Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler kizlarrrr
Suyum bugunluk 1 lt oldu
Belim deli gibi agridigi icin egzersiz yapamafim aksam kas gevsetici aldim yarım. Simdi etkisi geciyor gibi agri yine basladi neyse
Kilo verdikce gececek inaniyorum
2 saate yakin carsida dolastik eksikler vardı kuş yemi ogluma hamur vs anneme ip derken baya yuruduk
.
Az once de 1 saat evi topladim supurdum sildim
.
Sporum bu
Tekrardan herkese iyi uykularrrr

Evet beklenen de akşam geldi sabah tartıldım 94.4 olmuşum yine artı umarım cumaya kadar düşer
Ya ben de anlamıyorum sabah bir çıktım 1 kilo artıdayım yemiyorum içmiyorum da yani listemin dışına çıkmıyorum üzüldüm diyetisyende fazla çıkıcam diye moralsiz gittim. Diyetisyende bir tartıldım 108.4 bir de giyinik. 1.5 kilo yağdan kaybım var yarım kiloda ödem gitmiş 2 kilo vermişim. Benim tartım niye böyle uyuzluk yapıyor anlamıyorum. Cumaya ne olacak inanılmaz merak ediyorum :) bu arada diyetisyene gidip gelirken yürüdüm. Sporumu o ara yaptım 40 dakika yürüyüş 80 puan. Çok hızlı yürümedim ama yokuşlar yordu

Sag ol canim.benjm
Cok cok sukur cildi yag gibi kayiyor cok cok sukur mis gibi
Henüz degerleri yuksek tabi süt yumurta alerjisi, igE degeri falan
Gunluk 1 mg kortizon aliyoruz bakalkm mayista kontrolumuz var
Sordugun icin sag ol
Oğlunun iyi olmasına çok sevindim canım benim Allahım hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın

Gunaydın arkadaslarrrr
İştahım azalmaya başladı hamd olsun bugun başım da agrıyor
Geliyor gelmekte olan
Az once 25 mekik çektim yarım mekik denebilir tam belimi kaldıramıyorum
Ama geceye kadar 100 e tamamlayacagım inşallah suyum da 1 lt simdiden
Hadi bakalım efsane geri dönsün

Evdekiyle diyetisyen deki uymaz zaten benim de öyleydi en az 1 kilo fark vardı

Bugünkü menümle geldim bomboş menümle.
bugün diyetisyene gidince kahvaltı yapamadım. Sonra işler sıkıştı derken öğle yemeği de sarktı oldu mu sana tek öğün
Öğle
1 kase düğün çorbası
Peynirli salata
Tavuklu sandviç
Soda

2 litre su içebildim akşam da 2 hurma 2 ceviz yiyip bugünü bitireceğim. İnşallah cumaya ekside gelirim ya çok istiyorum :) spor da 80 puan 40 dakika yürüyüş:)

Oo seni gordugume cok sevindim ya.
Hadi gel bakalim. Istersen sen de grup icinde basla benim gibi, gerci moni bana gel falan demedi bile ben kafama gore girdim :))
Ama biliyroum kio da kabul edecektir beni eski gunlerin hatrina

ben oyle adapte olamiyorum burayi da isgal edemem verince sahalara donucem ins babycimmm

inan cok uzuldum rabbim sifalar versin agrilarini alsin

sag ol saracim amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…