Evet canım azimle başardım darısı başınızaKız sen görmeyeli 67 mi oldun
Haka bir sey buuuuu
Teşekkür ederim sizinde takıma verdiğiniz enerji muhteşem iyiki gelmişsiniz burayasara_28 anneniz için geçmiş olsunlar diliyorum
öncekinde yoktu bu kadar fark yani bir önceki gidişimde
89,3 kg ile izne ayırmışım kuzum, aynı kiloda ya da altında olduğun an listeye girebiliyorsun.İzne ayırdıysan iyi canım. Bu aralar çok yoğunum. Hakkıyla takımla da ilgilenemiyorum. Peki dönünce nasıl olacak? Son kilomun altında mı olmam lazım?
Moniciiimm kaptanııımmm listen benim listemden hallice mi yesem kilo alırım diyordun yiyince de insan kilo veriyor değil mi yaaaselam kızlar
söylemişmiydim bilmiyorum, diyetisyenimi değiştirdim ve arkadaşımın kızı diyetisyen onunla başladım. dolu dolu çok güzel listeler veriyor. güzel tariflerle çok memnunum. bugün 2. listemi aldım.
takımda izne ayrılınca ara verdiğim için serbest bıraktım kendimi ve biraz kilo aldım bu süreçte. inşallah güzel sonuçlar alırım.
Ya niye diyeti bırakınca hemen geri geliyor yaselam kızlar
söylemişmiydim bilmiyorum, diyetisyenimi değiştirdim ve arkadaşımın kızı diyetisyen onunla başladım. dolu dolu çok güzel listeler veriyor. güzel tariflerle çok memnunum. bugün 2. listemi aldım.
takımda izne ayrılınca ara verdiğim için serbest bıraktım kendimi ve biraz kilo aldım bu süreçte. inşallah güzel sonuçlar alırım.
Peki kaptanım teşekkür ederim89,3 kg ile izne ayırmışım kuzum, aynı kiloda ya da altında olduğun an listeye girebiliyorsun.
Ay hadi inşallahselam kızlar
Ya inşallah toparlarsın kısa zamanda, ne olduysa
Sorunun ne ise insallah biran once gecer.allahim yar ve yardimcin olsun
Duygusal olarak hassas bir dönemdeyim, ailece önceden yapilan ve 2 gün önce tekrarlanan onlara göre şaka olanı kaldıramadım. Eşime küstüm.Ya inşallah toparlarsın kısa zamanda, ne olduysa
Hayat işte bazen bozuluyor insan
Ama anlatmak istersen burdayız sen beni çok dinledin vakti zamanında, ben de dinlerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?