Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

rabbim gönlüne ferahlık versin.

geçmiş olsun canım

İyi akşamlar kızlar
Sabah
1 türk kahvesi sade

Öğlen
Sebze çorbası
1 İnegöl köfte
Çok az püre
Yarım dilimden az yaş pasta

Akşam
Zeytin peynir ekmek yedim
Şimdide 1 türk kahvesi sade içiyorum
Su 1.5 lt
Spor 2216 adım 22 puan
@monicim sanki pazar menüsünü yazmıştım ben bana artı koymamışsın dikkatimi çekti ben de bi bakayım unuttum mu acaba

moni canımmmmm yazmışım pazarı

Amenna inandım iman ettim Elhamdülillah sadece acizligim yüzünden biraz uzuldum
Hiç üzülme sadece takma kafana ben çok ağlıyordum en isyan ettim Allah'ım tavuğa bile yavrusunu veriyorsun bana niye vermiyorsun dediğimi bilirim becerebilirsen başka şeylere adapte et kendini

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İki gündür yine felaket omuzlarım tuttu Resmen sabahları kaskastı uyanıyorum hatta gece nasıl deli yatıyorsam eşim sabah ellerini başının üzerinde kaldırmış şekilde seni yakalıyorum dedi Gece adamcağız uyandıkca kollarımı indiriyormuş hatta en sonunda kollarımı bir tülbentle bağlasam mı acaba faydası olur mu demeye başladım da bu sefer de yataktan düşer bir yerini kırarsın diye gülüyor

Bugün kursa gideceğim Aslında pek canım da istemiyor ama zaten haftada bir bari onu ihmal etmeyeyim dedim Sertifika alabilmek için kurs sonunda sınav yapılacakmış bari oradan eksik kalmayayım

Beslenme genel olarak iyi ama işte fazla telefon yada bilgisayarı bızıklayamadığım için menü yazamıyorum maalesef Birde nedense hiç su içesim de yok bu ara o yüzden bugün eve gelince hemen kendime şu meşhur Cadı kazanından yapayım da bari cumaya kadar ödem falan olmasın

oynakbasi34 sabah bana samsungdan mesaj geldi eski resimleriniz sonsuza dek silinsinmi bakmak istiyormusunuz diye..birde baktimki seninde resimlerin çikti..87 kiloya kadar inmişinya sen

Ahhhh ahhhh ne güzel okadar vermiştim aklıma geldikçe deli oluyorum
Bende de o halimin resimleri var hatta benim büyük kız bile hep der o zaman ne kadar minyondun diye o zamanlar kilomu söylediğimde asla okadar yoksun kız en fazla 65 - 70 dir diye tahmin ediyorlardı
Neyse Allahın izniyle yine o hallerimi de göreceğim inşallah ümitsizlik yok

Canım aman dikkat et daha geçen gün haberlerde bir kadın yüz germe kırışıklık giderme işlemi yaptırmak isterken kadının komple yüzü tanınmayacak hale gelmiş yanıktan Allah korusun güzelleşeyim derken başka şeyler çıkmasın
Hem senin hiç ihtiyacın yok ki yaşından çok daha ufak gösteriyorsun

Sabah kahvemi de içip hemen giyinip çıkıyorum bir 30 - 40 dakika da olsa yürüyeceğiz giderken dönüşü omuzlarımın durumuna bağlı
Gelince kesin damlarım hemen söz

Günaydın canım rakibem güzel günlerin olsun. Bu cadı kazanı nedir bana da anlatır mısın :)
Günaydın herkese
Oooo günaydın rakibecim nassın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…