- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Aleyküm selam canımSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlarVe hayırlı kandiller
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnn
Şükür kavusturanaBir kaç gündür omuzlar üzerine de şeker derken ben yine 300-500 kafasindaydim
Sanırım farkında olmadan kendimi biraz fazla zorluyorum ev işi yaparken
Omuzlar için maalesef randevu alamadığım için doktora gidemedim malûm pandemi de özeller bile randevu vermeden bakmıyorlar
Çok şükür bugün daha iyiyim hatta kursa bile gideceğimama dönüşü minibüse binerim çünkü düşünüyorum da dönüşte okadar yolu yürüyüp terledigim için carpiliyor olabilirim geçen hafta dönüşte bir de arkadaşa deng gelip terli terli yol ağzında sohbet edince fark etmeden baya rüzgarı yedim
Malum kandil olduğu için kurs dönüşü önce kvye sonra da kendi Anneme birer saat uğrayacağım gönülleri olsun diyeartık yarın itibariyle tekrar sahalara dönmüş olurum
Sağol canımSorunun ne ise insallah biran once gecer.allahim yar ve yardimcin olsun
Allah kabul etsin canımHerkese hayirli kandiller.
Bugun niyetliyim Allahim kabul etsin insallah
hayırlı kandiller canım.Miraç Kandilimiz mübarek olsun hanımlar
Ömrümüz, huzurumuz,sağlığımız, imanımız, kesemiz bereketli olsunbol kuran okumalı ve ibadetli gün ve gece olsun oruçlu olanlara Allah kolaylıklar versin ve kabul etsin inşallah şu pandemi hastalık illetini en acilinden atlatalım çok amiin
Helva mı yedinKesin cezamı razıyım aaa dostlar çok pişmanım çoook
Neden ki ben kötü birşey göremedimHayırlı kandiller kızlar
Bugünkü menüm
Sabah
Zeytin (biraz fazla yedim sanırım)
Peynir
Salatalık
Akşam
Mezgit kızartma
Salata
Bu nasıl bit menü yazarken utandım
Balığı kızartma yedim ya vijdanım sızlıyo cokNeden ki ben kötü birşey göremedim
Sağol canım benimben oyle adapte olamiyorum burayi da isgal edemem verince sahalara donucem ins babycimmm
inan cok uzuldum rabbim sifalar versin agrilarini alsin
sag ol saracim amin insallah
Çok sevindim senin adına canım senin eski diyetisyeninin menüleri akla zarardı zaten inşallah bu sefer ideal kilona gelirsin ve hep öyle kalırsınselam kızlar
söylemişmiydim bilmiyorum, diyetisyenimi değiştirdim ve arkadaşımın kızı diyetisyen onunla başladım. dolu dolu çok güzel listeler veriyor. güzel tariflerle çok memnunum. bugün 2. listemi aldım.
takımda izne ayrılınca ara verdiğim için serbest bıraktım kendimi ve biraz kilo aldım bu süreçte. inşallah güzel sonuçlar alırım.
Keşkeeee helva olaydı ve şunu anladım o kadar dikkat ediyormuş ki fazla kaçırınca bana fenalık geliyor hem rahatsız ediyor hem de kaşıntıHelva mı yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?