- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ankara çok soğuk yaaGünaydın
Güneşli bir ankarada merhaba
Ya ben de anlamıyorum sabah bir çıktım 1 kilo artıdayım yemiyorum içmiyorum da yani listemin dışına çıkmıyorum üzüldüm diyetisyende fazla çıkıcam diye moralsiz gittim. Diyetisyende bir tartıldım 108.4 bir de giyinik. 1.5 kilo yağdan kaybım var yarım kiloda ödem gitmiş 2 kilo vermişim. Benim tartım niye böyle uyuzluk yapıyor anlamıyorum. Cumaya ne olacak inanılmaz merak ediyorum :) bu arada diyetisyene gidip gelirken yürüdüm. Sporumu o ara yaptım 40 dakika yürüyüş 80 puan. Çok hızlı yürümedim ama yokuşlar yorduEvet beklenen de akşam geldi sabah tartıldım 94.4 olmuşum yine artı umarım cumaya kadar düşer
Oğlunun iyi olmasına çok sevindim canım benim Allahım hiç bir anne babayı evladıyla sınamasınSag ol canim.benjm
Cok cok sukur cildi yag gibi kayiyor cok cok sukur mis gibi
Henüz degerleri yuksek tabi süt yumurta alerjisi, igE degeri falan
Gunluk 1 mg kortizon aliyoruz bakalkm mayista kontrolumuz var
Sordugun icin sag ol
Amin canım benim aminOğlunun iyi olmasına çok sevindim canım benim Allahım hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın
Aleyküm selam canımSelam arkadaşlar...nsil gidiyor..
Kız sen görmeyeli 67 mi oldunOğlunun iyi olmasına çok sevindim canım benim Allahım hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın
Evdekiyle diyetisyen deki uymaz zaten benim de öyleydi en az 1 kilo fark vardıYa ben de anlamıyorum sabah bir çıktım 1 kilo artıdayım yemiyorum içmiyorum da yani listemin dışına çıkmıyorum üzüldüm diyetisyende fazla çıkıcam diye moralsiz gittim. Diyetisyende bir tartıldım 108.4 bir de giyinik. 1.5 kilo yağdan kaybım var yarım kiloda ödem gitmiş 2 kilo vermişim. Benim tartım niye böyle uyuzluk yapıyor anlamıyorum. Cumaya ne olacak inanılmaz merak ediyorum :) bu arada diyetisyene gidip gelirken yürüdüm. Sporumu o ara yaptım 40 dakika yürüyüş 80 puan. Çok hızlı yürümedim ama yokuşlar yordu
öncekinde yoktu bu kadar fark yani bir önceki gidişimdeEvdekiyle diyetisyen deki uymaz zaten benim de öyleydi en az 1 kilo fark vardı
İzne ayırdıysan iyi canım. Bu aralar çok yoğunum. Hakkıyla takımla da ilgilenemiyorum. Peki dönünce nasıl olacak? Son kilomun altında mı olmam lazım?izne ayırdım kuzum mecburen, izne ayrıldığın kilondaysan hemen girebilirsin listeye geri
Oo seni gordugume cok sevindim ya.
Hadi gel bakalim. Istersen sen de grup icinde basla benim gibi, gerci moni bana gel falan demedi bile ben kafama gore girdim :))
Ama biliyroum kio da kabul edecektir beni eski gunlerin hatrina
inan cok uzuldum rabbim sifalar versin agrilarini alsinAnnemin hastalığı nüksetti canım yeniden kemoterapi alıyor dolayısıyla ağrıları çok oluyor duaların için çok teşekkür ederim
Seninde iyi olmana kendini toparlamana çok sevindim dilerim yeniden çok mutlu olursun canım
Çok şükür canım sağlıklı olalımda iş güç koşturalım canım iyi olmanada çok sevindim Fulyacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?