Teşekkür ederim canımAfiyet olsun menü çok güzel
Canım beni hem üst tabloya hemde bildirim yapması gereken yere yazmışsınKİLO BİLDİRİMİNDE BULUNANLAR
S siyahvebeyaz BK: 80
@baharns BK: 71,25
@Esrin mine BK:91,8
pofu BK:87,55
@Tradiaos BK:82,50
@Abceli52 BK:94,3
@Nurzfr BK:91,1
@herasmom BK:69,5
@MissGamzeli BK:84
@_alis BK:88,15
@labellevie BK:78
@ArastiranAnne BK:74
@emxeren BK:84,85
@Zerosima BH:69,5
AŞAĞIDAKİ KIZLAR KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYORUM
@Melez35
D Dediyy
E Enasra
@Chelzy
@Anne12345
@talena
@IcimdekiSonsuzDeniz
@misinami
@limonlusoda1819
@elcin123
@gzgzz
@Tomris8
@GUNESIPEKSSS
@Titiz nur
@Ezom
@MiruMir
@Esmeray34
@emxeren
@Babsy baby
@Asss aaa
@mehlika_
@Siyahzambak6
Afiyet olsun canım güzel menüMerhaba
Kahvaltıenum saat 10.30-11.00 civarı bı dilim beyaz peynir bı tane domates bı tane salatalık iki yumurta ve bir orta boy portakal
Ara öğün 15.00 civarı bı kase yoğurt içerisine çay kaşığı toz tarçın bı küçük elma on adet badem iki adet ceviz karıştırıp yedim
Akşam yemeği 19.00 sekiz yemek kaşığı kabak patlıcan karışık kavurma yağsız bı kase yoğurt bı kase yağsız salata ...
Spor olarak 4 defa onar dakikalık kardiyo puan 40 mi yapiyo
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar
Sabah aç karna yağ yakıcı çayımı içtim
Kahvaltıda 1kaynamış yımurta 8 dilim doğal Penir 8 adet yeşil zeytin 1 kepekli ekmek 4 tana dilimli sucuk
Öğlen 1 kase kuru fasulye 1 yemek kasığı pirinç pilavı
Sonra 7 km yürüyüş eve geldiğimde 1 adet muz 2 adet ceviz 1 ortaboy havuç ve gece yatarken maydonoz nane limon salatalık ve kırmızo biber karışımı yicem 3 lt günlük su şuanda bu toplam yediklerim
850 kalori buarada şuanki kg 69
Tartılırsam yollarımKİLO BİLDİRİMİNDE BULUNANLAR
S siyahvebeyaz BK: 80
@baharns BK: 71,25
@Esrin mine BK:91,8
pofu BK:87,55
@Tradiaos BK:82,50
@Abceli52 BK:94,3
@Nurzfr BK:91,1
@herasmom BK:69,5
@MissGamzeli BK:84
@_alis BK:88,15
@labellevie BK:78
@ArastiranAnne BK:74
@emxeren BK:84,85
@Zerosima BH:69,5
AŞAĞIDAKİ KIZLAR KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYORUM
@Melez35
D Dediyy
E Enasra
@Chelzy
@Anne12345
@talena
@IcimdekiSonsuzDeniz
@misinami
@limonlusoda1819
@elcin123
@gzgzz
@Tomris8
@GUNESIPEKSSS
@Titiz nur
@Ezom
@MiruMir
@Esmeray34
@emxeren
@Babsy baby
@Asss aaa
@mehlika_
@Siyahzambak6
HosgeldiiiiiinnnTakımdan dün katılım bildirimi gelmiş.Hala katılabiliyorsak ben geldim.:))
HoşgeldinTakımdan dün katılım bildirimi gelmiş.Hala katılabiliyorsak ben geldim.:))
sakın metabolizmanı mahvedersin, dengeli ve sağlıklı beslen lütfenTartılırsam yollarımben bugün ölüm diyetine başladım ayran ve leblebiden ibaret diyetim
Biraz zayıflıyım sonra normale döncemsakın metabolizmanı mahvedersin, dengeli ve sağlıklı beslen lütfen
*** 10. TAKIM 719. ETAP ***
gezegenfeza(64,2///%)
Yasom7272(74,8///% )
Mydestinyy (/94,4///%)
10. Takım Ortalaması: %
takım içi kızçeler
Baby Cat (82,6/82,8)Mezun üye. bt: bk: h: 1 ocak 2021 72.2
reklam (65,8/b)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,6/64,2)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
maviskelebegimm (/) ? bt: 19 mart 2021 bk: 99.1 h :84,2
siyahvebeyaz (/)
baharns (/)
Esrin mine (/)
Pofu (/)
Tradiaos (/)
Abceli52 (/)
Nurzfr (/)
herasmom (/)
MissGamzeli (/)
_alis (/)
labellevie
ArastiranAnne (/)
emxeren (/)
Zerosima (/)
Melez35 (/)
Dediyy (/)
Enasra (/)
Chelzy (/)
Anne12345 (/)
talena (/)
İçimdekisonsuzdeniz (/)
misinami (/)
Limonlusoda1819 (/)
elcin123 (/)
gzgzz (/)
Tomris8 (/)
GUNESİPEKSSS (/)
Titiz nur (/)
Ezom (/)
MiruMir (/)
Esmeray34 (/)
Babsy baby (/)
Asss aaa (/)
mehlika_ (/)
Siyahzambak6 (/)
Katılıyorum sana ayrıca ben bunun aynısını üç gün yaptim ve inanmaz ödem topladım zayıflamak yerine tartıda 1 kilo fazlayı gördüm aklıma geldisakın metabolizmanı mahvedersin, dengeli ve sağlıklı beslen lütfen
Canim ayran proteince leblebi vücudda şu tutar ben senin yaptığın aynısını 3 gün yaptim 1 kilo fazla olarak geri döndü ve inanılmaz ödem topladım 2 gün sonra toparladım ama canim ciktiBiraz zayıflıyım sonra normale döncembi şey olmaz ayran protein sonuçta
Afiyet olsun menü gayet güzelMerhaba
Kahvaltıenum saat 10.30-11.00 civarı bı dilim beyaz peynir bı tane domates bı tane salatalık iki yumurta ve bir orta boy portakal
Ara öğün 15.00 civarı bı kase yoğurt içerisine çay kaşığı toz tarçın bı küçük elma on adet badem iki adet ceviz karıştırıp yedim
Akşam yemeği 19.00 sekiz yemek kaşığı kabak patlıcan karışık kavurma yağsız bı kase yoğurt bı kase yağsız salata ...
Spor olarak 4 defa onar dakikalık kardiyo puan 40 mi yapiyo
Afiyet olsunGun özetim ofise gideceğimi sanip erkende kalkamk bos yere
2 koca bardak su
Kahvaltım 1 dilim tam tahilli ekmek uzerine 2 tatli kaşığı fıstık ezmesi ve bi minik muz sutlu sekersiz kahve
Arada bi sekersiz cay ve cig badem
Oglen bulgur pilavi salata ayran haslama tavuk
Spor oncesi tost ve kefir
Spor sonrasi soda su devam olacak
Bugunh antrenmani insanity plyo cardio circuit 45 dak ×4 sanirim 190 eder
Su 2litre devam edileeck
Benden bu kadar
Afiyet olsunSabah şu içerek güne uyandım kahvaltım yeşillik salatası dereotu salatası ve yeşil çay ve yumurta arada yarim pirinç patlağı glutensiz ve nescafe sütlü öğlen yemeği çiğ sebze salatası yeşil çay ilkindi : yeşil çay 3 badem 3 fındık yarim avuç ev yapımı granola akşam yemegi: yoğurtlu mercimek icinde salatalıkla beraber bol acılı spor: leslie 1 saat 15 dakka 60× 3 leslie 30 dakika 30×3 bölgesel hareketler 25 dakika 25×5 puanı unuttumev isi 20 dakika
HosgeldinizTakımdan dün katılım bildirimi gelmiş.Hala katılabiliyorsak ben geldim.:))
Afiyet olsun menü gayet güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Hosgeldiniz
Moni menümü yazdım.kuzum bi de alt alta yazarsan okumamız kolay olur
Eyvahhh hale bak bende de öyle olmasınCanim ayran proteince leblebi vücudda şu tutar ben senin yaptığın aynısını 3 gün yaptim 1 kilo fazla olarak geri döndü ve inanılmaz ödem topladım 2 gün sonra toparladım ama canim cikti
Dene bakalimmmEyvahhh hale bak bende de öyle olmasınleblebiyi de tok tutuyo diye yiyom ya yoksa ayranla yaşayamam dur bakalım bende ne yapcak belki zayıflatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?