hayır canım atılmak için baya büyük kabahat işlemeniz lazım ki sanmıyorum öyle bişiİki hafta deneme sürecindeyiz ya eğer girersek önümüz ramazan. Ramazanda sağlıklı beslenmeye çalışırım ama sıkı diyet yapamam. Eğer az kilo verirsek sorun olur mu? Birde ben Ramazan'ın ilk üç günü baş ağrısından ölüyorum spor yapamam bazı günler, o zaman atılacak miyiz gruptan?
çabuk gelen çabuk gider üzülmeBu gözler 80'i mi görecekti. Yaktın beni pandemi. Sabah tartildigim da tartinin dili olsa "in üstümden" diye kesin çığlık atardıya on kilo bu kısacık zamanda alınır mı ya
aboww kız ne ettin 3 ekmek miiValla inşallah tutucam kendimi normalde günde 3 taneye yakın ekmek yiyordum düşün bugün bir parça yedim ona bile şükür ediyorum şu an akşam da yemezsem ekmek değmeyin keyfime
evet kuzum puan listemiz var oradan hesaplıcaksınızPuanları kendimiz mi hesaplicaz
bişi olmaz sen başlaTeşekkür ederim gözüm korktu biraz ya kilo veremezsem de grubu geriye atarsam diye
ev ekonomisine ciddi katkı sağlancak ekmek yemediğinde deseneZaten önemli olan herşeyi kısmak değil aksine herşeyden yiyip ölçülü davranmak :) bunu hayat felsefesi yaparsak herşey güzelleşir
Puan listesine baktım da misal bisiklet dk 3 puan diyor. Yani 1 dakika yaparsak 3 puan mi oluyor karsiligievet kuzum puan listemiz var oradan hesaplıcaksınız
Hahahahaev ekonomisine ciddi katkı sağlancak ekmek yemediğinde desene
aboww kız ne ettin 3 ekmek mii
ev ekonomisine ciddi katkı sağlancak ekmek yemediğinde desene
Afiyet olsun menü çok güzelkahvaltım : 2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz peynir
6 adet siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
ara: ara öğün yok
öğlen yemeğim: avuç içi büyüklüğünde haşlanmış tavuk göğsü ile yapılmış marul ve mor lahanadan oluşan salata
Yarım kase yoğurt
ara:1 fincan şekersiz tarçınlı Türk kahvesi
3 adet kuru hünnap
akşam yemeğim:5 yemek kaşığı kadar zeytinyağlı bamya yemeği
1 kepçe tarhana çorbası
ara: saat 9 gibi bir bardak şekersiz çay içmeyi planlıyorum başka birşey yemem
su: bu saate kadar 2,5 litre su içtim
spor:
30 dk yürüyüş: 60 puan
10 dk zumba: 30 puan
leslie 15 dk: 45 puan
listemi yapabildim mi kızlar eksik var mı
evetPuan listesine baktım da misal bisiklet dk 3 puan diyor. Yani 1 dakika yaparsak 3 puan mi oluyor karsiligi
160Merhaba
Kahvaltıenum saat 10.30-11.00 civarı bı dilim beyaz peynir bı tane domates bı tane salatalık iki yumurta ve bir orta boy portakal
Ara öğün 15.00 civarı bı kase yoğurt içerisine çay kaşığı toz tarçın bı küçük elma on adet badem iki adet ceviz karıştırıp yedim
Akşam yemeği 19.00 sekiz yemek kaşığı kabak patlıcan karışık kavurma yağsız bı kase yoğurt bı kase yağsız salata ...
Spor olarak 4 defa onar dakikalık kardiyo puan 40 mi yapiyo
kuzum bi de alt alta yazarsan okumamız kolay olurMerhaba
Kahvaltıenum saat 10.30-11.00 civarı bı dilim beyaz peynir bı tane domates bı tane salatalık iki yumurta ve bir orta boy portakal
Ara öğün 15.00 civarı bı kase yoğurt içerisine çay kaşığı toz tarçın bı küçük elma on adet badem iki adet ceviz karıştırıp yedim
Akşam yemeği 19.00 sekiz yemek kaşığı kabak patlıcan karışık kavurma yağsız bı kase yoğurt bı kase yağsız salata ...
Spor olarak 4 defa onar dakikalık kardiyo puan 40 mi yapiyo
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| @gezegenfeza | açlık | +300 | + | ||||
|
| +70 | +115 | +25 | ||||
| @Baby Cat | +360 | + | +60 | ||||
| R reklam | - | - | + | ||||
| F Fatimatuz_Zehra | +40 | - | +90 | ||||
|
| m | + | +90 | +150 | |||
| A Abceli52 | m | m | +120 | +295 | |||
| @Tradiaos | m | m | +300 | ||||
|
| m | m | +190 | +190 | |||
| B baharns | m | m | +80 | ||||
| @_alis | m | m | + | ||||
|
| m | m | +150 | ||||
| S siyahvebeyaz | m | m | +200 | ||||
| @emxeren | m | m | m | +135 | |||
|
| m | m | m | +160 | |||
|
| m | m | m | + | |||
| E Enasra | m | m | m | +180 | |||
| m | m | m |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?