Sabah tartıldım .86 kiloyum . Yarın kağıda yazıp tartılıp atarım .*** 10. TAKIM 719. ETAP ***
gezegenfeza(64,2///%)
Yasom7272(74,8///% )
Mydestinyy (/94,4///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi kızçeler
Baby Cat (82,6/82,8)Mezun üye. bt: bk: h: 1 ocak 2021 72.2
reklam (65,8/b)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,6/64,2)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
maviskelebegimm (/) ? bt: 19 mart 2021 bk: 99.1 h :84,2
siyahvebeyaz (/)
baharns (/)
Esrin mine (/)
Pofu (/)
Tradiaos (/)
Abceli52 (/)
Nurzfr (/)
herasmom (/)
MissGamzeli (/)
_alis (/)
labellevie
ArastiranAnne (/)
emxeren (/)
Zerosima (/)
Melez35 (/)
Dediyy (/)
Enasra (/)
Chelzy (/)
Anne12345 (/)
talena (/)
İçimdekisonsuzdeniz (/)
misinami (/)
Limonlusoda1819 (/)
elcin123 (/)
gzgzz (/)
Tomris8 (/)
GUNESİPEKSSS (/)
Titiz nur (/)
Ezom (/)
MiruMir (/)
Esmeray34 (/)
Babsy baby (/)
Asss aaa (/)
mehlika_ (/)
Siyahzambak6 (/)
Kilolarimiz yakinmis bnnde 87.55Sabah tartıldım .86 kiloyum . Yarın kağıda yazıp tartılıp atarım .
Sporları okurken yağlarım eridiSabah şu içerek güne uyandım kahvaltım yeşillik salatası dereotu salatası ve yeşil çay ve yumurta arada yarim pirinç patlağı glutensiz ve nescafe sütlü öğlen yemeği çiğ sebze salatası yeşil çay ilkindi : yeşil çay 3 badem 3 fındık yarim avuç ev yapımı granola akşam yemegi: yoğurtlu mercimek icinde salatalıkla beraber bol acılı spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttumev isi 20 dakika
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :22
Boyunuz:161
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane çocuk büyüğü 3 yaşında.
2ci 6 aylık
Emziriyor musunuz:evet
Yaşadığınız şehir:konya
Kilo alma hikayeniz :ilk hamileliğimde almaya başladım ondan sonra hiç zayıflayamadım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kiloyu sevmiyorum hep zayıf kalmak istiyorum
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :hep 2 küçük bücürle uğraşıyorum, eşim falan ev temizliği, derken günün nasıl geçtiğini anlayamıyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?hayır(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayır
Şu anki kilonuz:70
Hedef kilonuz:şimdilik 65
Menun kadayıf tatlısı dışında çok güzel afiyet olsunMenüm
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta , 1 salatalık , 3 çeri domates
Ara:1 elma
Öğlen :1 tabak mercimek yemeği
Akşam :1 tabak kuru fasulye, 5 kaşık pilav ,2 çatal kadayıf tatlısı
Su: 1.5 litre
Spor: 30 dk Leslie
Birazdan yeşil çay içip günü bitiriyorum .
Evet yakın kilolarımız birlikte hedefimize ulaşırız inşallahKilolarimiz yakinmis bnnde 87.55
spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttumSabah şu içerek güne uyandım kahvaltım yeşillik salatası dereotu salatası ve yeşil çay ve yumurta arada yarim pirinç patlağı glutensiz ve nescafe sütlü öğlen yemeği çiğ sebze salatası yeşil çay ilkindi : yeşil çay 3 badem 3 fındık yarim avuç ev yapımı granola akşam yemegi: yoğurtlu mercimek icinde salatalıkla beraber bol acılı spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttumev isi 20 dakika
TeşekkürlerMenun kadayıf tatlısı dışında çok güzel afiyet olsun
Sopa ağırlık verdim canim ben son dört kilomu vermem lazımki yeniden liste oluşturup bu sefer hedefimi 65 e düşünücem . Maalesef spor çok yapmaya başladım bu ara 1 gün bile dinlesem ertesi güngör yapıp sporu abartıyorum bazende sırf kendimi ev işine veriyorum ki vücudum dahada incelsinSporları okurken yağlarım eridi
kuzucum hızlı gider misliyle geri gelir bu seferde vermekte zorlanırsın. bu tür detokslar kilo verimi durunca arada yapılabilir ama bu detoks bile değilBiraz zayıflıyım sonra normale döncembi şey olmaz ayran protein sonuçta
MükemmelsinSopa ağırlık verdim canim ben son dört kilomu vermem lazımki yeniden liste oluşturup bu sefer hedefimi 65 e düşünücem . Maalesef spor çok yapmaya başladım bu ara 1 gün bile dinlesem ertesi güngör yapıp sporu abartıyorum bazende sırf kendimi ev işine veriyorum ki vücudum dahada incelsin
Zamanla oturuyor insanın canı bile istemiyorTeşekkürlerilk günüm olduğu için dayanamadım .
Ya telaşına geldi hepsini düzenleyecek namazı bitirip gelicem. hepsini halledicem 25 dakika sonraspor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttumev isi 20 dakika
kız bu sporları düzenle bi beynim sulandı,puanlarını da hesaplarsın. menünü de alt alta yazarsan sevinirim rahat okuyalım
Aynen birkac gün geçince alışırım.Zamanla oturuyor insanın canı bile istemiyor
Maşallah diyorumSabah şu içerek güne uyandım kahvaltım yeşillik salatası dereotu salatası ve yeşil çay ve yumurta arada yarim pirinç patlağı glutensiz ve nescafe sütlü öğlen yemeği çiğ sebze salatası yeşil çay ilkindi : yeşil çay 3 badem 3 fındık yarim avuç ev yapımı granola akşam yemegi: yoğurtlu mercimek icinde salatalıkla beraber bol acılı spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttumev isi 20 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?