Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar
söylemişmiydim bilmiyorum, diyetisyenimi değiştirdim ve arkadaşımın kızı diyetisyen onunla başladım. dolu dolu çok güzel listeler veriyor. güzel tariflerle çok memnunum. bugün 2. listemi aldım.
takımda izne ayrılınca ara verdiğim için serbest bıraktım kendimi ve biraz kilo aldım bu süreçte. inşallah güzel sonuçlar alırım.

Moniciiimm kaptanııımmm listen benim listemden hallice mi yesem kilo alırım diyordun yiyince de insan kilo veriyor değil mi yaaa

Ya niye diyeti bırakınca hemen geri geliyor ya zar zor 500 gr gidiyor bırakınca 5 kg geri geliyor

Bugunki menüm Sabah
Peynir 5 zeytin biraz menemen
Ara bir portakal
Ara bir ayva
17.00 kuru patlıcan biber kavurması 4 yk yoğurt ile birlikte
1 kupa yeşil çay
2 lite su
8000 adim 80 puan
Bugün 17 de kapattım yarın iftar saatine kadar birşey yemeyeceğim
Bu hafta kilo gitmezse mezun olmayı düşünüyorum eğer verirsem yine buradayim

Ay hadi inşallah

İyi gecelerrrrrrr
Bugünkü menüm

Ogle 12.00
yarım tabak bezelye
Birkac zeytin
2 dilim kadar ekmek
Cay
.
Saat 16.00
1 adet mandalina
Saat 17.00
1 gofret (çekmecede kalmış 1 tane yedim ama annemle anlaştık eve çikolata sokmayacagız uzunca bir süre).
Saat 17.30
1 kase domates corbası
2 kase mercimek corbası
1 küçük kase pirinç pilavı
..
Su 2 lt
Spor 25 mekik

Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar Ve hayırlı kandiller
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnn

Şükür kavusturana Bir kaç gündür omuzlar üzerine de şeker derken ben yine 300-500 kafasindaydim
Sanırım farkında olmadan kendimi biraz fazla zorluyorum ev işi yaparken
Omuzlar için maalesef randevu alamadığım için doktora gidemedim malûm pandemi de özeller bile randevu vermeden bakmıyorlar

Çok şükür bugün daha iyiyim hatta kursa bile gideceğim ama dönüşü minibüse binerim çünkü düşünüyorum da dönüşte okadar yolu yürüyüp terledigim için carpiliyor olabilirim geçen hafta dönüşte bir de arkadaşa deng gelip terli terli yol ağzında sohbet edince fark etmeden baya rüzgarı yedim

Malum kandil olduğu için kurs dönüşü önce kvye sonra da kendi Anneme birer saat uğrayacağım gönülleri olsun diye artık yarın itibariyle tekrar sahalara dönmüş olurum

Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar

Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin

Ya inşallah toparlarsın kısa zamanda, ne olduysa
Hayat işte bazen bozuluyor insan
Ama anlatmak istersen burdayız sen beni çok dinledin vakti zamanında, ben de dinlerim seni
Duygusal olarak hassas bir dönemdeyim, ailece önceden yapilan ve 2 gün önce tekrarlanan onlara göre şaka olanı kaldıramadım. Eşime küstüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…