme günüm spor yapmıyorum hadi beni geç sporda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?